Terveystiedot, luotettava terveyssisältö ja kanta-asiakasedut yhdessä paketissa

Konseptin ydinajatuksia oli tarjota myös mobiilikäyttäjille helppokäyttöinnen ja nopea pääsy kiinni omiin terveystietoihin samassa mittakaavassa kuin muille käyttäjäryhmille. Tämän lisäksi Terveystalo pystyy tarjoamaan asiakkailleen myös kohdennettua terveyden ja hyvinvoinnin tietoa juuri niistä aiheista mitkä asiakas kokee omakseen tai jotka edesauttavat asiakkaan terveydentilan haltuunottooa. Mobiilisovellus luo pohjan digitaalisille hoitoketjuille, uudelle tavalle tuottaa terveyttä ja hoitaa potilaita. 

Laadukas, natiivi käyttäjäkokemus alustasta riippumatta

Konseptin ja käyttäjäkokemuksen suunnittelun yhteydessä kiinnitettiin erityistä huomiota siihen, että mobiilisovelluksen informaatioarkkitehtuuri ja navigointitavat olisivat sovitettavissa yhteneväisesti jokaiselle alustalle. Oma Terveys tarjoaa kattavan kuvauksen asiakkaan terveydentilaan esittäen muun muassa tulevat ja aiemmat vastaanottovierailut sekä tiedot asiakkaan uusimmista tutkimustuloksista, perussairauksista, allergioista ja rokotteista. Sovellus kehitettiin Xamarin-alustalla, joka mahdollisti menetelmän tuottaa yhdestä koodista natiivit sovellukset jokaiselle alustalle – sovelluksen käyttäjille tarjotaan siis yhteneväinen käyttäjäkokemus maustettuna jokaisen alustan ominaisilla suunnittelumalleilla.

Tavoitteena parempi vuorovaikutus

Palvelukehityksen tavoitteena on kehittää vuorovaikutuksen mahdollisuuksia asiakkaan ja terveystalon välillä. Mobiilisovellus on tärkeässä roolissa, kun tarve hoitajan ja hoidettavan fyysisille tapaamislle vähenee. Mobiilisovellus ja sen uudet ominaisuudet mahdollistavat tiiviimmän yhteydenpidon asiakkaan kanssa hoitoon liittyen. Palvelun seuraavat kehitysaskeleet tuovat sovellukseen lisäominaisuuksia mm. videovastaanottojen järjestämiseen sekä hoitojakson aikaisen vuorovaikutuksen ja tiedolla tukemisen lisäämiseen. Asiakkaan arjessa lisääntyvä läsnäolo ja asiantuntijoiden parempi tavoitettavuus tarjoavat asiakkaalle parempaa tukea edistää omaan terveyteensä liittyviä tavoitteita ja kohentaa oloa.

 

 

Sovelluksen versiot

Sovellus on kehitetty Xamarin SDK:n avulla ja jokaiselle merkittävälle ekosysteemille löytyy oma natiivi sovellus. Sovelluksen versiovaatimukset: iOS8 ja uudemmat, Android versio 4.1.x ja uudemmat sekä Windows Phone versio 8 ja uudemmat.

Get it on Google Play
Get it from Microsoft