Infoweb Core

Sujuvaa tiedonhallintaa ja monikanavaista julkaisemista

Infoweb on käytettävyydeltään omassa luokassaan oleva moderni ja tietoturvallinen sisällönhallintajärjestelmä. Monikanavainen julkaiseminen ja rajattomat integraatiot ovat osa alustan DNA:ta: InfoWeb kokoaa tietoa eri lähteistä, rikastaa sitä ja automatisoi julkaisemisen eri palveluihin. Alusta pohjautuu Microsoftin uusimpiin teknologioihin ja avoimen lähdekoodin sovelluskehykseen tarjoten skaalautuvuutta, valinnanvapautta ja mielenrauhaa.

Lue lisää

Etkö näe yllä olevaa InfoWeb Coresta kertovaa videota evästeasetusten vuoksi? Voit katsoa sen myös Youtube-palvelussa.

Sisällön työkalupakki

Monipuoliset ja helppokäyttöiset sisällöntuotannon työkalut sujuvoittavat sisältöhjen hallintaa ja rakentamista.

Saavutettavuus

Alustan tietomalli ja teemasysteemi mahdollistavat entistä saavutettavampien palveluiden tuottamisen palvelun optimoimisen kuhunkin laitteeseen ja alustaan sopivaksi.

Monikielisyys

Voit toimia Infowebin kanssa kaikilla maailman markkinoilla, sillä se on aidosti monikielinen, ja kieliversioita on helppo ylläpitää.

Mediapankki

Infowebin mediakirjasto pitää huolen tiedostoistasi ja jakelee ne nopeasti eri palvelukanaviin optimoidun sisältöjakeluverkon avulla (content delivery network, CDN).

Optimoitava haku

Paranna tiedon löydettävyyttä älykkäällä haulla, jonka voi ulottaa eri sisältötyyppeihin ja jonka hakutulossivun voi räätälöidä optimaaliseksi.

Versionhallinta

Alustan versiointi tuo mielenrauhaa, sillä voit virheen sattuessa palata alkupisteeseen palauttamalla vanhan sisältöversion.

Skaalautuvuus

Infoweb on suunniteltu skaalautumaan yhdessä liiketoimintatarpeittesi kanssa. Alusta tukee monia Microsoft Azure -ympäristön palveluita, jotka skaalautuvat tarpeittesi mukaan.

Käyttäjähallinta

Infoweb mahdollistaa käyttöoikeuksien tarkan roolipohjaisen määrittelyn. Ratkaisu integroituu eri käyttäjätietolähteisiin kuten Microsoft Azure AD-palveluun.

Optimoitu suorituskyky

Alusta on hyvin optimoitu ja pohjautuu Microsoftin uuteen optimoituun sovelluskehykseen, mikä tuo palveluihin lisänopeutta ja tietoturvaa.

Monipalveluympäristö

Yksi Infoweb-ympäristö pitää huolen kymmenistä eri digipalveluista, ja samaa sisältöä voi hyödyntää monikanavaisesti niin verkkokaupassa, verkkosivuilla kuin mobiilisovelluksissakin.

Tietoturva

Infoweb on rakennettu Microsoftin ASP.NET-ohjelmointikehyksellä, jolla kehitettyjen sovellusten tietoturva ja suoja hyökkäyksiä vastaan on huippuluokkaa.

Rajapintalähtöisyys

Rajapinnat ovat olennainen osa palveluiden digitalisointia. Rajapintalähtöisyys takaa sen, että InfoWeb toimii luotettavana tiedon hubina palveluita digitalisoitaessa.

Työkalut, joiden pariin on mukava palata

Infowebin taustalla on suomalaisten asiakkaiden kanssa yli 20 vuotta jatkunut kehitystyö. Tänä aikana alustaan on toteutettu laaja kirjo sisällönhallinnan työkaluja ja integraatioita. Vuonna 2021 uudistuneessa Infowebissa työkalut on uusittu vastaamaan nykypäivän sisällöntuotannon, tiedonhallinnan, tietoturvan ja skaalautuvuuden tarpeita.

Infoweb perustuu uudenlaiseen tiedonhallinnan periaatteeseen, mikä tukee rajapintakriittistä kehittämistä, tiedon monipuolista rikastamista sekä ketterää julkaisemista eri palvelu- ja viestintäkanaviin kuten verkkokauppoihin, mobiilisovelluksiin, infonäyttöihin ja erilaisiin verkkopalveluihin. Infoweb on suunniteltu tehostamaan sisällön hallintaa ja jakelua, toteuttamaan aidosti vaikuttavaa viestintää, karsimaan päällekkäistä työtä ja olemaan alusta, jonka pariin sisällöntuottajan on mukava palata.

Hyödy avoimen koodin alustasta

Infoweb pohjautuu Microsoftin tukemaan avoimen lähdekoodin sovelluskehykseen. Toimittajalukkoa ei siis ole vaan asiakas voi tilata alustaan uusia ominaisuuksia eri toimittajilta. Alusta on toteutettu Microsoftin uusimmilla sovelluskehityksen teknologioilla, joissa on huomioitu erityisesti ratkaisujen nopeus ja tietoturva.

Infoweb Core rakentuu avoimesta sovelluskehyksestä ja sen päälle rakennetusta Tietotalon käyttökokemuksesta hallintatyökaluineen ja taustajärjestelmäintegraatioineen (mm. kansalliseen palvelutietovaranto, Azure-ympäristön palvelut kuten käyttäjähallinta, Microsoft O365-työkalut ja M-Files-tiedonhallintajärjestelmä). Microsoftin tukema kehittäjäyhteisö kehittää sovelluskehystä jatkuvasti eteenpäin ja takaa näin alustan kehyksen ajanmukaisuuden ja tietoturvan.

Kunnat ja kaupungit luottavat Tietotalon palveluun ja alustaan

Tietotalo toimii yli kahdenkymmenen kunnan ja kaupungin verkkopalvelukumppanina. Kehittämämme alusta on yksi kuntasektorin suosituin sisällönhallinnan järjestelmä. Olemme toteuttaneet kunnille moninaisia ratkaisuja verkkopalveluista varausjärjestelmiin ja esim. integraatioihin dokumentinhallintaan automatisoiden lakisääteistä tiedotus- ja julkaisutoimintaa.

Meiltä saat huippuluokan ammattilaistiimin käyttöösi, joka todella tuntee kuntasektorin viestinnän ja sähköisen asioinnin tarpeet ja jolla on laaja-alainen osaaminen toteuttaa vaikuttavia palvelukonsepteja uusimmilla teknologioilla.

Tutustu palvelupakettiimme kunnille

Kokosimme palvelupaketin kunnille, jota ei kannata ohittaa. Paketti sisältää uuden upean verkkopalvelun suunnittelun ja toteutuksen, älykkään integraation Suomi.fi Palvelutietovarantoon ja verkkoajanvarauksen ja etäasioinnin kunnan asiantuntijoille ja palveluille. 

 

Jos et evästeasetusten vuoksi näe materiaalin latauslomaketta, voit pyytää sen sähköpostitse osoitteesta jarno.malaprade@tietotalo.fi.

Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää palveluistamme kuntasektorille? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Mika Pitkämäki

Aleksi Brunni

Projektipäällikkö, palvelumuotoilija

040 062 4078‬
aleksi.brunni@tietotalo.fi

Erno Bergman

Projektipäällikkö, palvelumuotoilija

0400 546762‬
erno.bergman@tietotalo.fi

Jarno Malaprade

Markkinointi, palvelumuotoilu

040 5461110
jarno.malaprade@tietotalo.fi

Jätä yhteydenottopyyntö