Kommuner och städer

Webbtjänsten är kommunens viktigaste visitkort och det medel för service, som faktiskt bör satsas på

Letar du efter en partner för att förbättra användbarheten av din kommuns webbtjänster och för att utveckla en ny sorts serviceupplevelse för kommunens invånare? Du har hittat rätt. Vi på Tietotalo har år av erfarenhet med att bygga imponerande och integrerade webbtjänster för kommuner och städer som faktiskt effektiverar sättet att sköta ärenden.

Läs mer om våra lösningar

 

Tietotalos styrka är det djupa förståendet av kommuners och städers behov angående webben, att sköta ärenden effektivt via webben och digitaliseringen av tjänster. Eftersom vi har många kunder inom kommunsektorn, har det varit möjligt för oss att utveckla verktyg och lösningar, som genuint nyttjar invånare och som kan användas smidigt i vardagen.

Vi stöder våra kunder i innehållsproduktion, utbildar dem och utnyttjar de bästa teknologier och praxis för att bygga digitala tjänsterna. Vår uppgift är att bygga kundvänliga tjänster och erbjuda stöd, säkerhet och en känsla av tillit genom hela tjänstens livscykel. Detta uppnår vi genom vårt breda kunnande inom kommunsektorn och genom att ständigt utveckla de tjänster som vi utvecklat för kommunerna, för att inte glömma vår öppna och tjänstvilliga attityd. Du kan bekanta dig med våra tjänster här nedanför.

Planering

Våra experter som känner väl till kommunsektorn, planerar och visualiserar en minnesvärd och imponerande webbtjänst som är en effektiv servicekanal.

Webb- och mobiltjänster

Våra erfarna experter som väl känner till behoven av den kommunala sektorn, utför funktionssäkra webb- och mobiltjänster och bakgrundtjänster med tidsenliga teknologier.

Digitalisering av tjänster

Vi digitaliserar kommunens platsbokningssystem och hämtar också experttjänsterna till webben så de lätt kan bokas och administreras. Våra lösningar kan integreras med Microsoft Office program.

Integrationer

Vi har utvecklat vår plattform så den kan lätt och kostnadseffektivt integrerad med t.ex. Suomi.fi-webbtjänsten, M-Files dokumenthanteringssystemet, växeltjänster, evenemangshanteringssystem och plattformar för sociala medier.

Utbildning och konsultation

Vi utbildar användarna till att effektivt hantera våra lösningar och till att förstå bl.a. tillgänglighetsdirektivets grunder som en del av webbkommunikationen. Från oss hittar du de experter som kan stöda din organisations digitalisering genom alla dess faser.

Underhåll och stöd

Vi underhåller era tjänster genom hela deras livscykel. Våra lösningar är funktionssäkra och de stöder smidigt utvecklande på ett kostnadseffektivt sätt. Våra stödtjänster övervakar omgivningarna och reagerar till feltillfällen.

Lappeenranta
Rovaniemi
Iisalmi
Ranua

Kommuner och städer litar på Tietotalos tjänster och plattformar

Till Tietotalos kunder hör 18 kommuner och städer till vilka vi planerar, utvecklar och upprätthåller webbtjänster. Vår plattform är en av de mest populära innehållshanteringssystem på kommunsektorn. Vi har utvecklat varierade lösningar för allt från platsbokningssystem och webbsidor till lagstadgade och automatiserade kungörelser och publikationer.

Från oss får du ett topp proffs team som faktiskt känner till kommunsektorns behov för kommunikation och digitala tjänster och som har en bred erfarenhet av att utföra imponerande koncept med de senaste teknologierna.

Infoweb – en plattform för webb- och mobiltjänster, utvecklad tillsammans med kommunerna

Infoweb är den femte mest populära för kommuner och städer webbplattformen på marknaden. Vi har utvecklat plattformen under 15 år i nära samarbete med kommuner och städer. Därför har plattformen flera verktyg och integrationer färdigt utvecklade för just kommuners och städers behov.

Den nyaste versionen av plattformen, Infoweb Core publicerades 2021. Infoweb Core är en helt förnyad version med tanke på teknologin och användbarheten. Den grundar sig på senaste Microsoft teknologi och öppen källkod med Orchard Framework applikationsutveckling, på vilket Tietotalo har själv byggt användarupplevelsen och komponenterna för kommuner och städer, bildar ett helt nytt, modernt och datasäkert innehållshanteringssystem.

Plattformen har färdiga och mångsidiga integrationer som genast kan tas i bruk:

  • Suomi.fi tjänsten
  • M-Files-dokumenthanteringssystemet
  • Flockler
  • Eventz
  • Studenta
  • Microsoft Active Directory
  • Totaali-systemet

Vi har utvecklat för plattformen smarta sökningar, som använder flera olika källor och många lättanvändbara verktyg för innehållshantering.

Infoweb står för snabbhet, effektivitet, kontinuerlig utveckling och sinnesro! Vi vill gärna skapa tillsammans med er en perfekt lösning för just din kommuns tjänster och kommunikation!

Aleksi Brunni

Projektchef, service design

040 062 4078‬
aleksi.brunni@tietotalo.fi

Erno Bergman

Projektchef, service design

0400 546762‬
erno.bergman@tietotalo.fi

Jarno Malaprade

Marknadsföring, service design

040 5461110
jarno.malaprade@tietotalo.fi

Ladda ner Infoweb broschyen (på finska)

Ge oss din epost adress, så skickar vi dig broschyern på Infoweb Core i PDF format.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Ta kontakt!

Vill du höra mera om våra tjänster för kommuner? Ta kontakt så berättar vi mera!