Mitä teemme

Digitaalisia palveluja kovaan käyttöön

Toteuttamiamme palveluita käyttää säännöllisesti yli 2 miljoonaa suomalaista, joten tiedämme, miten kehitetään muutoksia kestäviä palveluita.

Älykkäitä liiketoimintaratkaisuja

Ydinosaamistamme ovat vaativat ohjelmistoratkaisut, joissa sidotaan yhteen liiketoiminnan tavoitteet ja asiakkaiden tarpeet.

Parempia asiakaskohtaamisia webistä mobiiliin

Autamme asiakkaitamme hyödyntämään asiakastietoa digitaalisissa kanavissa tapahtuvien asiakaskohtaamisten kehittämisessä.

Mobiilisovelluksia, joilla lisäät kauppaa

Ratkaisuillamme voit tunnistaa kanta-asiakkaasi, kasvattaa keskiostosta ja aktivoida lisämyyntiä mobiilin avulla.

Tutustu toimialaosaamiseemme

Terveydenhuolto - Asiakaslähtöisiä terveyspalveluja

Asiakaslähtöisten terveyspalveluiden toteuttaminen vaatii syvää teknologista osaamista ja ymmärrystä asiakaskokemuksesta. Kaikkia terveyteen liittyviä tietointensiivisiä palveluita koskee vaatimus korkeasta intimiteetistä ja tietoturvasta.

Read more Lue lisää

Matkailu - Asiakas edellä matkailussa

Matkailuyritysten menestyminen kansainvälisessä kilpailussa vaatii panostuksia digitaalisiin kanaviin ja välineisiin. Meillä on vuosien kokemus ja laaja osaaminen matkailutoimialasta sekä palveluiden digitalisoimisesta.

Read more Lue lisää

Kunnat - Kuntien digitaalisten palveluiden kehittäminen

Meillä on pitkä kokemus kuntien verkkoviestinnän kumppanina. Pitkäaikaisten asiakuuksien myötä olemme kehittäneet toimialan osaamistamme ja yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme luoneet ratkaisuja, jotka ovat hyödynnettävissä kaikissa kunnissa.

Read more Lue lisää
Tutustu tarkemmin palveluihimme

Sisältöpalvelu - Sisältöä verkkoon hallitusti ja taidolla

Erinomainen verkkopalvelu vaatii arvoisensa sisällön. Hienosti suunnitellut verkkoratkaisut kaatuvat helposti kiireessä tehtyihin tekstisisältöihin tai sopivien kuvien puuttumiseen. Sisältöpalvelustamme saat apua, kun omat resurssit eivät riitä tai niitä tarvitaan muualla.

Read more Lue lisää

Konseptisuunnittelu - Suunnittele kanssamme palvelu, jota asiakkaasi rakastavat

Digitaalisen palvelun suunnittelu on pohjimmiltaan luovaa ongelmanratkaisua, tiedon keräämistä ja rohkeaa kokeilua. Lopputuloksena syntyy palvelu, joka viehättää ja koukuttaa asiakkaita.

Read more Lue lisää

Markkinoinnin automaatio - Strategiaa tukeva työkalu markkinoinnin ja myynnin käyttöön

Markkinoinnin automaation ei tarvitse olla monimutkaista ja kallista. Sharpspring ja Tietotalo tarjoavat ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden, jossa yhdistyvät monipuolinen markkinoinnin alusta, sisältöpalvelut ja markkinoinnin automaation käytännön tuki.

Read more Lue lisää

Mobiilipalvelut - Hyödyllisiä mobiiliratkaisuja

Autamme asiakkaitamme rakentamaan mobiilipalveluita, joissa yhdistyy korkealuokkainen käytettävyys ja tehokkaat teknologiaratkaisut.

Read more Lue lisää
  • ""Projekti vietiin läpi ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen. Erityisesti projektissa auttoi Tietotalon asiantuntevuus. Kenties johtuen jo pidemmästä asiakassuhteesta siellä osattiin ehdottaa pitkälle vietyjä ratkaisuja, sellaista joista on todella hyötyä verkkoviestinnässämme.""

    Päivi Tiittanen / Keskusta

    Tutustu toteutukseen!
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jari Auranen

Liiketoimintajohtaja, asiakasvastaava matkailu & mobiili

puh +358 40 540 6612

Jarno Malaprade

Palvelumuotoilija

puh +358 40 546 1110

Mika Pitkämäki

Toimitusjohtaja, asiakasvastaava terveydenhuolto, teollisuus

puh +358 50 555 3630

Satu Soitula

Markkinointipäällikkö, tiiminvetäjä

puh +358 40 708 1561

Haluan pysyä ajantasalla digitaalisista ilmiöistä ja tilata uutiskirjeen

Tietotalon sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
Hyväksyn