Kunnat

Verkkopalvelu on kunnan tärkein käyntikortti ja palveluohjauksen väline, johon kannattaa todella panostaa

Etsitkö kumppania parantamaan kuntasi verkkopalveluiden käytettävyyttä ja luomaan kuntalaisille uudenlaisen asiointikokemuksen? Löysit juuri tämän asian ekspertit. Me tietotalolaiset rakennamme vuosien kokemuksella näyttäviä, palveluohjausta tehokkaasti toteuttavia ja eri tietolähteisiin integroituvia kuntien ja kaupunkien verkkopalveluja.

Lue lisää ratkaisuistamme

 

Tietotalon ehdoton vahvuus on syvällinen ymmärrys kuntien ja kaupunkien verkkoviestinnän tarpeista, tehokkaan palveluohjauksen toteuttamisesta ja palveluiden digitalisoinnista. Olemme kaikkiaan 20 kunnan ja kaupungin kumppani verkossa. Laaja kuntapuolen asiakasmäärämme on mahdollistanut meidän luoda työkaluja ja palveluohjauksellisia ratkaisuja, joista kuntalaiset aidosti hyötyvät ja joiden käytön sujuvuudesta he voivat nauttivat päivittäin.

Tuemme sisällöntuotannossa, koulutamme ja hyödynnämme parhaita teknologioita ja käytänteitä onnistuneiden verkkopalveluiden rakentamisessa.
 Tehtävämme on rakentaa palveluja asiakaslähtöisesti sekä tarjota tukea, turvaa ja mielenrauhaa läpi koko palvelun eliniän. Tähän pääsemme hyödyntämällä laajaa kokemustamme kuntasektorista ja kehittämällä jatkuvasti kunnille suunnittelemiamme työkaluja sekä avoimen ja aktiivisen palveluasenteen keinoin. Tutustu palveluihimme alla.

Suunnittelu

Kuntasektorin hyvin tuntevat asiantuntijamme suunnittelevat ja visualisoivat näyttävän, mieleenpainuvan ja palveluohjausta hyvin toteuttavan verkkopalvelusi.

Verkko- ja mobiilipalvelut

Kokeneet ja kuntakentän tarpeet ymmärtävät asiantuntijamme toteuttavat toimintavarmat verkko- ja mobiilipalvelut sekä erilaisten taustajärjestelmät ajanmukaisin teknologioin.

Palveluiden digitalisointi

Digitalisoimme kuntasi tilanvarauksen ja tuomme asiantuntijapalvelut verkkoon varattaviksi ja helposti hallittaviksi etätapaamiksi. Ratkaisumme integroituvat Microsoftin Office -työkaluihin.

Integraatiot

Alustassamme on valmiit ja kustannustehokkaasti käyttöön otettavat integraatiot esim. Suomi.fi palvelutietovarantoon, M-Files-dokumentinhallintajärjestelmään, vaihdepalveluihin, tapahtumanhallintajärjestelmiin ja sosiaalisen median alustoihin.

Koulutus ja konsultaatio

Koulutamme henkilöstön hyödyntämään tehokkaasti kehittämiämme työkaluja sekä ymmärtämään mm. saavutettavuuden periaatteet osana viestintää. Meiltä saat kuntasektorin tuntevat asiantuntijat tukemaan organisaatiosi digiloikkaa sen kaikissa vaiheissa.

Ylläpito- ja tuki

Ylläpidämme palveluitasi koko niiden elinkaaren ajan. Rakentamamme ympäristöt ovat toimintavarmoja ja ne tukevat kustannustehokasta ketterää kehittämistä. Tukipalvelumme monitoroi ympäristöjä ja puuttuu virhetilanteisiin.

Kunnat ja kaupungit luottavat Tietotalon ratkaisuihin

Tietotalo palvelee kaikkiaan 20 kuntaa ja kaupunkia erilaisten verkkopalveluiden suunnittelussa, toteutuksessa ja huolenpidossa. Olemme toteuttaneet kunnille moninaisia valmiita käytännön työssä hyviksi todettuja ratkaisuja, jotka tarjoamme käyttöösi.

