Syksyn webinaarit

#Digiforum

Ole valmis tuleviin haasteisiin. Syksyn webinaareissa keskitytään digitaalisten palveluiden kehittämiseen eri näkökulmista. Tavoitteemme on antaa yrityksille ja asiantuntijoille valmiuksia kehittää liiketoimintaa muuttuvassa ympäristössä.

Pidä huolta osaamisestasi ja ilmoittaudu mukaan. Tervetuloa inspiroitumaan! 

Blogi

Sisältöjen muotoilu yhä tärkeämpää, mutta se jää usein tekemättä

18.10.2016 / Iisakki Härmä

Kun entistä suurempi osa sisällöistä kulutetaan mobiilissa ja kiireen keskellä, tekstejä ei enää lueta keskittyneesti vaan silmäillen. Tämän vuoksi ei enää riitä, että sisällöntuottajat kiinnittävät huomiota sisältöjen laatuun. Lisäksi pitäisi huomioida entistä enemmän sisältöjen muoto.

Read more Lue lisää

Fokuksessa palveluyritysten asiakaskokemus

17.10.2016 / Kimmo Alaraudanjoki

Miten asiakaskokemukseen panostaminen vaikuttaa liiketoimintaan digitaalisessa ympäristössä. Lue UX-konsultti Kimmo Alaraudanjoen blogi digitaalisesta asiakaskokemuksesta.

Read more Lue lisää

Mobiilisovellus on brändin arvokkain markkinointikanava

19.09.2016 / Jarno Malaprade

Tässä blogissa kerron viisi syytä, miksi brändin tulisi rakentaa oma mobiilisovellus ja miten kehitystyössä pääsee liikkeelle nopeasti jo muutaman päivän työpanoksella.

Read more Lue lisää

Turhat kuitit ja rikkinäiset kortit väistyvät mobiilimaksamisen tieltä

13.09.2016 / Antti Brunni

Älypuhelimien käytön yleistyminen kuluttajien arjessa laittaa fiksut yritykset miettimään uudelleen mobiililiiketoimintansa. Jatkossa tuotteet ja palvelut pitäisi pystyä myös maksamaan ketterästi mobiiliympäristössä, ja siksi maksamisen ratkaisut ovat parhaillaan nousemassa yhdeksi ajankohtaisimmista aiheista alan bisneksessä.

Read more Lue lisää

Vinkit, joilla parannat kuntasivustosi toimivuutta

06.09.2016 / Antti Brunni

Kuntien verkkopalvelut ovat yleensä valtavia kokonaisuuksia, joissa voi olla jopa tuhansia sivuja. Olemme tehneet pitkään töitä eri kokoisten kuntien verkkoviestinnän ja digitaalisten asiointipalveluiden parissa. Blogissa avaan hyödyllisimmäksi osoittautuneita keinoja, joilla vaikutat kuntasi verkkopalvelun toimivuuteen.

Read more Lue lisää

Vaatimukset kuntien digitaalisia palveluja kohtaan kasvavat

23.08.2016 / Antti Brunni

Kuntien digitaalisiin palveluihin kohdistuvien uusien vaatimusten takana ovat muun muassa EU:n saavutettavuusdirektiivi ja tietoturva-asetus sekä kansalliset kehityshankkeet, kuten palveluväylä. Kaikki tulevat muutokset vaativat joka tapauksessa kunnilta reagointia ja arviointia oman tilanteen osalta.

Read more Lue lisää

Haluan pysyä ajantasalla digitaalisista ilmiöistä ja tilata uutiskirjeen

social.tietotalo.fi

Miten verkkosisällön vaatimukset ovat viime vuosina muuttuneet

Mitä käytäntöjä hyödyntämällä sisällöillä pääsee erottumaan massasta

Sujuvoita sisällöntuotantoa ulkoistamalla osa työvaiheista ja keskity omaan ydinosaamiseen


Asiantuntijavieraana Lappset Group Oy:n viestintäpäällikkö Irma Kuukasjärvi. Hän tulee kertomaan Lappsetin verkkopalvelu-uudistuksesta ja sisällön merkityksestä kokonaisuudessa. Lappset panostaa entistä enemmän sisältöihin markkinoinnin välineenä ja verkkopalvelun erottumistekijänä.

Satu Soitula Video

Näkökulmia digitaalisuuteen @Tietotalo