Katso webinaarin tallenne ja lataa materiaali

Webinaari: Digitaalista nostetta matkailun siipien alle - matkailun tila ja tulevaisuus

Koronapandemia on tuonut suuria haasteita ja muutospaineita matkailuliiketoiminnan kenttään. Miltä matkailun tila näyttää nyt ja mihin suuntaan se kehittyy erityisesti digitaalisten palveluiden osalta? Entä miten yksittäinen matkailutoimija voi selättää digitaalisen kaupan haasteet, pysyä mukana kehityksessä ja varmistaa kykynsä liittyä osaksi digitaalista arvoketjua uudenlaisessa alustataloudessa?

Webinaari järjestettiin Tietotalon ja Elämys Groupin yhteistyönä ja pidettiin 7.10.2021.

Toimitusjohtaja Mika Pitkämäki, Tietotalo:

Matkailualan digikehittämisen pitkän linjan strategi ja visionääri Mika Pitkämäki käsittelee puheenvuorossaan matkailun alustavalintoja, verkkokauppaa, digijakeluteitä ja ekosysteemejä. Pitkämäen matkailualaa koskeva näkemys on rakentunut ICT-alalla kertyneistä kilometreistä, lukemattomista matkailualan asiakkuuksista sekä omilta kokemuspinnoilta: seikkailunhalu on vienyt hänet pohjanmaan lakeuksilta maailman korkeimmille huipuille ja liikennelentäjän puikkoihin.

CTO Jari Auranen, Elämys Group: 

Tietotalo on ollut vahvassa roolissa Elämys Groupin digiroadmapin luomisessa ja digitaalisten palveluiden kehittämisessä. Miten Elämys Groupissa johdetaan digipalveluiden kehitystä ja miten se vastaa muuttuvan liiketoimintakentän haasteisiin?

Panelistit

Mika Pitkämäki

Mika Pitkämäki

Toimitusjohtaja, Tietotalo

050 555 3630
mika.pitkamaki@tietotalo.fi

Jari Auranen

Jari Auranen

CTO, Elämys Group

040 5406612
jari.auranen@elamysgroup.fi

Webinaarin tallenne

Mikäli webinaarin tallenne ja latauslomake eivät näy evästeasetustesi vuoksi, muuta evästeasetuksia tai katso tallenne Youtube-palvelussa.