Artikkeli

Tehosta toimintaa ja kehitä liiketoimintaa kustannustehokkaasti - Microsoft Power Platform vie modernin työskentelyn seuraavalle tasolle

Microsoft Power Platform on kokonaisvaltainen alusta, joka koostuu viidestä eri palvelusta. Yhdessä nämä palvelut mahdollistavat yrityksille tehokkaan tavan kehittää ja optimoida liiketoimintaa. Power Platform on Microsoftin ”vähäisen koodin” (low code) tuotekokonaisuus nopeaan sovellusten kehitykseen ja uuden sukupolven vastine aiempiin Office-pohjaisiin business-sovelluksiin.

Lue tuoteperheestä lisää

Power Apps – sovelluksia toimintojen tehostamiseen ja raportoinnin kehittämiseen

Power Apps on nopea ja helppo työkalu räätälöityjen sovellusten luomiseen yrityksen erilaisiin tarpeisiin. Palvelu sisältää laajan valikoiman valmiita malleja ja komponentteja, joiden avulla sovellusten kehittäminen onnistuu “drag & drop” -tyyppisesti ilman koodaustaitoja.

Sovellukset ovat käytettävissä monilla eri laitteilla, kuten tietokoneilla, mobiililaitteilla ja verkkoselaimilla. Power Apps mahdollistaa myös monipuoliset liittymismahdollisuudet muihin Microsoftin sovelluksiin, kuten Office 365, SharePoint ja Dynamics 365. Voit esimerkiksi luoda sovelluksen, joka auttaa seuraamaan myyntiä, työntekijöiden työaikoja tai vaikkapa inventaariota.

Power BI yhdistää yrityksen eri datalähteet ja tuottaa reaaliaikaisen tilannekuvan

Power BI on analytiikkatyökalu, joka auttaa yrityksiä muuttamaan informaatiota arvokkaaksi tiedoksi. Työkalu mahdollistaa erilaisten tietolähteiden yhdistämisen ja tiedon visualisoinnin, jolloin yrityksesi voi tehdä parempia päätöksiä perustuen saatavilla olevaan dataan.

Alusta sisältää myös monipuoliset raportointiominaisuudet, joiden avulla yrityksesi voi seurata eri prosessien ja työvaiheiden suoriutumista ja liiketoiminnan kehittymistä reaaliaikaisesti.

Power Pages - luo näyttäviä ja mieleenpainuvia tuote- ja palvelusivustoja

Power Pages on helppokäyttöinen palvelu, jolla luot yrityksellesi monipuolisia ja houkuttelevia verkkosivuja ilman koodaustaitoja. Alusta tarjoaa käyttöön valmiita sivumalleja, joista valita tai voit aloittaa sivuston luomisen tyhjästä. Voit luoda muun muassa tuotesivuja, asiakirjasivuja, ilmoittautumissivuja tapahtumiin ja erilaisia palvelusivuja.

Power Automate – automatisoi työnkulkuja ja vapauta työaikaa tuottavampaan tekemiseen

Power Automate on työprosessien automaation työjuhta. Se mahdollistaa nimensä mukaisesti erilaisten manuaalisten tehtävien automatisoinnin. Vapauttaen arvokasta työaikaa siihen, missä työntekijäsi tuottavat suurimman lisäarvon. Jos työnkierrot ovat tuttuja, on Power Automate juuri niiden seuraavan sukupolven moottori. Se sisältää valmiita automatisointimalleja, joiden avulla esimerkiksi lomakkeiden hyväksymisprosessi tai sähköpostiviestien lähetys voidaan automatisoida.

Alustassa on myös monipuoliset liittymismahdollisuudet muihin Microsoftin sovelluksiin, jotka voi ottaa saumattomasti mukaan työnkulkujen automatisointiin. Ja tietysti käytettävissä on nyt myös tekoälyn, mm. GPT:n tuomat lisämahdollisuudet.

Power Virtual Agents – automatisoi chatbotilla palvelutilanteita

Power Virtual Agents on keskustelubotti / chatbot-työkalu, joka mahdollistaa tehokkaan tavan palvella asiakkaita automatisoidusti. Alusta sisältää laajan valikoiman valmiita malleja, joiden avulla botti on helppo rakentaa ja jotka ovat sujuvasti räätälöitävissä tarpeen mukaan.

Kehitä yrityksesi liiketoimintaprosesseja Power-tiimimme asiantuntijoiden tukemana

Power Platform tarjoaa yrityksille monipuoliset työkalut uudenlaisen dataohjautuvan ja automatisoidun organisaation rakentamiseen. Alustan hyödyntäminen voi olla erittäin kustannustehokasta yrityksille, joilla on monenlaisia hyödyntämättömiä datalähteitä tai toistuvaisia manuaalisia työvaiheita osana tuotantoprosessia. Alkuun pääset sujuvasti Tietotalon sertifioitujen konsulttien avustuksella. Kartoitamme yrityksen tilanteen, resurssit ja prosessit ja teemme ratkaisuehdotukset havaittuihin haasteisiin. Otamme alustan käyttöön ja toteutamme tarvittavat datanäkymät, sovellukset ja automaatiot avaimet käteen -periaatteella.

Työprosessien automatisointi: Power Platformin avulla voidaan automatisoida rutiinitehtäviä, kuten tiedon syöttämistä eri järjestelmiin, jolloin työntekijät voivat keskittyä enemmän lisäarvoa tuottavaan työhön. Alustalla voi luoda myös älykkäitä botteja asiakaspalveluun tai työntekijöiden tueksi.

Liiketoimintaprosessien parantaminen: Power Apps -alustan avulla yritykset voivat luoda mukautettuja sovelluksia, jotka vastaavat organisaation tarpeisiin ja nopeuttavat liiketoimintaprosesseja.

Tietojen analysointi ja raportointi: Power BI -palvelun avulla yritykset voivat tehdä syvällistä tietojen analyysiä ja luoda helppolukuisia raportteja, jotka auttavat tekemään parempia päätöksiä.

Yhteistyön ja kommunikoinnin tehostaminen: Power Platformin avulla voidaan luoda sisäisiä ja ulkoisia yhteistyöalustoja, joiden avulla työntekijät voivat helposti kommunikoida keskenään ja asiakkaiden kanssa.

Pilvipohjainen laiteriippumaton työskentely: Power Platformin ratkaisut ovat toimivat päätelaiteriippumattomia ja pilvipohjaisia, jolloin ne ovat helposti saatavilla ja myös skaalautuvat organisaation kasvun mukaan.