Tietotalo aloitti yhteistyön palvelukokemuksen kehittämisestä Logomon kanssa keväällä 2016. Palvelukokemuksen kehittäminen konkretisoitui Logomolle kehitetyn Tietotalon Liki-alustaa hyödyntävän mobiilisovelluksen muodossa.

Muuntautuva ja monipuolinen luovan talouden keskus tarvitsee kumppanikseen nopeasti reagoivaa ja asiakkaan liiketoimintaa ymmärtävää kumppania. Tietotalon kanssa on ollut helppo työskennellä ja kehittää Logomon tarpeisiin toimiva mobiilisovellus, kertoo Logomon toimitusjohtaja Päivi Rytsä.

Tietotalo on kehittänyt Logomon kanssa Liki-alustaan muun muassa asiakaskokemuksen hallintaan ja ryhmäviestintään liittyviä ominaisuuksia. Kehitystyön pohjalta on pystytty vastaamaan Logomon tarpeeseen kehittää tiloissa toimivien yritysten välistä viestintää. Samalla talossa toimiva ravintola Logomo Kitchen on saanut omia asiakkaitaan palvelevan mobiilin lounaspassin.

Yhteistyö Logomon kanssa on antanut meille mahdollisuuden kehittää start-up hengessä alustaa oikeiden asiakastilanteiden ja -tarpeiden pohjalta, kertoo Tietotalon mobiilitiimiä vetävä Jarno Malaprade.

Logomo App 02 - pieni.jpg
Logomon sovellus on ladattavissa AppStoresta ja Googlen PlayStoresta.

Logomo pystyy mobiilisovelluksessa esittämään sisältöjä kohdennetusti talossa työskenteleville. Tämä nopeuttaa vuorovaikutusta ja viestintää kiinteistössä työskentelevien kanssa. Logomo Kitchen -ravintola tavoittaa asiakkaansa mobiilisovelluksella, josta löytyy ravintolan lounaslista ja jonka avulla asiakkaat pystyvät hyödyntämään mobiilia lounaspassia. Tapahtumavieraat löytävät sovelluksesta kaikki Logomon tapahtumat ja suoran mahdollisuuden ostaa lippuja.

Logomossa vierailevia palvelee myös tilaan sijoitetut bluetooth-beaconit. Niiden avulla mobiilisovellus tunnistaa käyttäjän sijainnin talossa. Käyttäjä näkee sijaintinsa sovelluksen kartalla, ja sen avulla oikean tilan löytäminen on helppoa.

Yhdessä nämä sovellukseen toteutetut ominaisuudet palvelevat Logomon eri asiakasryhmien saamaa kokemusta. Logomo-sovellus on ladattavissa AppStoresta ja Googlen PlayStoresta.


Lisätietoja:

Tietotalo Infocenter Oy, mobiiliasiantuntija Jarno Malaprade, +358 40 546 1110
Logomo, toimitusjohtaja Päivi Rytsä, +358 50 596 0773


Tietotalo Infocenter Oy auttaa asiakkaitaan ymmärtämään muuttuvaa digitaalista toimintaympäristöä. Asiakkainamme on kaikkien suomalaisten tuntemia yrityksiä ja organisaatioita. Toteuttamiamme ratkaisuja käyttää säännöllisesti yli 2 miljoonaa suomalaista. Olemme mukana, kun asiakkaamme tekevät digitaalista markkinointia, toteuttavat verkko- ja mobiilipalveluja tai uudistavat taustaratkaisuja.  www.tietotalo.fi

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii vanhassa VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Konserttien lisäksi Logomossa järjestetään kokouksia, seminaareja, kongresseja, teatterinäytöksiä, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia. Vuonna 2015 Logomossa pidettiin yli 1000 eri tilaisuutta, ja talon kävijämäärä oli 318 000 henkilöä. Logomon toimitiloissa, Byråssa ja Konttorissa, työskentelee päivittäin yli 400 ihmistä noin 70 yrityksessä.  Logomossa on myös taiteilijatyöhuoneita. www.logomo.fi

 

Katso videolta, miten Logomon sovellus toimii

Jarno Malaprade

Palvelumuotoilija

puh +358 40 546 1110

Tutustu myös muihin mobiilitoteutuksiimme:

Oma Terveys -mobiilisovellus - Omat terveystiedot käden ulottuvilla

Oma Terveys -mobiilisovelluksen avulla Terveystalo antaa asiakkaillensa entistä paremman mahdollisuuden vaikuttaa oman terveyden ylläpitoon ja hoitoon. Asiakkaan rooli palvelusuhteessa muuttuu entistä aktiivisemmaksi ja hänellä on käytössään ennennäkemättömän laaja näkymä omaan terveyteensä ja asiakassuhteeseensa.

Read more Lue lisää

Suomen Taitoluisteluliitolta ja Tietotalolta mobiilisovellus kansainväliseen Finlandia Trophy Espoo -taitoluistelukilpailuun

Suomen Taitoluisteluliitto ry ja Tietotalo ovat aloittaneet yhteistyön kehittääkseen luistelutapahtumien digitaalista ulottuvuutta.

Read more Lue lisää
08.06.2015

Muumimaailman mobiilisovellus on ykkösopas saarella vierailuun

Muumimaailman mobiilisovellus toimii henkilökohtaisena oppaana Muumimaailmassa vieraillessa. Sovellus on tärkeä kanta-asiakkuuden kanava, joka tuo edut ja hyötytiedon kävijän käden ulottuville.

Read more Lue lisää
Tietotalon sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
Hyväksyn