Digipalvekuiden kehittämisen aamupäivä 28.9. klo 9–12

Ilmoittautuminen

Digikehityksen aamupäivä 28.9. klo 9–12

Digitaalisen palvelukehityksen ei tarvitse olla monimutkaista, hidasta ja pahuksen kallista. Tässä tapahtumassa puhutaan digitalisaatiosta jalat maassa käytännön esimerkein.

Aina ei tarvitse kehittää täysin uutta kun voi soveltaa uudella tavalla jo olemassa olevaa. Kerromme, miten digitaalista palvelukehitystä tehdään eri kunnissa ja minkälaisia käytännön ratkaisut voivat olla.

Tilaisuus on hybriditapahtuma eli osallistua voi striimin päästä verkonssa tai paikan päällä Rovaniemen kulttuuritalo Korundilssa (Lapinkävijäntie 4).

Tilaisuuden puheenvuorot

- Tervetuliaissanat
- Verkkopalveluiden ja digitalisaation trendit (toimitusjohtaja Mika Pitkämäki)
- Ketterää kehittämistä valmiita alustoja hyödyntäen – esimerkkinä Rovaniemen ajanvaraus (projektipäällikkö Aleksi Brunni)
- Rovaniemen kaupungin prosessit ja datan hyödyntäminen uusien asiointikanavien kehittämisessä (Digitaalisen viestinnän asiantuntija Antti Itkonen)
- LapIT Oy:n puheenvuoro
- Fiksut integraatiot ja palvelumuotoilu toiminnan tehostamisessa – esimerkkinä Lappeenrannan kaupunki (palvelumuotoilija Jarno Malaprade)
- Lappilaista sisällönhallinnan osaamista – esittelyssä uudistunut InfoWeb -alusta (projektipäällikkö Aleksi Brunni)

Haluatko kysyä tilaisuudesta? Ota yhteyttä.

Jarno Malaprade
0405461110
jarno.malaprade@tietotalo.fi

Jos et näe lomaketta alla, se saattaa johtua evästeasetuksista. Muuta evästeasetuksia tai ilmoittaudu lähettämällä viesti osoitteeseen jarno.malaprade@tietotalo.fi.

Ilmoittautuminen