Kunnat ja kaupungit

Verkkopalvelu on kunnan tärkein käyntikortti ja palveluohjauksen väline, johon kannattaa todella panostaa

Etsitkö kumppania parantamaan kuntasi verkkopalveluiden käytettävyyttä ja luomaan kuntalaisille uudenlaisen asiointikokemuksen? Löysit juuri tämän asian ekspertit. Me tietotalolaiset rakennamme vuosien kokemuksella näyttäviä, palveluohjausta tehokkaasti toteuttavia ja eri tietolähteisiin integroituvia kuntien ja kaupunkien verkkopalveluja.

Lue lisää ratkaisuistamme

 

Tietotalon ehdoton vahvuus on syvällinen ymmärrys kuntien ja kaupunkien verkkoviestinnän tarpeista, tehokkaan palveluohjauksen toteuttamisesta ja palveluiden digitalisoinnista. Olemme kaikkiaan 24 kunnan ja kaupungin kumppani verkossa. Laaja kuntapuolen asiakasmäärämme on mahdollistanut meidän luoda työkaluja ja palveluohjauksellisia ratkaisuja, joista kuntalaiset aidosti hyötyvät ja joiden käytön sujuvuudesta he voivat nauttivat päivittäin.

Tuemme sisällöntuotannossa, koulutamme ja hyödynnämme parhaita teknologioita ja käytänteitä onnistuneiden verkkopalveluiden rakentamisessa.
 Tehtävämme on rakentaa palveluja asiakaslähtöisesti sekä tarjota tukea, turvaa ja mielenrauhaa läpi koko palvelun eliniän. Tähän pääsemme hyödyntämällä laajaa kokemustamme kuntasektorista ja kehittämällä jatkuvasti kunnille suunnittelemiamme työkaluja sekä avoimen ja aktiivisen palveluasenteen keinoin. Tutustu palveluihimme alla.

Klikkaa ladataksesi esite (pdf). Kuntapaketti sisältää verkkosivuston, Suomi.fi-integraation palvelutietovarantoon ja verkkoajanvarauksen palveluille ja asiantuntijoille

Tietotalolla on Suomen kunnollisin verkkopalvelupaketti kunnille. Tällä edullisella ja kattavalla palvelupaketilla viet kuntasi verkkosivuston, palveluohjauksen ja sähköisen asioinnin kerralla uuteen aikaan. Lataa esite tästä (pdf).

Suunnittelu

Kuntasektorin hyvin tuntevat asiantuntijamme suunnittelevat ja visualisoivat näyttävän, mieleenpainuvan ja palveluohjausta hyvin toteuttavan verkkopalvelusi.

Verkko- ja mobiilipalvelut

Kokeneet ja kuntakentän tarpeet ymmärtävät asiantuntijamme toteuttavat toimintavarmat verkko- ja mobiilipalvelut sekä erilaisten taustajärjestelmät ajanmukaisin teknologioin.

Palveluiden digitalisointi

Digitalisoimme kuntasi tilanvarauksen ja tuomme asiantuntijapalvelut verkkoon varattaviksi ja helposti hallittaviksi etätapaamiksi. Ratkaisumme integroituvat Microsoftin Office -työkaluihin.

Integraatiot

Alustassamme on valmiit ja kustannustehokkaasti käyttöön otettavat integraatiot esim. Suomi.fi palvelutietovarantoon, M-Files-dokumentinhallintajärjestelmään, vaihdepalveluihin, tapahtumanhallintajärjestelmiin ja sosiaalisen median alustoihin.

Koulutus ja konsultaatio

Koulutamme henkilöstön hyödyntämään tehokkaasti kehittämiämme työkaluja sekä ymmärtämään mm. saavutettavuuden periaatteet osana viestintää. Meiltä saat kuntasektorin tuntevat asiantuntijat tukemaan organisaatiosi digiloikkaa sen kaikissa vaiheissa.

Ylläpito- ja tuki

Ylläpidämme palveluitasi koko niiden elinkaaren ajan. Rakentamamme ympäristöt ovat toimintavarmoja ja ne tukevat kustannustehokasta ketterää kehittämistä. Tukipalvelumme monitoroi ympäristöjä ja puuttuu virhetilanteisiin.

