Webinaari 8.5.2024 klo 13-14

Tustustu Rovaniemen mobiilioppaaseen – uudenlainen kokemus Lapin pääkaupungista

Tässä webinaarissa tutustutaan Rovaniemen kaupungin uuteen mobiilioppaaseen: Etiäinen.fi yhdistää luonto- ja kulttuurikohteet sekä reitit yhteen fiksuun ja kompaktiin palveluun tehden sisällön selaamisesta ja uusien elämysten pariin lähtemisestä helppoa.

Lue lisää
Mobiiliopas on suunniteltu mobiili edellä, mutta toimii sujuvasti myös desktop-laitteilla

Etiäinen – digitaalinen matkaopas uusien elämysten äärelle

Rovaniemen kaupungin innovatiivinen mobiiliopas, Etiäinen, avaa ovet uusiin seikkailuihin suoraan kotioveltasi tai hotellihuoneen kynnykseltä. Etiäinen on suunniteltu olemaan enemmän kuin tavallinen navigointiappi; se on digitaalinen apuri, joka johdattaa elämykselliselle matkalle läpi Lapin pääkaupungin, tarjoten ainutlaatuisia reittejä, kohteita ja palveluita.

Tämä opas tuo esiin paikalliset helmet esiin intuitiivisesti navigoitavana kokonaisuutena ja rohkaisee käyttäjiään löytämään myös muutoin helposti piiloon jääviä aarteita – vähemmän tunnettuja luonto- ja kulttuurikohteita. Etiäinen kuljettaa käyttäjänsä uusien kokemusten sydämeen ja innostaa tutustumaan Rovaniemen rikkaaseen tarjontaan.

Tässä webinaarissa tutustutaan mobiilioppaan mahdollisuuksiin, Rovaniemen Etiäinen.fi-palvelun uudistusprojektiin ja konseptiin kaupungin ja teknisen toimittajan näkökulmista.

Ilmoittaudu

  • Inspiroivat teemasisällöt
  • Fiksut haku- ja suodatustoiminnot
  • Selainpohjaisuus, mutta mahdollisuus tallentaa sovellukseksi
  • Monipuoliset sisällöntuotannon työkalut aktivoivien sisältöjen tuottamiseen
  • API-keskeisyys (GIS/WFS)
  • Maksurajapintojen tuki

Puheenvuorot

  • Antti Itkonen, digitaalisen viestinnän asiantuntija, Rovaniemen kaupunki
  • Jarno Malaprade, palvelumuotoilija, Tietotalo Infocenter Oy

Ajankohta

Webinaari pidetään 8.5.2024 klo 13-14.

Kannattaa ilmoittautua mukaan vaikka et pääsisikään osallistumaan. Toimitamme webinaarin materiaalit ja tallenteen kaikille ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen on päättynyt.