Etsimme joukkoomme kokenutta kehittäjää, jolla on kokemusta laajoista webpohjaisista järjestelmistä, niiden arkkitehtuureista ja suunnittelusta jo useamman vuoden ajalta.

Työssäsi pääset kehittämään sekä matkailun että terveydenhuollon uusia sovelluksia nykyaikaisin menetelmin. Hakemallamme henkilöllä on laajaa osaamista sekä näkemystä eri teknologioista ja alustoista, sekä vahva halu ohjata kehitystä oikeaan suuntaan talon sisäisen kehitystiimin voimin.

Haemme osaajaa ensisijaisesti Rovaniemelle. Mahdollista on myös tehdä töitä Espoon toimistollamme tai tehdä osittain etätyötä joltain muulta paikkakunnalta käsin.

Mitä toivomme sinulta?

• Kokemusta vaativista asiakasprojekteista ja ketteristä menetelmistä
• Rautaista ohjelmointiosaamista ja valmiutta oppia uutta
• Oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön
• Useamman vuoden kokemusta Java-kehityksestä

Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus seuraavista teknologioista

• ASP.NET, .NET Core ja JavaScript
• MS SQL Server, MySQL
• JS, React, Sass, Angulas, Vue.js
• Azure, AWS

Saat varmasti kiinnostavan, kehittyvän tehtäväkentän rennossa työyhteisössä sekä useiden mielenkiintoisten asiakkaiden parissa. Työt voit aloittaa vaikka heti.

Hakemukset ja lisäkysymykset voi lähettää toimitusjohtaja Mika Pitkämäelle mika.pitkamaki@tietotalo.fi

Meistä 

Tietotalo on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys, jossa työskentelee 34 asiantuntijaa Espoossa ja Rovaniemellä. Missiomme on kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa verkossa ja kehittää palveluita, joissa painottuvat helppokäyttöisyys, monikanavaisuus sekä keinot kohdata loppuasiakas palvelupolun eri vaiheissa. Asiakkaamme edustavat terveydenhuollon, matkailun, kuntien ja koulutuksen sekä teollisuuden toimialoja..

Meillä töissä viihdytään – esimerkiksi ohjelmistokehittäjien työsuhteiden kesto on yli 5 vuotta. Tarjoamme siis sinulle innostavan työyhteisön ja sopivasti haastetta jokaiseen päivään. Tietotalossa olet näköalapaikalla ohjelmistokehityksen maailmaan usealla eri toimialalla. Mikäli olet valmis haastamaan itsesi ja meidät, älä epäröi lähettää hakemustasi.

Älä aikaile, täytämme paikan kun oikea osaaja löytyy!