Microsoft Power Platform

Kehitä yrityksesi prosesseja ketterästi ja kustannustehokkasti Microsoft Power Platformin avulla

Yritykset, jotka kykenevät ketterään ja kustannustehokkaaseen tuotanto- ja palveluprosessien kehittämiseen sekä datan tehokkaseen hyödyntämiseen, menestyvät markkinoilla parhaiten. Power Platform on tarkoitettu juuri tähän. Alustan integroiduilla low-code-työkaluilla nopeutat digitaalista kehittämistyötä ja saavutat tavoitteesi entistä paremmin.

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin sopivat ratkaisut. Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin!

Asiantunteva ja luotettava kumppani – ota seuraava kehittämisaskel kanssamme

Olemme erikoistuneet Microsoftin alustoihin ja teknologioihin. Power-tiimimme tarjoaa yrityksellesi ainutlaatuisen yhdistelmän vahvaa palvelumuotoilullista osaamista, liiketoimintaprosessien ymmärrystä ja syvällistä osaamista Microsoftin teknologioiden ja alustojen hyödyntämisessä yritysten prosessien kehittämisessä. Kun etsit kumppania, joka pystyy tuottamaan yrityksellesi luotettavalla ja varmalla otteella lisäarvoa, jolla on merkitystä, valitse meidät.

Microsoft Partner

Microsoft Power BI on pilvipohjainen liiketoimintatiedon visualisointi- ja analysointityökalu, joka auttaa yritystä keräämään, muokkaamaan ja visualisoimaan tietoja moninaisista eri lähteistä. Power BI:llä voidaan luoda interaktiivisia raportteja ja koontinäyttöjä, joiden avulla liiketoiminnan johto voi tarkastella yrityksen suorituskykyä ja tehdä parempia ja perusteltuja päätöksiä perustuen reaaliaikaiseen dataan.

Power BI sisältää monipuolisia ominaisuuksia, kuten datan haku eri lähteistä. Datalähteitä voi olla lukuisia ja ne voivat olla keskenään erityyppisiä kuten Excel, SQL-tietokanta, pilvipalvelu kuten Microsoft Dynamics 365 tai Salesforce. Alusta mahdollistaa myös helpon datan siirron ja muokkaamisen, joka on tarvittaessa yhdistettävissä eri tiedostoihin ja tietolähteisiin. Power BI:llä voi luoda monipuolisia visualisointeja, kuten erilaisia taulukoita, kaavioita ja karttoja, jotka auttavat hahmottamaan datan merkityksen ja kehittämään yritystä tieto-ohjautuneemmin.

Yritys saa Power BI:sta monenlaisia hyötyjä. Työkalu voi esimerkiksi auttaa myyntitiimejä seuraamaan myyntitavoitteiden saavuttamista reaaliajassa, tarkastelemaan asiakkaiden ostotottumuksia ja ennustamaan myyntimahdollisuuksia. Alusta voi myös auttaa yritystä tarkastelemaan tuotantoprosesseja, analysoimaan laskutusta, tarkastelemaan henkilöstön suorituskykyä ja seuraamaan markkinointitoimenpiteiden vaikutusta.

Käytännön esimerkki Power BI:n hyödyntämisestä on vähittäiskaupan yritys, joka käyttää Power BI:tä tarkastelemaan myyntidataa eri myymälöiden välillä. Tämä auttaa yritystä reagoimaan nopeasti myynnin kasvuihin tai laskuihin ja tekemään tarvittavia toimenpiteitä tuotteiden varastotasojen hallinnassa. Toinen tuotannollinen yritys voi hyödyntää Power BI:ta tuotantolinjojen tehokkuuden tarkkailuun ja havaitsemaan mahdollisia pullonkauloja tuotantoprosessissa.

Ole yhteydessä ja keskustele asiantuntijoiemme kanssa, mitä mahdollisuuksia alusta tarjoaa juuri sinun yrityksellesi.

Microsoft Power Apps on vähäisen koodin (low-code) alusta, jonka avulla yritys voi rakentaa erilaisia liiketoimintasovelluksia nopeasti ja helposti ilman ohjelmointitaitoja. Power Apps -alustan avulla voi suunnitella ja toteuttaa täsmäsovelluksia, jotka vastaavat tarkasti yrityksen tiettyjä liiketoimintatarpeita kuten tiettyjen työvaiheiden tehostamista.