Kunnat ja kaupungit luottavat Tietotalon palveluun ja alustaan

Tietotalo palvelee kaikkiaan 18 kuntaa ja kaupunkia erilaisten verkkopalveluiden suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon osalta. Kehittämämme alusta on yksi kuntasektorin suosituin sisällönhallinnan järjestelmä. Olemme toteuttaneet kunnille moninaisia ratkaisuja verkkopalveluista varausjärjestelmiin ja esim. integraatioihin dokumentinhallintaan automatisoiden lakisääteistä tiedotus- ja julkaisutoimintaa.

Meiltä saat huippuluokan ammattilaistiimin käyttöösi, joka todella tuntee kuntasektorin viestinnän ja sähköisen asioinnin tarpeet ja jolla on laaja-alainen osaaminen toteuttaa vaikuttavia palvelukonsepteja uusimmilla teknologioilla.

Lappeenranta
Rovaniemi
Iisalmi
Ranua

InfoWeb – yhdessä kuntien kanssa kehitetty verkko- ja mobiilipalveluiden alusta

InfoWeb on Suomen viidenneksi suosituin verkkopalveluiden alusta kunnissa ja kaupungeissa. Alustaa on kehitetty pitkäjänteisesti 15 vuoden ajan läheisessä yhteistyössä lukuisten kuntien ja kaupunkien kanssa. Alustassa onkin valmiina lukuisia kunnille ja kaupungeille suunniteltuja valmiita työkaluja ja integraatioita.

Aluastan uusin versio InfoWeb Core on julkaistu vuonna 2021. InfoWeb Core on teknologialtaan ja käytettävyydeltään täysin uudistettu InfoWeb-versio. Alusta perustuu Microsoftin tukemiin uusimpiin teknologioihin ja avoimen lähdekoodin Orchard Framework -sovelluskehykseen, jonka päälle rakennetut Tietotalon oma käyttökokemus sekä kunnille ja kaupungeille suunnitellut komponentit muodostavat täysin uudenlaisen modernin ja tietoturvallisen sisällönhallintajärjestelmän.

Alustassa on valmiit ja heti käyttöönotettavissa olevat monipuoliset integraatiot:

  • Suomi.fi palvelutietovaranto
  • M-Files-dokumenttijärjestelmä
  • Flockler
  • Eventz
  • Studenta
  • Microsoft Active Directory
  • Totaali-järjestelmä

Alustalle on kehitetty myös älykäs useita eri tietolähteitä hyödyntävä hakua ja moninaiset helppokäyttöiset työkalut sisällönhallintaan.

InfoWeb on nopeutta, tehokkuutta, jatkuvaa kehitystä ja mielen rauhaa! Luodaan yhdessä InfoWeb-alustamme päälle kuntasi asioinnin ja ajankohtaisen viestinnän keskus!

Näkymä Infoweb Core -alustan hallintapuolelta

Etkö näe yllä olevaa InfoWeb Coresta kertovaa videota evästeasetusten vuoksi? Voit katsoa sen myös Youtube-palvelussa.

Lataa alustan esite

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen, niin toimitamme sinulle InfoWeb Core -esitteen PDF-muodossa. Mikäli et näe alla olevaa lomaketta evästeasetustesi vuoksi tai haluat kuulla henkilökohtaisesti lisää alustasta, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen jarno.malaprade@tietotalo.fi.

 

Ajankohtaista

Tutustu kuntasektorin ajankohtaisiin aiheisiimme, asiantuntijoidemme artikkelien, webnaareihin ja case-tarinoihimme.

Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää palveluistamme kuntasektorille? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Aleksi Brunni

Projektipäällikkö, palvelumuotoilija

040 062 4078‬
aleksi.brunni@tietotalo.fi

Erno Bergman

Projektipäällikkö, palvelumuotoilu

0400 546762‬
erno.bergman@tietotalo.fi

Jarno Malaprade

Markkinointi, palvelumuotoilu

040 5461110
jarno.malaprade@tietotalo.fi

Mika Pitkämäki

Jätä yhteydenottopyyntö