Katso webinaarin tallenne ja lataa materiaali

Palvelumuotoilu ja muutosjohtaminen onnistumisen avaimena. Esittelyssä Rovaniemen kaupungin brändi- ja verkkopalvelu-uudistus.

Rovaniemen kaupungin kunnianhimoinen brändi- ja verkkopalvelu-uudistus valmistui kesällä 2020. Rovaniemen kaupunki halusi rakentaa vetovoimaisuuteen ja aitoon kilpailuetuun pohjautuvan kaupunkibrändin ja samalla vahvistaa etulyöntiasemaa Rovaniemen kaupungin maineen ja alueen tunnettuuden osalta.

Projekti toteutettiin hyödyntäen palvelumuotoilun ja muutosjohtamisen menetelmiä, mitkä tuottivat sitoutuneen organisaation sekä käyttäjäystävällisen palvelevan verkkopalvelun. Projektissa toteutettiin samanaikaisesti brändiuudistus, verkkopalvelun tekninen suunnittelu ja toteutus, sekä visuaalisen ilmeen uudistus.

Esittelemme webinaarissa projektikokonaisuuden onnistumisen avaintekijät. Webinaari pidettiin 9.2.2021 klo 13-14.

Hanke toteutettiin Flatlight Creative Oy:n, Tietotalon ja Rovaniemen kaupungin asiantuntijoiden yhteistyönä.

1.

Uudistus vaatii onnistuakseen sitoutumista toimintakulttuurin muutoksiin. Miten Rovaniemi johti toimintatapojen ja kulttuurin muutoksen kaupunkiorganisaatiossa?

2.

Brändiä toteutetaan siihen sitoutuneen toimijuuden kautta. Miten brändiuudistus toteutetaan sitouttavana ja toimintatapoja aidosti muuttavana palvelumuotoiluprojektina?

3.

Design-ajattelu organisaation kehittämisen onnistumisen avaimena. Mitä design-ajattelu on ja miten se luo jatkuvana kehitysmallina ketterästi uudistuvan ja asiakaslähtöisen organisaation?

Panelistit

Antti Itkonen

Antti Itkonen

Digitaalisen viestinnän asiantuntija / Rovaniemen kaupunki

040 3589482
antti.itkonen@rovaniemi.fi

Miikka Niemi

Miikka Niemi

CEO, Creative Director / Flatlight Creative Oy

050 5770347
miikka@flatlight.fi

Aleksi Brunni

Aleksi Brunni

Projektipäällikkö / Tietotalo Infocenter Oy

0400 624078
aleksi.brunni@tietotalo.fi

Katso tallenne ja lataa materiaali

Lomakkeen täyttämällä voit siirtyä katsomaan webinaarin tallennetta. Webinaarin esitysmateriaali toimitetaan suoraan sähköpostiisi.