Constant Contact

Constant Contact – helppo ja monipuolinen markkinoinnin alusta kasvua tavoitteleville yrityksille

Constant Contact on monipuolinen ja kustannuksiltaan huokea markkinoinnin ja myynnin alusta, jonka avulla kohdennat markkinointiviestisi tehokkaasti, opit kohderyhmiesi käyttäytymisestä ja automatisoit markkinoinnin ja myynnin rutiinitehtävät vapauttaen aikaan luovaan työhön. Ratkaisun valitsemalla saat markkinoiden edistyneimmät toiminnallisuudet – murto-osalla markkinajohtaja Hubspotin kustannuksista.

Tutustu alustaan

Investoi älykkäästi, jalkauta ketterästi

Constant Contact on Hubspotin markkinahaastaja. Constant Contact on monipuolinen, helppokäyttöinen ja kustannustehokas markkinoinnin ja myynnin alusta, mikä ei vaadi kilpailijansa tavoin mittavia alkuinvestointeja ja sen käyttöönoton voi porrastaa organisaation tarpeiden mukaan. Contant Contactin myötä markinoinnin tiimisi saa käyttöönsä huipputason digitaalisen markkinoinnin työkalupakin murto-osalla Hubspotin kustannuksista. Alusta on erinomainen vaihtoehto kasvua tavoittelevalle yrityksille.

Alusta voidaan jalkauttaa työkaluineen organisaatioon ketterästi skaalaten. Käyttö voidaan aloittaa vaikkapa pelkästä sähköpostimarkkinoinnista, ja kokonaisuus voidaan ulottaa vasta myöhemmässä vaiheessa kattamaan alustan tarjoamiin automaation, segmentoinnin, asiakkuudenhallinnan ja myynnin työkaluihin. Constant Contact Lead Gen & Sales loistaa myös analytiikan osalta: saat käyttöösi kattavat työkalut ja dashboardit vaikuttavuuden ja tulosten arviointiin.

Contant Contactin lisensointimalli on yksinkertainen eikä siinä ole ylimääräisiä "koukkuja": kuukausilisenssiin kuuluu alustan kaikki keskeiset ominaisuudet. Kontaktitietokannan koko on kertaheitolla 100 000. Tutustu alustan ominaisuuksiin ja hinnoitteluun tarkemmin lataamalla alta Constant Contact vs. Hubspot -vertailu.

Miten Constant Contact vertautuu kilpailijoihin?

Tilaa vertailu sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Mikäli latauslomake ei näy evästeasetustesi vuoksi, muuta evästeasetuksia tai pyydä materiaali osoitteesta jarno.malaprade@tietotalo.fi.

Viesti vaikuttavasti, konvertoi tehokkaasti

Contant Contactin avulla kohdennat viestisi tarkoin, ja rakennat tehokkaasti konvertoivia, automaattisesti eteneviä sisältökampanjoita.

 • Kohdenna sisällöt kullekin vastaanottajalle ja kohderyhmälle
 • Segmentoi ja nurturoi kohdeyleisöjä kiinnostusten kohteiden perusteella
 • Seuraa ja optimoi kampanjoita reaaliajassa
 • Rakenna ja aktivoi viestintäketjuja vastaanottajan kiinnostuksen ja toiminnan perusteella
 • Personoi viestisi minkä tahansa käyttäjätiedon avulla ja luo sopiva puhuttelutapa eri kohderyhmillesi
 • Automatisoi rutiinitehtävät työnkuluilla ja vapauta aikaa luovaan työhön ja kampanjoiden optimointiin
 • Seuraa sosiaalisen mediansisältöjen vaikuttavuutta ja ajasta kampanjasisältöjä kanavakohtaisesti
 • Luo älykkäästi käyttäjän mukaanmuuntuvia hyvin konvertoivia lomakkeita
 • Seuraa myynnin ja markkinoinnin vaikuttavuutta ja tuloksellisuutta rikkaan analytiikan avulla

Älykkäät lomakkeet auttavat konvertoinnissa

Älykkäiden lomakkeiden avulla konvertoit liidejä tehokkaasti. Lomakkeista voi tehdä käden käänteessä progressiivisia, jolloin lomake kysyy jo tunnetulta kontaktilta vain sellaisia asioita, joita et hänestä vielä tiedä. Lomaketyökaluilla voi rakentaa myös ehdollisia kenttiä, jolloin tietty valinta voi johtaa tarkentavaan kysymykseen. Lomakkeet voivat myös aktivoida erilaisia ilmoituksia tai automatisoituja työnkulkuja. Fiksusti toimivat lomakkeet ovat avain hyvään konversioasteeseen.

