Terveydenhuolto

Digitaalinen terveydenhuolto 2025: ovatko palvelusi ajan hermolla?

Parhaimmillaan terveydenhuollon innovatiiviset digipalvelut asettuvat kirkkaaksi osaksi hoitopolkua, sujuvoittavat terveydenhuoltoa, avaavat liiketoiminnallisia mahdollisuuksia, takaavat saumattoman asiakaskokemuksen ja poistavat virheiden mahdollisuuksia. Tietotalo on terveydenhuoltoalan asiointipalveluiden johtava asiantuntija. Asiantuntijamme auttavat muun muassa ajanvarausjärjestelmien, etävastaanottojen ja erilaisten mobiilisovellusten rakentamisessa.

Tutustu terveydenhuollon palveluihimme

 

Digitaalinen transformaatio

Etävastaanotot

Varausjärjestelmät

Integraatiot

AI / Big Data

Kehitystä asiakas ja liiketoiminta edellä

Digitaalista palvelukehitystä tulee johtaa asiakas ja liiketoimintatavoitteet edellä. Digitaalinen visio ja roadmap tavoitteiden saavuttamiseksi varmistavat, että kehitys etenee suunnitelmallisesti ja vakain askelin.

Digitalisoituvassa maailmassa kaiken tulisi pelata yhteen: suunnitelmia tehtäessä kannattaakin pohtia, miten järjestelmistä saadaan mahdollisimman paljon hyötyä liiketoiminnalle, ja voidaanko digitaalisten ratkaisujen avulla löytää jopa uusia liiketoiminnallisia mahdollisuuksia.

Digitaalisen terveydenhuollon edelläkävijät yhdistävät voimansa

Digitaalisen terveydenhuollon edelläkävijät BGO Software ja Tietotalo ovat solmineet yhteistyösopimuksen tarjotakseen yhä edistyneempiä teknologiaratkaisuja terveydenhuollon toimijoille Pohjoismaissa. Yhteistyön tavoitteena on toimia tiennäyttäjänä terveydenhuollon digitaalisessa murroksessa ja tarjota asiakasyrityksille mahdollisuus saada vahvaa kilpailuetua globaaleilla markkinoilla.

BGO Software on johtava digitaalisten terveyspalveluiden ja -ratkaisujen toimittaja Euroopassa: yhtiö on lukuisten suurten lääkeyritysten, tutkimusorganisaatioiden ja HealthTech-toimijoiden pitkäaikainen kumppani, ja sen asiakkaana on useita Fortune 100 -luokan yrityksiä. Tietotalo ymmärtää pohjoismaisen terveydenhuollon erityispiirteitä perinpohjaisesti ja se on vauhdittanut Terveystalon kasvua digitaalisen terveydenhuollon suunnannäyttäjäksi Suomessa. Voimansa yhdistämällä yhtiöt pystyvät vastaamaan moninaisten terveydenhuollon yhtiöiden toivomuksiin, ja viitoittamaan tietä yhtiöiden digitaaliselle transformaatiolle.

Lue koko tiedote BGO Softwaren ja Tietotalon yhteistyöstä

  • Terveydenhuollon innovatiiviset digipalvelut
  • Hoitopolkujen digitalisointi
  • Palveluina terveydenhuollon verkko- ja mobiilisovellukset sekä integraatiot

Tietoturva kaikki kaikessa

Terveydenhuollon tietoturvasta huolehtiminen on äärimmäisen tärkeää. Tietotalo on toimittanut kymmenen vuoden ajan tietoturvallisia ratkaisuja miljoonien käyttäjien asiakaskunnalle. Järjestelmät turvataan paitsi tietoturvamenetelmien, myös jatkuvan testauksen ja ulkopuolisen auditoinnin avulla. Viime kädessä potilasturvallisuus voidaan saavuttaa vain digitalisaation avulla.

Ajankohtaista

Tutustu terveydenhuollon ajankohtaisiin aiheisiimme, asiantuntijoidemme artikkelien ja case-tarinoihimme.

Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää terveydenhuollon palveluistamme? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Mika Pitkämäki

Jarno Malaprade

Markkinointi, palvelumuotoilu

040 5461110
jarno.malaprade@tietotalo.fi

Jätä yhteydenottopyyntö