• Case Järvisydän: Asiakkaiden ylistämä perheyritys panostaa digitaalisuuteen

  Lue lisää
 • Muumimaailman mobiilisovellus kesällä 2016: Monikielinen kanta-asiakkuuden kanava

  Lue lisää Muumisovelluksesta
 • Näkökulmia digitaalisten palveluiden kehittämiseen - varaa paikkasi tuleviin webinaareihin #digiforum

  Ilmoittaudu mukaan!

Tätä teemme

Digitaalisia palveluja kovaan käyttöön

Toteuttamiamme palveluita käyttää säännöllisesti yli 2 miljoonaa suomalaista, joten tiedämme, miten kehitetään palveluja jotka kestävät muutokset.

Älykkäitä liiketoimintaratkaisuja

Ydinosaamistamme ovat vaativat ohjelmistoratkaisut, joissa sidotaan yhteen liiketoiminnan tavoitteet ja asiakkaiden tarpeet.

Parempia asiakaskohtaamisia webistä mobiiliin

Autamme asiakkaitamme hyödyntämään asiakastietoa digitaalisissa kanavissa tapahtuvien asiakaskohtaamisten kehittämisessä.

Mobiilisovelluksia, joilla lisäät kauppaa

Ratkaisuillamme voit tunnistaa kanta-asiakkaasi, kasvattaa keskiostosta ja aktivoida lisämyyntiä mobiilin avulla.

 • "Heti ensimmäisissä workshopeissa nousi kaksi keskeistä kehityskohdetta esiin - markkinointiviestinnän painopisteen tulee olla visuaalisuudessa ja tarinallisuudessa. Lyhyesti, ytimekkäästi ja kuvia hyödyntäen. "

  Anna-Kaisa Koitto, viestintä- ja markkinointipäällikkö, Koulutuskeskus Sedu

  Lue lisää!
 • "Loimme elämyksellisyyttä lippulaivamyymälään Likillä. Tilassa olevat esityspinnat tarjoavat sisältöä asiakkaan valintojen mukaan - kun myymälässä asioiva ottaa tuotteen käsiinsä liike tunnistetaan Nearables-tarroja hyödyntämällä."

  Jarno Malaprade / Tietotalo & Liki Solutions

  Lue lisää!
 • "Tänä kesänä olemme ottaneet suuren harppauksen kohti asiakaslähtöisempää ja persoonallisempaa viestintää mobiilisovelluksen kautta. Jatkossa tulemme keskittämään ja kohdistamaan muitakin palveluita mobiiliin ja ensimmäinen askel on liittää lipunmyynti entistä tiiviimmin mobiilisovellukseen. Näen mobiilisovelluksen ja verkon ensisijaisina viestintä- ja myyntikanavina tulevaisuudessa."

  Jarkko Kuitunen / tietohallintojohtaja, Muumimaailma

  Lue lisää!
 • "Asioita viedään ammattitaitoisen jämäkällä otteella eteenpäin. Nopeaa reagointia muutoksiin ja kiitettävää asiakaspalvelua."

  Päivi Salmi / Savonlinnan Oopperajuhlat

  Lue lisää!
 • "Toimialaosaaminen on auttanut kehittämään haastavasta, räätälöidystä järjestelmästä menestystekijän."

  Juha-Pekka Olkkola / Lomarengas

  Tutustu menestystekijään
 • "Yhteistyö Tietotalon kanssa sujui hyvin. He toteuttivat monipuoliset toiminnollisuudet EpiServeriin, jotka vastasivat tarpeitamme ja toiveitamme. Toimivien ratkaisujen ansioista verkkokauppa saatiin integroitua nettisivuihin tarjoten sujuvan käyttäjäkokemuksen."

  Janica Soppela / Holiday Club

  Tutustu toteutukseen

Aidosti asiakaslähtöinen

Oma Terveys -mobiilisovellus

Terveystalon Oma Terveys -mobiilisovellus tuo ensimmäistä kertaa asiakkaalle suoran pääsyn omiin terveystietoihin oman älylaitteen kautta. Mobiilisovellus on suunniteltu yhdistämään omien terveystietojen hallinta ja Terveystalon tuottama terveysaiheinen sisältö.

Oma Terveys -mobiilisovelluksen avulla asiakas varaa ja hallitsee omia lääkärikäyntejä ja hoitotapaamisiaan, näkee oman potilashistoriansa aikajanalla ja tarkistaa laboratoriotulokset sekä kuvantamistutkimusten tiedot. Sovelluksen avulla oman terveyden kannalta tärkeistä asioista ja päätöksistä voidaan tehdä jokapäiväisiä.

Omat terveystiedot käden ulottuvilla

 

Haluan pysyä ajan tasalla digitaalisista ilmiöistä ja tilata uutiskirjeen

Työmme tuloksia
Ajankohtaista

Digitaalisen markkinoinnin palvelut

Oman viestin esille saaminen verkossa ja sen konvertointi myynniksi vaatii laajii osaamista. Digitaalisessa markkinoinnissa yhdistyvät perinteinen markkinoinnin osaaminen, digitaalisten kanavien hallinta, analytiikka, konversio-optimointi, asiakaskuuntelu ja markkinoinnin automaatio. Meidän kanssamme et jää yksin. Tuemme sinua digitaalisen markkinoinnin kaikissa vaiheissa.

Read more Lue lisää

Sisältöpalvelu - Sisältöä verkkoon hallitusti ja taidolla

Erinomainen verkkopalvelu vaatii arvoisensa sisällön. Hienosti suunnitellut verkkoratkaisut kaatuvat helposti kiireessä tehtyihin tekstisisältöihin tai sopivien kuvien puuttumiseen. Sisältöpalvelustamme saat apua, kun omat resurssit eivät riitä tai niitä tarvitaan muualla.

Read more Lue lisää

Konseptisuunnittelu - Suunnittele kanssamme palvelu, jota asiakkaasi rakastavat

Digitaalisen palvelun suunnittelu on pohjimmiltaan luovaa ongelmanratkaisua, tiedon keräämistä ja rohkeaa kokeilua. Lopputuloksena syntyy palvelu, joka viehättää ja koukuttaa asiakkaita.

Read more Lue lisää