Matkamessut 2020

Koko Travel Planner esittelyssä Matkamessuilla 16.1.2020

BlueSky Travel Oy tuo markkinoille yhdessä Tietotalon ja Nezasan kanssa uudenlaisen matkailupalvelun.

Tutustu uuteen matkojen reitti- ja paketointipalveluun Matkamessuilla

BlueSky Travel Oy tuo markkinoille yhdessä Tietotalon ja Nezasan kanssa uudenlaisen matkailupalvelun, jossa voi rakentaa reaalikaisen saatavuuden piirissä olevan matkapakettikokonaisuuden. Matkakokonaisuuteen voi sisältyä karttareitit, majoitukset, aktiviteetit sekä liput kohteeseen ja kohteessa.

Koko Travel Planneria pilotoidaan keväällä 2020 Lakeland-yhteistyöllä yhdessä Visit Karelian kanssa. Tietotalo toimii Koko Travel Plannerin verkkopalvelu- ja integraatiotoimittajana.

Bókun käyttöönotot lisääntyvät Suomessa

Bókun-alustaan perustuvat verkkokaupat ja digitaalinen jakelu yleistyvät koko ajan. Tietotalo on toiminut Bókunin Suomen kumppanina jo kaksi vuotta, ja olemme auttaneet toista sataa yritystä digitaalisen myynni ja jakelun tielle.

Tule tapaamaan Bókun-asiantuntijaamme Jannicaa messuille. Jannicalta saat tietoa konsultointi- ja koulutusmahdollisuuksista sekä uusimmista Bókun-toteutuksista. Olitpa sitten Bókunin parissa aloittava tai aloittamista pohtiva yrittäjä tai sitten jo pitkälle ehtinyt käyttäjä, niin tervetuloa juttelemaan.

Tietotalo järjestää vuonna 2020 Bókun-aiheisen webinaarisarjan.

Puheenvuorossamme torstaina 16.1. klo 13:15-14

Digiratkaisut matkailuyritysten käyttöön

Tietotalon matkailuliiketoiminnasta vastaava Jari Auranen on Matkatieto-lavalla torstaina klo 13.15-14.00 alustamassa aihetta: digityökalut matkailuyritysten käyttöön. Samassa yhteydessä kuullaan case-esimerkkejä muun muassa Silja Linen, Muumimaailman ja Kemin Matkailu Oy:n kertomina.

Jari Auranen
Liiketoimintajohtaja, Tietotalo

Ota yhteyttä:

Jari Auranen

Liiketoimintajohtaja, matkailu

040 5406612
jari.auranen@tietotalo.fi

Lisää ajankohtaisia