Webinaari

Modernin työn seuraava askel – näin hyödyt Power Platformista

Tässä webinaarissa Tietotalon Power-tiimi tarjoili kattavan selkokielisen tietopaketin Power Platformista ja Power Apps -ratkaisuista. Webinaarin käytännön vinkit auttavat sinua ymmärtämään alustan mahdollisuuksia ja hyödyntämään Power Platformin eri työkaluja tehokkaasti. Tämä on oiva tilaisuus kehittää osaamista ja ottaa Power Platform hyötykäyttöön.

Katso webinaarin tallenne

Webinaarin sisältö:

  • Yleiskatsaus Microsoft Power Platformiin ja sen eri työkaluihin mahdollisuuksineen.
  • Power Apps -alusta
  • Power Apps -sovellusten toteuttaminen: alustan käyttöönotto sekä sovelluksen suunnittelu, rakentaminen ja julkaisu.
  • Esimerkkejä ja vinkkejä siitä, miten Power Platformia voidaan hyödyntää yrityksen toimintojen tehostamisessa ja liiketoiminnan kehittämisessä.
  • Kysymykset ja vastaukset

Puhujat

Lassi on IT-alan konkari, työskennellyt täysipäiväisesti internetpalveluiden parissa vuodesta 1996. Osaamis- ja kokemussalkkuun on kertynyt laaja verkkoarkkitehtuuriin ja pilvipalveluihin liittyvää osaamista. Lassi vastaa Tietotalon pilvipohjaisista ratkaisuista ja toimii konsulttina Power-tiimissä.

Ville on ohjelmistoinsinööri ja hallintotieteiden maisteri. Hän on toiminut pitkän uransa aikana monipuolisesti erilaisissa sovelluskehittämisen, arkkitehtuurisuunnittelun ja projektijohtamisen tehtävissä. Ville toimii tällä hetkellä Microsoft Azuren ja Power Platformin konsultaatiotehtävissä.

Jarno koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja hän toimii Tietotalossa markkinointijohtajana ja palvelumuotoilijana. Hän toimii erinomaisena linkkinä ja liimana liiketoimintatarpeiden perusteella tehtävän luovan suunnittelun ja teknisen toteutuksen välissä. Jarnolla 15 vuoden kokemus vaativien verkkopalveluiden ja mobiilisovellusten suunnittelusta ja projektihallinnasta. Hän on vastannut laajasti Tietotalon suurimpien asiakkaiden digitaalisen palveluiden suunnittelusta ja vetänyt onnistuneesti läpi projekteja kuntien, kaupunkien, terveydenhuollon, matkailun ja tuotannollisen teollisuuden yritysten parissa.

Ajankohta: 23.5.2023 klo 13:00 – 14:00

Ilmoittautuminen on päättynyt. Tilaa webinaarin tallenne sähkpostiisi täyttämällä alla oleva lomake.

Katso tallenne

Saat sähköpostiisi linkin webinaarin tallenteeseen täyttämällä alla olevan lomakkeen. Mikäli et näe lomaketta alla evästeasetusten vuoksi, voit pyytää tallennetta osoitteesta jarno.malaprade@tietotalo.fi.