Webinaari 19.8.2021 klo 10

Webinaari: Digitaalinen terveydenhuolto 2025 – paremmin, saavutettavammin, tuloksellisemmin

Ensimmäinen vaihe terveydenhuollon digitalisaatiossa on saavutettu. Seuraavaksi on aika ulosmitata hyödyt: tehosta toiminnan kannattavuutta, paranna asiakaskokemusta, mittaa oikeita asioita ja johda kurantilla tiedolla. Lämpimästi tervetuloa asiaa käsittelevään webinaariimme 19.8. klo 10! Esittelyssä mm. case Terveystalo.

Lue lisää ja rekisteröity

Mistä on kyse?

Webinaari tuo yhteen kolme digitaalisen terveydenhuollon visionääriä. Panelistit käsittelevät webinaarissa eri näkökulmista sitä, miten teknologia voi tukea potilaan hoitopolkuja ja miten terveydenhuollon johto voi valmentaa organisaatiotaan kohtaamaan ja hyödyntämään digitaalisen transformaation. Esittelyssä case Terveystalo.

Webinaari auttaa sinua:

  • Ymmärtämään syvällisemmin terveydenhuollon käynnissä olevaa digitaalista transformaatiota.
  • Oppimaan, miten uudet teknologiset ratkaisut voivat virtaviivaistaa hoitopolkuja, parantaa asiakaskokemusta, vähentää kustannuksia ja säästämään aikaa.

Webinaarin kestää 75 minuuttia.

Puhujat

Webinaari järjestetään yhteistyössä Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran, BGO Softwaren ja Tietalon kanssa.

  • projektijohtaja Jaana Sinipuro, Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra
  • toimitusjohtaja Ivan Lekushev, BGO Health
  • toimitusjohtaja Mika Pitkämäki, Tietotalo

Jaana.png

Luottamuksen merkitys digiajassa

Rachel Botsmanin mukaan raha on kaupankäynnin valuutta, kun taas luottamus on vuorovaikutuksen valuutta. Digitalisaatio on välttämätöntä. Mutta miten voimme varmistaa, että käytettävissämme on uusien digitaalisten palvelujen luomiseen tarvittavaa laadukasta ja rikasta dataa, ja voiko digitaalinen kädenpuristus koskaan luoda samanlaista arvoa kuin fyysinen kädenpuristus?

Jaana Sinipuro on Suomen innovaatiorahaston Sitran projektijohtaja. Kokenut ICT- ja johtamisammattilainen uskoo, että tulevaisuuden menestyvät digitaaliset palvelut perustuvat luottamukseen ja luovat arvoa kaikille. Sitran IHAN-projektissa rakennetaan yhteisiä pelisääntöjä ja työkaluja reilulle datataloudelle, jossa luottamuksesta syntyy kilpailuetua kaikenkokoisille eurooppalaisille yrityksille. Ennen IHAN® -ohjelmaa Sinipuro johti laajaa Digital Health HUB -projektia, joka loi uuden toimintamallin hyvinvointia koskevien tietojen keräämiseksi ja jakamiseksi keskitetysti.

Ennen Sitraan siirtymistään Jaana työskenteli vanhempana neuvonantajana liiketoiminnan analyysiyritys SAS-instituutissa. Hän on sertifioitu yritysarkkitehti, jolla on yli 20 vuoden kokemus tietojen, analytiikan ja tietohallinnon saralta.

Jaana on dialogia rakastava toimeen tarttuja ja koiranomistaja, joka rakastaa hevosia, puutarhaa sekä veneilyä Suomen saaristossa sijaitsevan 130-vuotiaan puutalonsa ympärillä. Twitterissä löydät Jaanan ja hänen projektinsa @jsinipuro #fairdata #isaacus #IHAN @sitrafund

Ivan Lekushev

Unless you are focusing 100% on your end users, you are developing your product the wrong way!

In the last years, health service providers are pushed to their boundaries to digitalize services and processes as fast as possible. The new-age customers’ needs and demand for better care and improved patient outcomes require efficient implementation of technology solutions. In this talk, Ivan Lekushev, CEO of BGO Software will show why your approach to building digital health software is wrong. What are the new best practices and standards and how to ensure you develop solutions, which will increase the company value and will be adopted fast by the market?

Ivan Lekushev is the CEO and mastermind behind one of the leading European digital health companies – BGO Software. As a CEO of the company, he works closely with leading global pharmaceutical and clinical research enterprises, as well as health tech companies and has deep understanding of the market needs and regulatory landscape.

For the last decade, Ivan and his team are focused on helping health service providers to design, develop and implement impactful digital health technologies, which deliver value and better patient care. BGO Software’s mission is to pave the way to modern healthcare and enable health organizations to better manage the transition to digital health through technological innovation.

MikaP.png

Terveydenhuollon toimijat tarvitsevat vahvan digitaalisen vision

Tietotalo on toiminut suomalaisen terveydenhuollon digitaaliselle kehityksen kärjessä yli vuosikymmenen vuoden ajan. Yritys on toteuttanut suomalaisille terveydenhuollon toimijoille lukemattomia digitaalisia palveluja, jotka edesauttavat liiketoimintaa ja mahdollistavat asiakkaiden monikanavaisen reaaliaikaisen ja henkilökohtaisen palvelun. Mutta mitä julkinen sektori voisi oppia yksityisiltä terveydenhuollon toimijoilta ja mihin asioihin tulisi kiinnittää huomiota digitaalista strategiaa luotaessa?

Tietotalon toimitusjohtaja Mika Pitkämäellä on takanaan pitkä ja vaikuttava ura IT-sektorilla. Terveydenhuollon, matkailun, kuntien ja pk-sektorin kehittämiseen erikoistunut Pitkämäki korostaa arvoketjun ja asiakaskokemuksen hiomisen tärkeyttä ja ajattelee, että lopulta voittajat ovat ne, jotka ovat aina avoimia muutoksille. Vapaa-ajallaan Pitkämäki rentoutuu luonnossa. Seikkailunhalu on vienyt hänet pohjanmaan lakeuksilta maailman korkeimmille huipuille ja liikennelentäjän puikkoihin.


Ilmoittautuminen on päättynyt