Kumppanuus

Contentful ja Tietotalo sopivat kumppanuudesta

Tietotalo ja Contentful ovat aloittaneet yhteistyön. Contentful on markkinoiden johtava sisällönhallinnan alusta yrityksille, joille sisältötyön sujuvuus, merkitykselliset asiakaskokemukset ja tehokas monikanavainen julkaiseminen ovat myynnin, markkinoinnin ja palvelutuotannon keskiössä.

Tietotalon ja Contentfulin logot, joiden keskellä kädenpuristusemoji

Digitaalinen maailma on jatkuvassa muutoksessai uusien teknologioiden ja alustojen myötä. Muutostarpeisiin vastaamiseksi digitaalisten liiketoimintaratkaisujen tulee perustua alustojen ja mikropalveluiden hyvin koordinoituun kokoonpanoon. Contentfulin edistykselliset työkalut, rajapintakeskeisyys ja sisällön älykäs strukturointi mahdollistavat asiakaskokemuksen sujuvan skaalaamisen ja kehittämisen tulevaisuusvarmasti.

Contentful tarjoaa edistyksellisen sisällönhallintaratkaisun lisäksi laajan ekosysteemin innovatiivisia lisäkomponentteja. Nämä kattavat mm. integraatiot johtaviin verkkokauppa-alustoihin sekä tekoälyn tukeman sisällöntuotannon, kuvantunnistuksen ja lokalisoinnin.

Alusta tarjoaa huomattavia etuja yrityksille ja se on erinomainen lisä Tietotalon työkalupakkiin tulevaisuusvarmojen, skaalautuvien ja monikanavaisten ratkaisujen kehittämiseen.

– Yhteistyömme Contentfulin kanssa on tärkeä askel Tietotalolle vahvistaen asemaamme markkinassa. Contentfulin kaltaisen innovatiivisen kumppanin kanssa voimme tarjota asiakkaillemme merkittäviä liiketoimintahyötyjä ja joustavuutta toimintaympäristön muutoksiin. Olemme sitoutuneet tukemaan asiakkaitamme heidän digitaalisessa transformaatiossaan ja odotamme innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan tämän kumppanuuden myötä, kertoo Tietotalon toimitusjohtaja Mika Pitkämäki.

– Olemme innoissamme kumppanuudesta Tietotalon kanssa. Yhteistyömme mahdollistaa uusien merkityksellisten digitaalisten asiakaskokemusten rakentamisen yrityksille ja brändeille nopeasti ja tehokkaasti, sanoo Contentfulin Pohjoismaiden kumppanuuspäällikkö Johannes Jonsson.

– Tietotalon kokemus verkkoliiketoiminnan ratkaisujen kehittäjänä alleviivaa kumppanuuden potentiaalia ja siitä arvosta, minkä voimme yhdessä rakentaa osaksi asiakaspolkuja, Johanne Jonsson jatkaa.

Tietotalo Infocenter Oy on kumppanisi digitaalisten palveluiden kehittämiseen kun haluat yhdistää liiketoimintaymmärryksen, luovan suunnittelun ja viimeisimmän teknologian mahdollisuudet. Tietotalon palveluvalikoimaan kuuluvat luova suunnittelu, sovelluskehitys ja huolenpitopalvelu. Lisätietoja Tietotalon palveluista: www.tietotalo.fi/Palvelut

Contentful on johtava headless-sisällönhallinnan alustan tarjoaja, joka auttaa tuhansia yrityksiä ja brändejä ympäri maailman hallinnoimaan sisältöjään ja luomaan merkityksellisiä monikanavaisia asiakaskokemuksia. Lisätietoja: www.contentful.com