Onko sinulla jo jonkin verran kokemusta projektinhallinnasta? Entä, pysyykö sinulla useat langat saman aikaisesti käsissäsi? Uskotko tiimityöhön ja siihen, että yhdessä syntyy parempaa jälkeä?

Etsimme nyt Rovaniemelle ohjelmistokehityksen pariin työkaveriksemme osaavaa projektipäällikköä. Mahdollista on myös tehdä töitä Espoon toimistollamme tai tehdä osittain etätyötä joltain muulta paikkakunnalta käsin.

Meillä pääset tekemään aidosti mielenkiintoisia projekteja ja kehittämään myös omaa osaamistasi. Arvostamme kokemusta ketteristä projektihallinnan menetelmistä.

Mitä toivomme sinulta?

• Kokemusta digitaalisten kehitysprojektien vetämisestä sekä riittävästi teknistä ymmärrystä projektien läpivientiin aikataulussa ja budjetissa
• Hyviä kommunikointitaitoja edistää asioita asiakkaiden, työkavereiden ja muiden sidosryhmien kanssa
• Päätöksentekokykyä vaikeissakin tilanteissa
• Aktiivista otetta asioiden edistämiseen
• Oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön

Saat varmasti kiinnostavan ja alati kehittyvän tehtäväkentän rennossa työyhteisössä sekä pääset heti mukaan työskentelemään useiden mielenkiintoisten asiakkaidemme parissa. Työt voit aloittaa vaikka heti.

Hakemukset palkkatoiveineen ja lisäkysymykset voi lähettää toimitusjohtaja Mika Pitkämälle, mika.pitkamaki@tietotalo.fi.

Tietotalosta

Tietotalo on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys, jossa työskentelee 34 asiantuntijaa Espoossa ja Rovaniemellä. Missiomme on kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa verkossa ja kehittää palveluita, joissa painottuvat helppokäyttöisyys, monikanavaisuus sekä keinot kohdata loppuasiakas palvelupolun eri vaiheissa. Asiakkaamme edustavat terveydenhuollon, matkailun, kuntien ja koulutuksen sekä teollisuuden toimialoja.

Meillä töissä viihdytään – esimerkiksi ohjelmistokehittäjien työsuhteiden kesto on ollut keskimäärin yli viisi vuotta. Tarjoamme siis sinulle innostavan työyhteisön ja sopivasti haastetta jokaiseen päivään. Tietotalossa olet näköalapaikalla ohjelmistokehityksen maailmaan usealla eri toimialalla. Mikäli olet valmis haastamaan itsesi ja meidät, älä epäröi lähettää hakemustasi.

Älä aikaile, täytämme paikan kun oikea osaaja löytyy!