Kokoaan suurempi verkossa

Padasjoen verkkopalvelu on merkittävä tiedonlähde kunnan asukkaille ja kesäaikaan mökkiläisille. Yhtä lailla verkko on tärkeä matkailuelinkeinon veturi ja paikallisten palvelujen esiintuoja. Padasjoen uusi verkkopalvelu palvelee kohderyhmiään ja tuo esiin päijäthämäläisen järviluonnon ja elinkeinoelämän.

Meille oli tärkeää valita verkkoalusta, jolla voimme tehdä näyttävää sisältöä, markkinoida kunnan tapahtumia ja erottua eduksemme. Kunnan verkkosivut ovat tärkeä erottautumistekijä ja merkittävä markkinointipanostus, kertoo Padasjoen it-asiantuntija Timo-Petteri Auvinen.

Verkkopalvelussa näkyy kunnan sisäinen viestinnällinen muutos, jossa pyritään laajempaan yhteistyöhön kyläyhdistyksen, paikallislehden ja muiden tahojen kanssa. Sivuston sisältövastuu ja ajankohtaisuudesta huolehtiminen on jaettu aiempaa laajemman joukon vastuulle.

Yhteisöllisyyttä ja tarinoita

Kunnan verkkopalvelun keskeistä sisältöä on ajankohtaisista asioista ja tapahtumista kertominen, asumiseen, palveluihin ja päätöksentekoon liittyvä tiedottaminen ja keskustelun avaukset sekä matkailijoiden palveleminen.

Padasjoella perinteistä sisältöä rikastetaan sosiaalisesta mediasta poimituilla sisällöillä, esimerkiksi etusivulla ja matkailu-osiossa. Asumisen yhteyteen tuodut ”Mitäs me muuttajat” -muuttotarinat on puolestaan saatu paikallislehdestä lehtileikkeinä.

Jatkossa aiomme kehittää verkkopalvelua vielä enemmän meidän näköiseksi. Tiivistää yhteistyötä kunnan toimijoiden kanssa, elävöittää sisältöä ja on puheissa ollut kunnan oman bloginkin perustaminen. Mahdollisuuksia on mihin vaan.

Sivuston seuraavat stepit ovat englannin ja venäjänkieliset kieliversiot.

Vinkki! Arkiston helmiä ja suomalaisuuden syvintä olemusta pääsee kurkistamaan Padasjoen kotiseutuelokuvissa.

Tietotalo Infocenter Oy on digitaalisen liiketoiminnan ja palveluiden asiantuntija. Tarjoamamme palvelut perustuvat vankkaan asiantuntijuuteen, kokemukseen ja toimialaosaamiseemme. Asiakkainamme on kaikkien suomalaisten tuntemia yrityksiä ja organisaatioita. Toteuttamiamme ratkaisuja käyttää säännöllisesti yli 2 miljoonaa suomalaista.

Lisätietoja:
Jari Auranen, liiketoimintajohtaja, +358 40 540 6612

Mukana toteutuksessa:

Jarno Malaprade

Palvelumuotoilija

puh +358 40 546 1110

Matti Torvinen

Kehittäjä

Tero Suihkonen

Käyttöliittymäsuunnittelija

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä
 

Tietotalon sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
Hyväksyn