Haemme vahvistusta sisältöpalveluun äitiysloman sijaiseksi. Valittava henkilö työskentelee osana Tietotalon sisältöpalvelua, joka vastaa asiakkaidemme digitaalisten palveluiden sisällöntuotannosta.

Tehtävässä on mahdollisuus kehittää omaa asiantuntemustaan digitaalisen markkinoinnin, viestinnän, analytiikan, sosiaalisen viestinnän tai projektinhallinnan alueilla. Meidän tavoitteemme on, että valittava henkilö voi toimia jatkossa asiantuntijatehtävissä näillä osaamisalueilla.

Tietotalon sisältöpalvelu auttaa asiakkaitamme digitaalisten palveluiden sisällön kehittämisessä. Tarjoamme asiakkaalle osaamista teknisessä sisällöntuotannossa, hakukoneoptimoinnissa, toteutamme palveluiden sisällönsiirtoja sekä suunnittelemme sisältö- ja viestintästrategioita. Työ on monipuolista ja vaatii osaamista hakukoneoptimoinnista ja käytettävyydestä.

Sisältöpalvelun tiimi vastaa asiakkaille toteutettujen ratkaisujen koulutuksen lisäksi myös asiakkaan avainhenkilöiden ja sisältötiimien osaamisen kehittämisestä erilaisilla työpajoilla ja koulutuksilla. Työ sopii erityisesti henkilölle, joka haluaa ratkaista käytännön ongelmia yhdessä asiakkaan kanssa ja kehittää omaa asiantuntijuuttaan oppimalla uutta.

Työ sisältöpalvelussa on jatkuvaa yhdessä kehittymistä ja siihen liittyy jaksottaisia projektiluonteista ponnistuksia. Työ on kokoaikainen ja työpaikka sijaitsee Espoon Keilaniemessä. Mahdollisuudet osittaiseen etätyöskentelyyn ovat hyvät. Työssä tulee olla valmius matkustaa satunnaisesti asiakkaidemme luokse eri puolelle Suomea.

Toivomme sinulta:

  • Tuntemusta erilaisista sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmistä, kokemus Episerverin käytöstä on etu.
  • Työtä tukevaa perusosaamista kuvankäsittelystä.
  • Valmiudet sisällöntuotantotyön vaatimaan HTML-työskentelyyn.
  • Vahvaa asiakaspalveluasennetta ja halua onnistua eteen tulevissa tehtävissä.

Tavoitteenamme on olla osa asiakkaidemme digitaalisten palveluiden sujuvuutta ja tehokkuutta. Teemme tiiviisti yhteystyötä sekä asiakkaiden että muiden asiantuntijoiden kanssa ulkoisesti ja sisäisesti, joten hyvät vuorovaikutustaidot on hyvä olla olemassa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera 29.2.2016 mennessä osoitteeseen tietotalo@tietotalo.fi. Viestin aiheeksi Sisällöntuottaja.

Älä aikaile, täytämme paikan kun se ensimmäinen oikea löytyy!