Työssäsi pääset kehittämään sekä matkailun että terveydenhuollon uusia sovelluksia nykyaikaisin menetelmin. Hakemallamme henkilöllä on osaamista ja näkemystä testauksesta sekä sen suunnittelusta ja vahva halu ohjata kehitystä oikeaan suuntaan talon sisäisen kehitystiimin ja asiakkaiden kanssa.

Työtehtävissäsi tulet toteuttamaan niin regressio- kuin integraatiotestaustakin, näiden suunnittelua sekä automatisointia mahdollisuuksien mukaan. Vastuullasi on varmistaa, että toteutetut ratkaisut toimivat suunnitellulla tavalla ja täyttävät niille asetetut odotukset. Päivittäinen työsi koostuu vaatimusten hallinnasta, testauksen suunnittelusta, suorittamisesta sekä tulosten raportoinnista ja läpikäynnistä yhdessä tiimisi ja asiakkaiden kanssa.

Haemme osaajaa ensisijaisesti Rovaniemelle. Mahdollista on myös tehdä töitä Espoon toimistollamme tai tehdä osittain etätyötä joltain muulta paikkakunnalta käsin.

Mitä toivomme sinulta?

• Kokemuksen kautta osoitettua osaamista testauksesta sekä testauksen suunnittelusta
• Kokemusta web- ja mobiilisovellusten kehitystyöstä sekä toimimisesta osana kehitystiimiä
• Ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteista otetta työhön

Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus seuraavista teknologioista

• Kokemus testausmenetelmien ja työkalujen käyttöönotosta
• Osaaminen automaatiotestauksesta ja sen toteutuksesta
• Ohjelmointi-, tietokanta- ja skriptausosaaminen

Saat varmasti mielenkiintoisen, kehittyvän tehtäväkentän rennossa työyhteisössä sekä pääset heti mukaan asiakasprojekteihimme työskentelemään useiden mielenkiintoisten asiakkaiden parissa. Työt voit aloittaa vaikka heti.

Hakemukset palkkatoiveineen ja lisäkysymykset voi lähettää toimitusjohtaja Mika Pitkämälle, mika.pitkamaki@tietotalo.fi.

Tietotalosta

Tietotalo on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys, jossa työskentelee 34 asiantuntijaa Espoossa ja Rovaniemellä. Missiomme on kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa verkossa ja kehittää palveluita, joissa painottuvat helppokäyttöisyys, monikanavaisuus sekä keinot kohdata loppuasiakas palvelupolun eri vaiheissa. Asiakkaamme edustavat terveydenhuollon, matkailun, kuntien ja koulutuksen sekä teollisuuden toimialoja.

Meillä töissä viihdytään – esimerkiksi ohjelmistokehittäjien työsuhteiden kesto on ollut keskimäärin yli viisi vuotta. Tarjoamme siis sinulle innostavan työyhteisön ja sopivasti haastetta jokaiseen päivään. Tietotalossa olet näköalapaikalla ohjelmistokehityksen maailmaan usealla eri toimialalla. Mikäli olet valmis haastamaan itsesi ja meidät, älä epäröi lähettää hakemustasi.

Älä aikaile, täytämme paikan kun oikea osaaja löytyy!