Matkailun Digipalvekuiden kehittämisen iltapäivä 28.9. klo 13-16

Ilmoittautuminen

Matkailun digitaalisen palvelukehityksen iltapäivä 28.9. klo 13-16

Matkailu digitalisoituu valtavin harppauksin. Toimivien digitaalisen palvelupolkujen kehittäjä ja digitaalisen alustakombinaation rakentaja saa parhaimmillaan merkittävää kilpailuetua.

Kun lähes koko liiketoimintamalli perustuu teknologiaratkaisuille, niiltä vaaditaan paljon. Kun palvelupolut, teknologiaratkaisut reaaliaikainen saatavuus- ja hintatieto on kunnossa, palvelu on houkutteleva, asioiminen palvelussa on helppoa ja sujuvaa. Erinomaiseen käyttäjäkokemukseen tarvitaan kuitenkin hyvin mietittyjen teknisten seikkojen lisäksi myös kokemuksellisuutta, tunnelmaa ja elämyksellisyyttä sekä loppuun asti hiottu tuotantokonteisto. Matkailun kehittäminen on todellista monilajiottelua.

Ilmoittaudu tapahtumaan ja kuule, miten liiketoiminta-alueittensa suurimmat, Lomarengas ja Elämys Group, toteuttavat digitaalista palvelukehitystä ja miten ne näkevät matkailun digitaalisen tulevaisuuden. Tapahtumassa avataan myös digitalisaation trendejä ja luodaan katse matkailutoimialan tulevaisuuteen alustatalouksineen.

Matkailun digikehittämisen iltapäivä on hybriditapahtuma eli osallistua voi paikan päällä tai etäyhteyden yli verkossa. Valitse osallistumistapa alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden puheenvuorot

- Matkailutoimialan iso kuva ja trendit (toimitusjohtaja Mika Pitkämäki, Tietotalo)

- Lomarenkaan verkkokaupan kehittäminen (markkinointijohtaja Pekka Huttunen, Lomarengas)

- Elämys Group: Kohti tulevaisuuden matkailua – Uusi aktiviteettihubi, reaaliaikainen komponenttien jakelu ja paketointi (teknologiajohtaja Jari Auranen, Elämys Group)

- Palvelumuotoilu ja design-kulttuuri organisaation menestystekijänä (palvelumuotoilija Jarno Malaprade, Tietotalo)

- Headless-tiedonhallinta ja julkaiseminen – mitä se on ja mitä hyötyjä se tarjoaa (projektipäällikkö Aleksi Brunni, Tietotalo)

Tilaisuuden yhteyshenkilö:

Jarno Malaprade
0405461110
jarno.malaprade@tietotalo.fi

Jos et näe lomaketta alla, se saattaa johtua evästeasetuksista. Muuta evästeasetuksia tai ilmoittaudu lähettämällä viesti minulle osoitteeseen jarno.malaprade@tietotalo.fi.

Ilmoittautuminen