Meiltä saat ammattilaistiimin käyttöösi, joka tuntee kuntasektorin viestinnän, sähköisen asioinnin tarpeet ja jolla on laaja-alainen osaaminen vaikuttavien palveluiden suunnittelussa ja kehittämisessä kunnille.

Lappeenranta
Rovaniemi
Iisalmi
Ranua
Kalajoki
Suomussalmi
Lapinlahti
Kittilä
Luumäki
Keitele
Kolari
Savitaipale

Orchard – Tietotalon kunnille räätälöimä avoimen lähdekoodin julkaisualusta

Orchard on nopeasti kasvava, intuitiivinen ja tietoturvallinen avoimen lähdekoodin julkaisualusta vertaansa vailla, jota käyttävät jo monet Suomen kunnat. Alustaa on mukava käyttää ja ylläpidät sillä sujuvasti kunnan verkkopalveluja.

Tietotalo on toteuttanut alustalle kattavan määrän kunnille suunniteltuja ominaisuuksia ja integraatioita kuten Suomi.fi Palvelutietovarannon ja M-Files-dokumenttijärjestelmän integraatiot. Julkaisualusta tarjoaa vakaan ja tietoturvallisen pohjan verkkopalveluille, intraneteille ja asiointikanaville. Alusta perustuu Microsoftin sovellusteknologiaan ja se tarjoaakin hyvän yhteensopivuuden Microsoft Azuren ja M365-sovellusperheen kansssa.

Aluasta kehittyy ja pysyy elinvoimaisena kehittäjäyhteisön toimesta, jota Microsoft tukee. Alusta perustuu Microsoftin tukemiin uusimpiin teknologioihin ja avoimen lähdekoodin Orchard Framework -sovelluskehykseen, jonka päälle rakennetut Tietotalon oma käyttökokemus sekä kunnille ja kaupungeille suunnitellut komponentit muodostavat tehokkaan kokonaisuuden kunnan viestinnän, palveluohjauksen ja sähköisen asioinnin kehittämiseen.

Alustassa on valmiit ja heti käyttöönotettavissa olevat monipuoliset integraatiot:

  • Suomi.fi Palvelutietovaranto
  • M-Files-dokumenttijärjestelmä
  • Flockler-someseinä
  • Eventz-tapahtumat
  • Microsoft Active Directory
  • Fonecta Totaali -järjestelmä

Alustalta löytyy myös älykäs useita eri tietolähteitä hyödyntävä haku ja kunnollinen työkalupakki helppokäyttöisiä työkaluja sisällönhallintaan.

Orchard on nopeutta, tehokkuutta, jatkuvaa kehitystä ja mielen rauhaa.

Alustan hallintanäkymä

Tietotalon palvelupaketti kunnille ja kaupungeille

Suomen kunnollisin palvelupaketti kunnille

Kokosimme kunnille kattavan ja kustannuksiltaan huokean palvelupaketin toteuttamistamme komponenteista. Paketti kattaa kunnan verkkopalvelun uudistuksen, laajan sisällöntuotannon työkalupakin, Suomi.fi-integraation sekä kunnan palveluiden ja asiantuntijoiden verkkoajanvarauksen ja etäasioinnin ratkaisun. Kaiken tämän voimme toimittaa yhden kuukauden toimitusajalla. Lataa palvelupaketin esite alta.

Mikäli et näe alla olevaa lomaketta evästeasetustesi vuoksi tai haluat kuulla henkilökohtaisesti lisää palveluistamme, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen jarno.malaprade@tietotalo.fi.

 

Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme kuntasektorille? Ota yhteyttä ja kerromme lisää! Voit myös varata juttuhetken suoraan verkossa sinulle sopivimpaan ajankohtaan.

Aleksi Brunni

Projektipäällikkö, palvelumuotoilija

040 062 4078‬
aleksi.brunni@tietotalo.fi

Erno Bergman

Projektipäällikkö, palvelumuotoilija

0400 546762‬
erno.bergman@tietotalo.fi

Jarno Malaprade

Markkinointi, palvelumuotoilu

040 5461110
jarno.malaprade@tietotalo.fi

Mika Pitkämäki

Jätä yhteydenottopyyntö