Teollisuus

Saumattomasti toimiva digitaalinen tuotantokoneisto luo suorituskykyä ja tuloskuntoa

Ovathan digitaaliset palvelusi yhtä kovassa iskussa kuin tuotantolinjasikin? Toteutamme digitaalisten palvelujesi kehityshankkeet suunnittelusta aina visualisointiin, tekniseen toteutukseen ja ylläpitoon. Yrityksesi kasvu ja suorituskyky ei kumppaninamme jää ainakaan digipalveluista kiinni.

Lue lisää

 

Vahva integraatio-osaamisemme toiminnanohjaus- ja asiakashallintajärjestelmiin takaa, että verkkopalvelusi on osa tuottavaa koneistoa, ei ainoastaan kaunista pintaa. Käyttöösi nimetty tiimi ymmärtää liiketoimintaasi, palvelee henkilökohtaisesti ja vastaa palvelutarpeisiisi yhden luukun periaatteella. Ja koska maailma kehittyy kaiken aikaa, varmistamme iskukykysi uusimmin teknologioin jatkuvan kehittämisen mallilla.

Uudet teknologiset liiketoimintaratkaisut saavuttavat tavoitteensa vain, jos organisaatio saadaan sitoutettua uusiin työkaluihin ja toimintamalleihin. Tuemme organisaatiosi muutosjohtamista sitouttaen avainhenkilöt kehityshankkeeseen jo alussa. Jalkautamme uudet ratkaisut organisaatioon koulutuksin ja ketterällä aktiivisen tuen mallilla.

Toteutamme verkkokaupat, varaosahaut ja verkkopalvelut, älykkäät integraatiot toiminnanohjaus- ja tuotetietojärjestelmiin, asiakkaiden palveluportaalit, markkinoinnin automaatioratkaisut ja raportointiratkaisut dataohjautuvan organisaation tueksi.

Alusta kasvullesi

Hyödynnämme ratkaisuissamme ajanmukaisia joustavia alustoja, jotka taipuvat moninaisiin tarpeisiisin mahdollistaen sujuvan kasvun ja kansainvälistymisen.

Integraatiot ja kustomoinnit

Integroimme digitaaliset palvelukanavasi eri toiminnanohjaus- ja tuotetietojärjestelmiin sekä kolmannen osapuolten palveluiden kanssa saumattomasti toimivaksi kokonaisuudeksi.

Myyntiä kasvattava verkkokauppa

Se on kauppa, joka kannattaa. Verkkokauppa-osaamisellamme varmistamme, että liiketoimintasi ja asiakaskokemuksesi kehittyvät haluttuun suuntaan.

Intuitiivinen käyttö

Digitaalisen palvelusi hallinta ja sisällöntuotannon tulee olla vaivatonta ja intuitiivista, jotta asiantuntijasi voivat keskittyä olennaiseen.

Aito kumppanisi, aina lähellä

Huolehdimme digitaalisten palveluidesi ylläpidosta ja jatkokehityksestä, asiakastuesta ja henkilöstön koulutuksesta. Kanssamme et jää koskaan yksin.

Lappset Group Oyj
Napapiirin kuljetus Oy
Geologian tutkimuskeskus GTK
Turvallisuus- ja kemikaalivirasto TUKES

Asiakaskommentti

Tietotalo erottui jo tarjousvaiheessa sillä, että tarjouksessa oli keskitytty liiketoimintamme kehittämiseen teknologiajargonin sijaan.

Saimme asiantuntevaa ja osaavaa sparrausapua niin suunnitteluvaiheeseen kuin muihin projektin vaiheisiin. Yhteisissä workshopeissa ideoiden ja tarpeiden tulvasta poimittiin keskeiset asiat ja osapuolten välille syntyi hyvä yhteisymmärrys kokonaisuudesta.

On todella tärkeä huolehtia projektin aikaisesta viestinnästä ja ymmärtää se jatkuvana prosessina. Tässä projektissa vuorovaikutus oli saumatonta ja tiivistä alusta loppuun. Sillä on suuri merkitys lopputuloksen kannalta, johon olemme kaikki enemmän kuin tyytyväisiä. Yhteistyö tiimien kesken toimi erinomaisesti.

Irma Kuukasjärvi
Konsernin viestintäpäällikkö, Lappset Group Oyj

Luotettava ja näkemyksellinen kumppani vahvalla teknologiaosaamisella.

Ajankohtaista

Tutustu teollisuuden sektorin ajankohtaisiin aiheisiimme, asiantuntijoidemme artikkelien, webnaareihin ja case-tarinoihimme.

Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää palveluistamme teollisuudelle? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Mika Pitkämäki

Aleksi Brunni

Projektipäällikkö, palvelumuotoilija

040 062 4078‬
aleksi.brunni@tietotalo.fi

Erno Bergman

Projektipäällikkö, palvelumuotoilija

0400 546762‬
erno.bergman@tietotalo.fi

Jarno Malaprade

Markkinointi, palvelumuotoilu

040 5461110
jarno.malaprade@tietotalo.fi

Jätä yhteydenottopyyntö