Katso tallenne ja lataa materiaalit

Matkailun digitaalinen palvelukehitys

Matkailu digitalisoituu valtavin harppauksin. Toimivien digitaalisen palvelupolkujen kehittäjä ja digitaalisen alustakombinaation rakentaja saa parhaimmillaan merkittävää kilpailuetua. Järjestimme 28.9. matkailun digitaalisen palvelukehittämisestä verkkotapahtuman. Tapahtuman tallenne ja materiaalit ovat ladattavissa alla olevalla lomakkeella.

Tutustu siihen, miten liiketoiminta-alueittensa suurimmat, Lomarengas ja Elämys Group, toteuttavat digitaalista palvelukehitystä ja miten ne näkevät matkailun digitaalisen tulevaisuuden. Verkkotapahtumassa käsiteltiin myös digitalisaation trendejä ja luotiin katse matkailutoimialan tulevaisuuteen alustatalouksineen.

Täytä alla oleva lomake niin pääset katsomaan verkkotapahtuman tallenteen ja lataaman esitysmateriaalit.

Tilaisuuden puheenvuorot

- Hyvästä paras (Tero Pitkämäki & Antti Ruuskanen)
- Matkailutoimialan iso kuva ja trendit (toimitusjohtaja Mika Pitkämäki, Tietotalo)
- Lomarenkaan verkkokaupan kehittäminen (markkinointijohtaja Pekka Huttunen, Lomarengas)
- Elämys Group: Kohti tulevaisuuden matkailua – Uusi aktiviteettihubi, reaaliaikainen komponenttien jakelu ja paketointi (teknologiajohtaja Jari Auranen, Elämys Group)
- Palvelumuotoilu ja design-kulttuuri organisaation menestystekijänä (palvelumuotoilija Jarno Malaprade, Tietotalo)
- Headless-tiedonhallinta ja julkaiseminen – mitä se on ja mitä hyötyjä se tarjoaa (projektipäällikkö Aleksi Brunni, Tietotalo)

Jos et näe lomaketta alla, se saattaa johtua evästeasetuksista. Muuta evästeasetuksia tai pyydä linkit tallenteeseen ja materiaaleihin sähköpostitse: jarno.malaprade@tietotalo.fi.

Katso tallenne ja lataa materiaalit