Matkailutoimiala

Matkoja, jotka alkavat jo kotisohvalta

Tarjoa asiakkaillesi elämyksiä, jotka alkavat jo kotisohvalta, ideoita, joita ei voi ohittaa, ja ostopolku, joka tuottaa tulosta. Digikanavat ovat nykyään pääroolissa kaikkien matkailupalveluiden kuluttamisessa, oli kysymys sitten matkojen, aktiviteettien ja liitännäispalveluiden etsimisestä ja varauksista tai kohteissa reaaliajassa kulkemisesta. Siksi onkin äärimmäisen tärkeää rakentaa palvelut siten, että koneisto tuottaa, konvertoi ja voi liittyä saumattomasti osaksi matkailun arvoketjuja.

Palvelumme matkailutoimialalle

Matkakumppanisi digitiellä

Suunnittelemme yrityksellesi erottuvat ja tulosta generoivat digiratkaisut. Kattava toimialaosaamisemme varmistaa, että priorisoimme oikeita asioita. Ratkaisumme ovat teknisiä ja toiminnallisia kokonaisuuksia, joissa modernit verkkosivustot, verkkokauppa ja taustajärjestelmät nivoutuvat yhteen saumattomasti, asiakkaiden konversio kasvaa ja teknologiavalinnat tukevat matkailun ekosysteemien vaatimuksia.

Suunnittelu ja konseptointi

Meillä on kyky suunnitella ja toteuttaa maailmanluokan palvelukokonaisuuksia. Konseptoimme, muotoilemme, rakennamme palveluarkkitehtuureja, toteutamme integraatiot, määrittelemme mittarit ja jalostamme järjestelmästä saatavaa dataa kaupan kehittämiseksi. Rakennamme pieteetillä myös ekosysteemit, jotka kokoavat elämys- ja ohjelmapalvelutarjoajat samalle alustalle.

Aktiviteetit ja majoituksen sujuvasti yhdistävät verkkokaupat

Tietotalolta saat apua matkailun digiratkaisujen konseptointiin, alustavalintoihin ja palvelumuotoiluun. Voimme suunnitella ja toteuttaa majoitus- ja elämyspalveluiden varaukset mahdollistavan, kapasiteetin reaaliaikaiseen inventaarioon pohjautuvan liiketoimintasi mukaan skaalautuvan verkkokaupan.

Datan konsolidointi ja uudelleenjakelu

Älykkäät integraatiot ovat DNA:mme. Tietotalolla on vahvaa osaamista dataa eri lähteistä keräävistä ja konsolidoivista välikerroksista ja asiakasrajapintojen rakentamisesta. Yhdistämme liiketoiminnallesi kriittiset datalähteet yhdeksi toimivaksi koneistoksi ja toimimme luotettavana teknologiakumppaninasi ratkaisujen jatkokehittämisessä, jotta palvelusi vastaa alati muuttuvan liiketoimintakentän tarpeisiin.

Digitaalisten kyvykkyyksien kehittämisen kumppani

Moni matkailualan pk-yritys painii digikyvykkyyksiin ja jakeluteihin liittyvien haasteiden kanssa. Autamme alustojen valinnassa ja vaatimuslistojen kokoamisessa sekä varmistamme strategian toteutumisen järjestelmissä. Voimme toimia integraattorin, kehittäjän ja konsultin roolissa tai auttaa asioinnin kehittämisessä aina konseptoinnista käyttöliittymän ja mobiiliulottuvuuden rakentamiseen asti.

Kohdeoppaat ja muut sovellukset

Toteutamme web-palvelut ja mobiilisovellukset, joiden avulla voit opastaa ja aktivoida asiakastasi käyntikohteessa, tuoda sopimuspalvelut houkuttelevasti esiin ja kasvattaa lisämyyntiä. Ratkaisuillamme voi toteuttaa myös älykästä palvelutapahtumiin, lokaatioon ja muihin relevantteihin muuttujiin perustuvaa automatisoitua asiakaskuuntelua, mikä tuottaa arvokasta tietoa organisaation johtamiseen ja palvelun kehittämiseen.

Ylläpito- ja tukipalvelu tuo mielenrauhaa

Ylläpidämme palveluitasi koko niiden elinkaaren ajan. Rakentamamme ympäristöt ovat toimintavarmoja, liiketoiminnan ja asiakastarpeen mukana skaalautuvia ja ne tukevat kustannustehokasta ketterää kehittämistä. Tukipalvelumme monitoroi ympäristöjä ja puuttuu virhetilanteisiin.

Suomenlinnan hoitokunta – Maailmanperintökohde Suomenlinnan hallinnoija ja kehittäjä
Lomarengas – Suomen suurin mökkivuokraaja
Elämys Group – Uuden sukupolven matkailukonserni
Holiday Club Resorts
Lapland Safaris
Kolin matkailu
Ruka
Saimaa Holiday

Tekijöille vuosien varrella rakentunut toimialaymmärrys on ollut yksi avain menestykseen

Kun ydinliiketoiminta tapahtuu kokonaisuudessaan verkossa, it-toimittajan rooli on keskeinen. Olen iloinen siitä, että Lomarengas on pystynyt kasvattamaan liiketoimintaansa globaalissa toimintaympäristössä, jossa kilpailu kansainvälisten jättien kanssa on kovaa. Se on vuosia kestäneen järjestelmäkehityksen lopputulos.

Juha-Pekka Olkkola
Toimitusjohtaja, Lomarengas

Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää palveluistamme matkailutoimialalle? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Mika Pitkämäki

Erno Bergman

Projektipäällikkö, palvelumuotoilija

0400 546762‬
erno.bergman@tietotalo.fi

Aleksi Brunni

Projektipäällikkö, palvelumuotoilija

040 062 4078‬
aleksi.brunni@tietotalo.fi

Jarno Malaprade

Markkinointi, palvelumuotoilu

040 5461110
jarno.malaprade@tietotalo.fi

Jätä yhteydenottopyyntö