Haemme Espoon ja/tai Rovaniemen kehitystiimeihimme kahta mobiiliosaajaa, jotka taitavat mobiili- ja web-teknologiat. Työssäsi pääset kehittämään uutta ja toteuttamaan vaativia mobiilisovelluksia.

Olet sitten kokenut ammattilainen tai nälkäinen juniori, arvostamme aikaansaavaa asennetta ja ennakkoluulotonta tekemistä. Emme odota, että osaat jo kaiken, mutta meillä on plussaa, jos haluat laajentaa osaamisestasi ja seuraat mitä mobiilikehityksen kentässä tapahtuu.

Tietotalossa voit valita työskentelisitkö Espoon vai Rovaniemen toimipisteessä. Mahdollista on myös tehdä osittain etätyötä joltain muulta paikkakunnalta käsin.

Mitä toivomme sinulta?

• Koodaaminen on intohimosi
• Ymmärrystä mobiiliarkkitehtuurista
• Olet aina valmis oppimaan uutta, ja jaat mielelläsi osaamistasi muillekin
• Sinulla on oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työhön

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme

• Kokemusta mobiilikehityksestä (Natiivi ja/tai Xamarin-kokemus katsotaan eduksi)
• Ymmärrystä ohjelmistokehityksen projektinhallinnasta ja sovelluskehitysprosesseista

Saat varmasti mielenkiintoisen, kehittyvän tehtäväkentän rennossa työyhteisössä sekä pääset työskentelemään useiden mielenkiintoisten asiakkaiden parissa. Työt voit aloittaa vaikka heti.

Hakemukset palkkatoiveineen ja lisäkysymykset voi lähettää toimitusjohtaja Mika Pitkämälle, mika.pitkamaki@tietotalo.fi.

Voit lukea lisää Tietotalosta ja osaajatarpeestamme Atalentin sivuilta.

Tietotalosta

Tietotalo on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys, jossa työskentelee 28 asiantuntijaa Espoossa ja Rovaniemellä. Missiomme on kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa verkossa ja kehittää palveluita, joissa painottuvat helppokäyttöisyys, monikanavaisuus sekä keinot kohdata loppuasiakas palvelupolun eri vaiheissa. Asiakkaamme edustavat terveydenhuollon, matkailun, kuntien ja koulutuksen sekä teollisuuden toimialoja.

Meillä töissä viihdytään – esimerkiksi ohjelmistokehittäjien työsuhteiden kesto on ollut keskimäärin yli viisi vuotta. Tarjoamme siis sinulle innostavan työyhteisön ja sopivasti haastetta jokaiseen päivään. Tietotalossa olet näköalapaikalla ohjelmistokehityksen maailmaan usealla eri toimialalla. Mikäli olet valmis haastamaan itsesi ja meidät, älä epäröi lähettää hakemustasi.

Älä aikaile, täytämme paikan kun oikea osaaja löytyy!