Matkailu

Tuo kaikki matkakohteen majoituspalvelut yhteen fiksuun hakuun ja ohita OTA-kanavien korkeat maksut

Majoituksen superhaku on innovatiivinen alusta, joka mullistaa majoituspalveluiden löytämisen, tarjoten matkailijoille ja alueen yrittäjille ennenäkemättömiä etuja. Superhaku mahdollistaa majoituspalveluiden selaamisen yhdestä paikasta, parantaen käyttökokemusta älykkäillä hakuominaisuuksilla ja yhtenäistäen majoituspalvelujen tarjontaa sekä lisäten suoraa myyntiä OTA-kanavien ohi.

Lue lisää ⤵

Majoituksen superhaku kokoaa majoituspalvelut yhteen, tarjoaa yhtenäisen ja intuitiivisen tavan selata tarjontaa sekä kasvattaa matkailukohteen suoraa myyntiä

Majoituksen superhaku on innovatiivinen alusta, joka mullistaa majoituspalveluiden löytämisen, tarjoten matkailijoille ja alueen yrittäjille ennenäkemättömiä etuja. Superhaku mahdollistaa majoituspalveluiden selaamisen yhdestä paikasta, parantaen käyttökokemusta älykkäillä hakuominaisuuksilla ja yhtenäistäen majoituspalvelujen tarjontaa ja lisäten suoraa myyntiä OTA-kanavien ohi.

Haku tarjoaa yhden näkymän koko alueen majoitustarjontaan ja helpottaa sopivan vaihtoehdon löytämistä fiksuin hakuehdoin kuten majoituksen koko, varustelu ja etäisyydet eri kohteisiin. Majoitushaun karttatoiminto esittää kaikki hakutulokset kartalla auttaen matkailijaa majoitusvaihtoehtojen sijainnit ja etäisyydet eri palveluihin. Matkailuhaku ohjaa asiakkaan majoituspalvelua tarjoavan yrityksen omaan varausputkeen, jolloin vältetään OTA-kanavien(kuten Booking.com, Expedia tai Hotels.com) perimät varausmaksut. Palvelu kasvattaa yritysten omien kanavien kauttatulevia varauksia.

Valmiit integraatiot ja ketterä laajennettavuus tuottavat nopean käyttöönoton ja laajan kattavuuden alueen majoituspalveluihin

Alustaan on integroitu kattavasti Suomessa käytössä olevat PMS-järjestelmät (property management system) ja sen rajapintakeskeinen arkkitehtuuri sekä dynaaminen datamalli mahdollistavat uusien tietolähteiden liittämisen palveluun vaivattomasti. Kattavat valmiit integraatiot takaavat sujuvan käyttöönoton ja sen, että kaikki alueen majoituspalveluita tarjoavat yritykset voidaan integroida osaksi palvelua.

Majoituspalvelun voi rakentaa oman erillisen palvelunsa tai sen voi integroida javascript-upotteella osaksi jo olemassa olevaa verkkopalvelua täysin alustasta riippumatta.

  • Hotellinx Cloud
  • Sportum
  • Comgate
  • Moder
  • Hotelengine
  • Dataflow
  • S-Ryhmä
  • Lomarengas
  • HolidayClub
  • Kustomoitava XML-tuonti

Kattavasti analytiikkatietoa kehitystä ohjaamaan

Superhaku kerää sinulle kattavasti analytiikkaa, jolla ohjaat matkailualueen ja palvelun kehittämistä tieto-ohjautuvasti.

Analytiikasta näet helposti hakumäärät, hakukriteerit, siirtymiset varausputkeen sekä mille yrityksille ja tuotteille hakutulokset osuvat. Cross-domain-analytiikalla keräät myös tiedot palvelun tuottamasta lopullisesta kaupasta eurolleen.

Vuokatin majoituksen superhaku tuo yhteen koko Vuokatin alueen majoitustarjonnan

 

Vuokatin majoituksen superhaku tuo yhteen koko Vuokatin alueen majoitustarjonnan

Suorituskykyä, vakautta ja reaaliaikaisuutta

Majoituksen superhaku on vakaan, suorituskykyisen ja tietoturvallisen Infoweb-sisällönhallintajärjestelmän osa. Sovellusta ajetaan skaalautuvassa Microsoft Azure -ympäristössä, jonka kapasiteettia voi lisätä ruuhkahuippuina tarpeen mukaan.

Tuotteiden hinnat ja saatavuus haetaan aina reaaliaikaisesti. Tämä takaa sen, että palvelussa esitetään asiakkaille tuotteita, joilla on aina oikea sen hetkinen hinta ja niiden saatavuus on taattu. Niin sanottuja “ei saatavilla”-kokemuksia ei tule. Majoitushaun älykäs ja säädettävä välimuistitus tuottaa hakutulokset viiveettä taaten sujuvan asioinnin ja asiakaskokemuksen.

Majoituksen superhaku on paitsi teknologinen edistysaskel myös arvokas työkalu matkailualueen yrittäjille ja matkailijoille. Sen avulla matkailukohde erottuu muista tarjoamalla helpon, nopean ja kattavan pääsyn alueen majoituspalveluihin. Valitsemalla tämän alustan varmistat, että asiakkaasi saavat parhaan mahdollisen majoituksen hakukokemuksen, samalla kun alueen yrittäjät hyötyvät lisääntyvästä näkyvyydestä ja tarkemmasta asiakasymmärryksestä.

Ota yhteyttä sovitaan demosta

Kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä ja sovitaan juttu- ja demohetki.

Jarno Malaprade

Markkinointi, palvelumuotoilu

040 5461110
jarno.malaprade@tietotalo.fi

Erno Bergman

Projektipäällikkö, palvelumuotoilija

0400 546762‬
erno.bergman@tietotalo.fi