Power Apps -työkalussa on laajat ominaisuudet paketoitu onnistuneesti helppokäyttöiseen käyttöliittymään ja käyttölogiikkaan. Alustassa on käyttövalmis malligalleria, joka auttaa käyttäjiä aloittamaan kehitystyön nopeasti ja vaivattomasti. Power Appsissa on myös sisäänrakennettu pilvipohjainen tietokanta, joka mahdollistaa tiedon keräämisen, käsittelyn ja siirtämisen eri palveluiden välillä.

Power Apps integroituu vaivattomasti Microsoftin muihin liiketoimintasovelluksiin, kuten Power BI:hin ja Dynamics 365:een, jolloin yritys voi hyödyntää kaikkia tietoja yhdestä keskitetystä paikasta, rakentaa datajärven (datalake).

Power Apps -alusta on hyvin skaalautuva. Alusta mahdollistaa sovellusten kehittämisen ja käyttöönoton joustavasti, jolloin sovellukset voidaan laajentaa kustannustehokkaasti yrityksen kasvaessa ja tarpeiden muuttuessa.

Power Apps -alustan käyttö on hyödyllistä monissa eri liiketoiminnan kehittämisen tapauksissa:

 • Jos yritys haluaa esimerkiksi kehittää toimintojaan varastonhallinnassa tai laskutuksessa, Power Apps tarjoaa vaivattoman tavan rakentaa sovelluksia tehostamaan juuri tiettyjä yrityksen työvaiheita.
 • Jos yritys tarvitsee erityisiä sovelluksia asiakastietojen hallintaan, myyntitiimien suorituskyvyn seurantaan tai projektien hallintaan, Power Apps mahdollistaa sovellusten räätälöinnin vastaamaan näitäkin tarpeita.

Ole yhteydessä ja keskustele asiantuntijoiemme kanssa, mitä mahdollisuuksia alusta tarjoaa juuri sinun yrityksellesi.

Microsoft Power Automate (aiemmin nimeltään Microsoft Flow) on pilvipohjainen automaatioalusta, joka auttaa yrityksiä yksinkertaistamaan ja automatisoimaan manuaalisia työnkulkuja ja tehtäviä. Power Automate tarjoaa käyttäjilleen monipuolisen valikoiman toimintoja, joita voi yhdistää eri sovelluksiin ja järjestelmiin.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Automaation helppous: Power Automaten käyttöliittymä on helppokäyttöinen, ja automaation luominen onnistuu ilman koodaustaitoja.
 • Integraatiot: Työkalu integroituu saumattomasti muihin Microsoftin sovelluksiin, kuten Power BI, SharePoint ja Teams, sekä muihin kolmannen osapuolen sovelluksiin.
 • Laaja toimintokirjasto: Työkalussa oleva toimintokirjasto sisältää satoja valmiita toimintoja, joita voi yhdistää muihin sovelluksiin ja järjestelmiin.
 • Hallinnan helppous: Power Automate tarjoaa käyttäjilleen monipuoliset hallintatyökalut, joiden avulla automaation toteutumista voidaan valvoa ja tarvittaessa korjata.

Yritys voi saada monenlaisia liiketoimintahyötyjä automatisoimalla prosesseja:

 • Asiakaspalveluprosessien tehostaminen: Power Automatea voi hyödyntää asiakaspalveluprosessien automatisointiin, kuten sähköpostien tai chat-viestien automaattiseen ohjaamiseen oikeille henkilöille tai tiimeille.
 • Tiedonhallinnan automatisointi: työkalua voi käyttää monenlaiseen tiedonhallinnan tehtävien automatisointiin, kuten tiedostojen viemiseen SharePointiin tai OneDriveen tai tietojen muokkaamiseen, synkronointiin ja yhdistämiseen eri järjestelmien välillä.
 • Raportointi: Power Automatea voi käyttää raportointiprosessien automatisointiin, kuten Power BI-raporttien automaattiseen päivittämiseen ja jakamiseen tiimeille.

Power Automate auttaa yritystä tehostamaan työnkulkujaan ja säästämään parhaimmillaan merkittäviä määriä aikaa ja kustannuksia manuaalisten tehtävien hoitamisesta.

