Muumisovellus pinnan alta

Voit etukäteen suunnitella riemukkaan päivän Muumimaailmassa tutustuen hahmoihin, päivän ohjelmaan sekä käyntikohteisiin.  Varsinaisesti mobiilisovellus herää eloon saapuessasi Muumimaailmaan. Muumisovelluksen pinnan alta paljastuu iBeacon-teknologia.

Elämyksellisyydestä on tullut käyntikohteiden kilpailukyvyn mittari. Muuttunut asiakaskäyttäytyminen vaatii digitaalisen ulottuvuuden hyödyntämistä osana käyntikokemusta ja elämystä.

  • "Haluamme tarjota asiakkaillemme palvelukanavan, joka yhdistää virtuaalimaailman ja todellisuuden. Vierailu muumitalossa tai Papan laivassa saa uudenlaisen ulottuvuuden, kun vanhempi voi kertoa lapselleen tarinan kohteen takana."

    Muumimaailman hallintojohtaja Jarkko Kuitunen

  • "Muumimaailma halusi tuoda mobiilisovelluksella käyttäjille mahdolliseksi vierailun ennakkosuunnittelun ja vahvistaa käyntikokemusta paikan päällä. Tämä toteutettiin käyttämällä bluetooth-yhteyttä hyödyntäviä pieniä majakoita, jotka kommunikoivat kävijöiden mobiilisovellusten kanssa"

    Tietotalon liiketoimintajohtaja Jari Auranen

Olemme matkalla maailmaan, jossa yhä useampi palvelutapahtuma on yksilöllinen. Ihmiset haluavat tulla huomioiduiksi heitä kiinnostavilla ja heille lisäarvoa tuovilla sisällöillä silloin, kun ne tulevat oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.

Kokemus ja muistijälki vierailusta Muumimaailmassa on aina ollut vahva. Olemme tyytyväisiä, että juuri tämä johtava suomalainen elämyskohde lähtee ottamaan askeleita digitaalisen elämyksellisyyden hyödyntämiseen ja asiakaskohtaamisten kehittämiseen, Auranen jatkaa.

Tietotalo on kehittänyt omaa iBeacon-osaamista viimeisen 18 kuukauden aikana ja pystynyt tuomaan Suomen ensimmäisiä teknologiaa hyödyntäviä ratkaisuja käyttöön asiakkaille. Kiinnostusta teknologiaan on mm. kaupan, matkailun ja palvelualan yrityksissä. Ensimmäinen laajempi asiakastoteutus nähtiin tammikuussa Matka 2015 -messuilla, jossa neljän päivän aikana pystyttiin tuottamana yli 10 000 uudenlaista digitaalista asiakaskohtaamista.

Muumimaailma-mobiilisovellus on ladattavissa ilmaiseksi iOS- ja Android-laitteille App Storesta ja Google Play -kaupasta.

Lataa sovellus:

apple-app-store-icon.png

android-store-icon.png

 

Lisätietoja:

Tietotalo Infocenter Oy, liiketoimintajohtaja Jari Auranen, p. 040 540 6612, jari.auranen@tietotalo.fi
Muumimaailma Oy, hallintojohtaja Jarkko Kuitunen, p. 040 7548 155, jarkko.kuitunen@muumimaailma.fi

 

Liki ja iBeacon-teknologia

  • Tietotalon Liki on mobiilisovellusten sisällönhallinnan alusta.
  • IBeacon on Applen lanseeraama teknologia bluetooth-radiolähettimillä tapahtuvaan tiedonsiirtoon.
  • Likillä digitaalisuus tuodaan osaksi käynti-, osto- tai palvelukokemusta. Likin avulla asiakas pystytään tunnistamaan ja hänelle voidaan lähettää liikkumiseen tai toimintaan pohjautuvia viestejä.
  • Muumimaailmassa bluetooth-lähettimiä on sijoitettu käyntikohteisiin ja käyttäjät saavat niiden pohjalta Muumitarinaan ja saaren palveluihin liittyviä viestejä.

 

Siirry tutustumaan Liki-ratkaisuumme

Tietotalon sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
Hyväksyn