Tietotalon uudistama Keskusta.fi on nykyaikainen verkkopalvelu, joka toimii uskottavana ja innovatiivisena työvälineenä puolueen verkkoviestinnälle. Uudistuksen päätavoitteena oli tehostaa asiakkaan verkkoviestintää ja hyödyntää sivuston monipuolisia sisältöjä aiempaa tehokkaammin eri kohderyhmien tarpeet huomioon ottaen.

Uudistuksen myötä myös verkkopalvelun visuaalinen ilme suunniteltiin uudelleen aidosti responsiiviseksi. Kärkinostoihin tuodaan esiin merkittävimmät poliittiset teemat ja -linjaukset kaikkien kävijöiden saataville. Uusitun sivuston visuaalisesti näyttäviä sisältöelementtejä on helppo hallinnoida ja sosiaalisen median sisältöjä hyödynnetään houkuttelevasti.

  • "Uuden selkeämmän sivuston kautta Keskusta viestii entistä paremmin politiikan sisällöstä tavoitteistaan. Nykyisestä ratkaisusta on tullut paljon positiivista palautetta."

    Päivi Tiittanen / Keskusta

  • "Projekti vietiin läpi ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen. Erityisesti projektissa auttoi Tietotalon asiantuntevuus. Kenties johtuen jo pidemmästä asiakassuhteesta siellä osattiin ehdottaa pitkälle vietyjä ratkaisuja, sellaisia joista on todella hyötyä verkkoviestinnässämme."

    Päivi Tiittanen / Keskusta

Keskusta.fi kaikkien ulottuvilla ja uudelleen ajateltuna

Merkittävä muutos uudistuksessa oli Keskusta.fi sivuston kehittäminen kaikkiin päätelaitteisiin skaalautuvaksi eli responsiiviseksi. Mobilii- ja tablet-käyttäjien määrä kasvaa nopeasti ja Keskustan tavoitteena onkin palvella kaikkia kävijöitä laadukkailla ja visuaalisesti miellyttävillä sisällöillä päätelaitteesta riippumatta.

Sivustouudistuksessa ei keskitytty ainoastaan tekniseen toteutukseen tai ulkoasuun liittyviin seikkoihin, vaan tavoitteena oli myös suunnitella uudelleen, mitä puolueen verkkoviestintä voisi olla ja miten sitä voisi tehostaa sivuston kautta. Tärkeää on mieltää sivuston kehitys jatkuvana prosessina myös isompien visuaalisten uudistusten välillä.

Kaikki Keskustan käyttämät sosiaalisen median kanavat on nyt myös kerätty yhdelle alustalle. Suurimpana uudistuksena yhdistämisen lisäksi on toteutettu räätälöity, Keskustan valikoitujen Twitter-käyttäjien tilien sisällön esittäminen sivuston etusivulla omassa osiossa. Sivuston suunnittelussa on otettu huomioon myös sen toimivuus laajalle yleisölle.

Laaja-alaista politiikan ajankohtaissisältöä tuodaan esiin uusilla sisältöratkaisuilla sekä verkkopalvelun sisältä, että Suomenmaa-lehden sivuilta.

Alustan uudistuksella helpotusta arkityöhön

Keskusta.fi sivuston hallintaan käytettävä sisällönhallintaratkaisu päivitettiin uudistuksen yhteydessä InfoWeb 4 -versioon. Päivityksen myötä Keskusta.fin useiden kymmenien ylläpitäjien työ helpottuu uusien, helppokäyttöisten sisällönhallintatyökalujen ja sisältöratkaisujenmyötä.

Sitoutuminen kumppanuuteen

Tietotalon tavoitteena on solmia kestäviä kumppanuussuhteita asiakkaidensa kanssa, jotta ymmärrys asiakkaan toimialan lainalaisuuksista syvenee. Pitkäaikainen yhteistyö Tietotalon ja Keskustan välillä kantoi hedelmää sivuston uudistuksen yhteydessä.

Uusi Keskusta.fi julkaistiin marraskuussa 2013.

Käy tutustumassa toteutukseen!

Haluatko kuulla lisää?

Mika Pitkämäki

Toimitusjohtaja, asiakasvastaava terveydenhuolto, teollisuus

puh +358 50 555 3630

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
 

Tietotalon sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
Hyväksyn