Suomen suurin lomamökkien välittäjä Lomarengas uudisti verkkopalvelunsa. Käyttökokemus tukee erityisesti palvelun käyttöä älypuhelimilla, phableteilla ja tableteilla.

Mobiilitoteutus rakentaa kilpailukykyä

Netin mobiilikäytön kasvaminen on vaikuttanut erityisesti matkailualan yritysten palveluiden digitalisointiin. Lomarengas uudisti palvelunsa rakentaakseen kilpailukykyään erityisesti mobiilikanavassa. Liikkeessä oleva asiakas halutaan tavoittaa ja palvella entistä nopeammin ja sujuvammin. Tällä kertaa Tietotalon näkemystä ja osaamista haettiin asiakkaiden saumattomaan palvelemiseen mobiilisti.

Meillä oli alun alkaen hyvin yhteneväiset näkemykset verkkopalvelun kehityssuunnasta. Tietotalolla on tarvittavaa mobiiliosaaminen ja meillä kokemusta mökinvuokrausbisneksestä. Projekti sujui kaikkiaan nopeasti ja kivuttomasti, toteaa Lomarenkaan markkinointipäällikkö Pekka Huttunen.

responsiivinen lomarengas

Käyttäjälähtöisesti suunniteltu palvelu uudistettiin täysin ja toimintoja virtaviivaistettiin. Varaaminen on tehty yksinkertaiseksi ja selkeäksi - asiakas saa silmänräpäyksessä listan vapaista kohteista lisätietoineen. Uutta on sekin, että asiakasarvostelut ovat näkyvästi esillä. Tulos Helsinki oli mukana projektissa vastaten verkkopalvelun auditoinnista niin käytettävyyden kuin tekniikan osalta. Lomarenkaan verkkopalvelulla on kuukausittain noin 150 000 käyttäjää.

Asiakasta palvellaan saumattomasti laitteesta riippumatta.

Varausjärjestelmän on toimittava kaikissa päätelaitteissa tai asiakas ostaa lomansa muualta. On selvästi nähtävissä jo, että uusittu sivusto on vaikuttanut mobiilivarausten määrään positiivisesti.

Lomarenkaan menestyksekäs toiminta Suomen mökkivarauksien kiistattomana ykkösenä on jatkunut jo vuodesta 1967. Palvelussa on liki 4000 vuokrattavaa mökkiä ja Euroopan kohteet päälle.

Uusi palvelu alkuvuodesta 2016 myös aluevaraamojen käyttöön

Lomarenkaalla on lisenssisopimustoimijoita ympäri Suomea useissa hiihtokeskuksissa sekä matkailualueilla. Aluevaraamoiden on mahdollista saada uusi mobiilioptimoitu varausjärjestelmä saumattomasti osaksi omaa verkkopalveluaan. Liikkeelle lähdetään uusimalla Pyhän, Ylläksen, Ukkohalla/Paljakan sekä Visit Karelian aluevaraamot.  

  • "Varausjärjestelmän on toimittava kaikissa päätelaitteissa tai asiakas ostaa lomansa muualta. On selvästi nähtävissä jo, että uusittu sivusto on vaikuttanut mobiilivarausten määrään positiivisesti."

    Pekka Huttunen / Lomarengas

Käy tutustumassa toteutukseen!

Tietotalo Infocenter Oy on digitaalisen liiketoiminnan ja palveluiden asiantuntija. Tarjoamamme palvelut perustuvat vankkaan asiantuntijuuteen, kokemukseen ja toimialaosaamiseemme. Asiakkainamme on kaikkien suomalaisten tuntemia yrityksiä ja organisaatioita. Toteuttamiamme ratkaisuja käyttää säännöllisesti yli 2 miljoonaa suomalaista.

Vuonna 1967 perustettu Lomarengas Oy on yli 3800 lomakohteella Suomen suurin mökkivuokraaja. Lomarengas-konserniin kuuluvat emoyhtiö Lomarengas Oy sekä Ylläksen Matkailu Oy ja Villi Pohjola Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2014 noin 22 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 35. www.lomarengas.fi www.villipohjola.fi www.yllaksenmatkailu.fi

Lisätietoja:
Tietotalo Infocenter Oy, liiketoimintajohtaja Jari Auranen, +358 40 540 6612
Lomarengas, markkinointipäällikkö Pekka Huttunen,  + 358 46 851 1912

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä

Jari Auranen

Liiketoimintajohtaja, asiakasvastaava matkailu & mobiili

puh +358 40 540 6612

 

Tietotalon sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
Hyväksyn