Vapauta aikaasi työnkuluilla

Työnkulkujen automatisointi vapauttaa aikaa rutiinitehtävistä ja mahdollistaa myös monipolvisten viestinnän ja myynnin prosessien rakentamisen. Työnkulut hoitavat uutiskirjeiden tilaamisen, perumisen ja toimittamisen sekä erilaisten materiaalien toimituksen taustalla ilman, että sinun tulee käyttää niihin aikaa. Työnkuluilla automatisoit myös pitkäkestoiset viestikampanjat, joissa liidejä kuljetetaan käyttäytymiseen perustuen eri suotimien ja liipasimien avulla. Työnkulkujen rakentaminen on helppoa ja intuitiivista omalla visuaalisella työkalullaan.

Myynnin ja markkinoinnin yhteinen alusta ja tavoitteet luovat tehokkuutta ja tuloksellisuutta

Constant Contact Lead Gen & Sales sisältää myös kattavat myynnin työkalut CRM-toimintoineen. Alusta ohjaa myynnin ja markkinoinnin toimimaan yhteisten tavoitteiden mukaisesti, luo tehoa toimintaan ja rakentaa osaltaan dataohjautuvaa dynaamista organisaatiokulttuuria. Oman CRM-järjestelmän ja kattavat myynnin työkalut sisältävä alusta nivoo myynnin ja markkinoinnin saumattomaksi kokonaisuudeksi ja mahdollistaa myös myynnin operaatioiden automatisoinnin.

 • Saat automaattiset ilmoitukset, kun tärkeä kontakti on aktiivinen digitaalisissa kanavissa

 • Näet yhdestä näkymästä, mistä tuotteista tai sisällöistä kontakti on kiinnostunut tai mihin kampanjoihin hän liittyy

 • Luot erilaisia myyntiputkia kattavine raportteineen

 • Auotmatisoit markkinointikampanjoiden lisäksi myös myynnin toimia luomalla esim. tietyissä tilanteissa tarjoukset automaattisesti ja kuljettamalla tarjousta myyntivaiheesta toiseen

 • Haet kontakteja esim. ammattiroolien tai alueellisen sijainnin perusteella

 • Räätälöit tietokenttiä juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin

Meiltä saat loistavaa tukea ja IT-talon kyvykkyydet

Tietotalo lisensoi Constant Contact -alustaa Suomessa ja tarjoaa siihen kattavan käyttöönotto- ja tukipalvelun.

Kun valitset Tietotalon, saat luottokumppanin, joka ottaa liiketoimintasi vakavasti ja tukee kasvutarinaasi monipuolisella palvelutarjonnalla. Kuukausittaisissa tapaamisissa käydään läpi ajankohtaiset tukitarpeet, sisällöntuotannon tarpeet ja kehitystoiveet. Voit tarvittaessa ulkoistaa kampanjoiden rakentamisen ja ajamisen meille. Lisäksi käytettävissäsi on dynaamisen it-talon osaamispooli: voimme rakentaa käyttöösi muun muassa myyntiä ja markkinointia saumattomasti tukevia vekkopalveluja, älykkäitä integraatioita taustajärjestelmiin ja asiointiportaaleja osaksi sähköisten palveluittesi ekosysteemiä.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä ja sovi kanssamme demo. Esittelemme alustaa sekä lisensointi- ja palvelumallia mielellämme.

Jarno Malaprade

Markkinointi, palvelumuotoilu

040 5461110
jarno.malaprade@tietotalo.fi

Aleksi Brunni

Projektipäällikkö, palvelumuotoilija

040 062 4078‬
aleksi.brunni@tietotalo.fi