Muumimaailma

Muumimaailman mobiilisovellus on ykkösopas saarella vierailuun

Muumimaailman mobiilisovellus toimii henkilökohtaisena oppaana Muumimaailmassa vieraillessa. Sovellus on tärkeä kanta-asiakkuuden kanava, joka tuo edut ja hyötytiedon kävijän käden ulottuville.

Suunnittele vierailusi saarella

Tietotalon toteuttama sovellus toimii oppaana seikkailusaarella ja rikastuttaa koko perheen muumielämystä.

Päivän ohjelmasta voi poimia itselleen kiinnostavimmat tapahtumat ja mobiilisovellus muistuttaa ohjelman alkamisesta. Muumimaailman kartta auttaa saarella navigoimisessa sekä pitää huolen, että kaikki tulee nähtyä päivän mittaan. Hahmogalleriasta saa lisätietoa Muumimaailman hahmoista ja kaikki saaren kohteet on esitelty myös sovelluksessa. Muumitutka kertoo, missä Muumimaailman asukkaat milloinkin kulkevat. Löydät helposti Muumimamman, Niiskuneidin, Pikku-Myyn tai Haisulin kartan avulla.

Jatkuva asiakaskuuntelu on olennainen osa Muumimaailman palveluiden kehittämistä. Tietotalo toteutti mobiilisovelluksen avulla automaattisen palautekyselyn, mikä toimitetaan Muumimaailmassa päivän aikana vierailleille mobiilisovelluksen käyttäjille jokaisen päivän päätteeksi. Aktiivinen palautteen keruu on osa jatkuvaa asiakaskokemuksen kehittämistä.

  • Oman vierailun suunnittelu
  • Muumitutka paikantaa Muumimaailman asukkaat
  • Alueen interaktiivinen kartta
  • Päivän ohjelma ja automaattiset muistutukset
  • Päivän mobiiliedut myymälöihin
  • Kaikki tarvittava tieto hahmoista, kohteista ja ruokapaikoista kätevästi mukana
Muumimaailman mobiilisovelluksen päänäkymä
Mobiilisovelluksessa on kaikki tarvittava muumipäivää varten
Mobiilisovelluksen personointinäkymä
Sovelluksen avulla voi antaa tietoja interaktiivisia satukohteita varten

Interaktiivinen muumikokemus beaconeiden ja paikannuksen avulla

Muumimaailman mobiilisovellus höydyntää ulkona geolokaatiota ja sisätiloissa beacon-lähettimiin (BLE-lähettimet) perustuvaa paikannusta. Näin ollen mobiilisovellut ymmärtää, missä satukohteessa, ravintolassa tai myymälässä vierailija kulloinkin on ja voi tarjota kyseiseen sijaintiin liittyviä ohjeita ja muumikokemusta rikastavia taustatietoja. Myymälöissä vierailijat saavat tiedon mobiilisovellukseen ajankohtaisista eduista.

Taustalle rakennetun analytiikan avulla Muumimaailma saa arvokasta lisätietoa kävijävirroista ja eri kellon aikoina suosituimmista kohteista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Haluatko kuulla lisää toteuttamistamme mobiilisovelluksista tai palveluistamme? Ota yhteyttä ja jutellaan!

Jari Auranen

Liiketoimintajohtaja, matkailu

040 540 6612
jari.auranen@tietotalo.fi