Ole yhteydessä ja keskustele asiantuntijoiemme kanssa, mitä mahdollisuuksia alusta tarjoaa juuri sinun yrityksellesi.

Microsoft Power Virtual Agents on tekoälypohjainen chatbot-alusta, joka mahdollistaa älykkään chat-robotin rakentamisen ilman koodaamista. Alustan avulla yritykset voivat luoda omia chatbottejaan ja liittää ne eri kanaviin, kuten verkkosivustoihin, mobiilisovelluksiin, Microsoft Teamsiin ja Facebookiin. Chatbotteja voi käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten asiakaspalveluun, myyntiin ja markkinointiin.

Power Virtual Agents -alustan merkittävimpiä ominaisuuksia:

 • Helppo hallinta: Alusta on suunniteltu helppokäyttöiseksi, joten chatbotin rakentaminen ja julkaiseminen onnistuu nopeasti ja helposti ilman ohjelmointitaitoja.
 • Tehokkaat tekoälyominaisuudet: Alusta sisältää valmiita tekoälyominaisuuksia, kuten kieliprosessointia ja luonnollisen kielen ymmärtämistä (NLU), joiden avulla chatbot pystyy ymmärtämään käyttäjän kysymyksiä ja vastaamaan niihin.
 • Integrointimahdollisuudet: Alusta integroituu helposti muihin Microsoftin tuotteisiin, kuten Power BI:hin, Power Apps:in ja Power Automateen. Lisäksi alusta tarjoaa rajapinnan, jonka avulla chatbot voidaan integroida kolmannen osapuolen järjestelmiin, tietokantoihin ja työkaluihin.

Power Virtual Agents -alusta voi hyödyttää yrityksiä monin tavoin. Muutamia käytännön esimerkkejä:

 • Asiakaspalvelun automatisointi: Chatbotin avulla yritys voi tarjota asiakkaille nopean ja tehokkaan asiakaspalvelun ympäri vuorokauden. Chatbot voi vastata yleisimpiin kysymyksiin ja ohjata asiakkaat tarvittaessa eteenpäin.
 • Myynnin ja markkinoinnin tehostaminen: Chatbot voi auttaa yritystä keräämään liidejä ja parantamaan konversioprosenttia. Chatbot voi esimerkiksi kysyä käyttäjän tarpeista ja ohjata hänet oikean tuotteen tai palvelun pariin.
 • Sisäisen tiedonjakamisen tehostaminen: Chatbot voi auttaa yrityksen sisäisessä tiedonjakamisessa vastaamalla yleisiin kysymyksiin ja tarjoamalla tukea työntekijöille. Chatbot voi esimerkiksi ohjata työntekijät oikeiden lomakkeiden ja prosessien pariin.

Ole yhteydessä ja keskustele asiantuntijoiemme kanssa, mitä mahdollisuuksia alusta tarjoaa juuri sinun yrityksellesi.

Webinaaritallenne

Tutustu Power Platformiin asiantuntijamme johdolla katsomalla webinaaritallenne. Tässä videotallenteessa käydään läpi Microsoft Power Platform yleisesti ja erityisesti sen Power Apps -alusta. Asiantuntijamme demoaa, miten lowcode-kehittäminen tapahtuu käytännössä.

Webinaarin tallenne on täynnä hyödyllistä tietoa, innostavia mahdollisuuksia ja inspiroivia ideoita. Ota asiantuntijamme kanssa seuraava askel kohti modernin työn ja dataohjautuvan organisaation uutta tasoa.

Katso tallenne

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja juttele asiantuntijoidemme kanssa tarkemmin, miten Power Platform voisi kehittä yrityksesi tuotanto- ja palveluprosesseja. Autamme mielellämme!

Yhteystiedot

Mika Pitkämäki

Aleksi Brunni

Projektipäällikkö, palvelumuotoilija

040 062 4078‬
aleksi.brunni@tietotalo.fi

Erno Bergman

Projektipäällikkö, palvelumuotoilija

0400 546762‬
erno.bergman@tietotalo.fi

Jarno Malaprade

Markkinointi, palvelumuotoilu

040 5461110
jarno.malaprade@tietotalo.fi

Jätä yhteydenottopyyntö