Haluaisitko työskennellä Pohjois-Suomessa Rovaniemellä? Tietotalossa on hyvät mahdollisuudet työskennellä joustavasti ja ajoittain myös Espoon toimistollamme.

Haemme Rovaniemen kehitystiimiimme mobiiliosaajaa, joka taitaa mobiili- ja web-teknologiat. Haluat mukaan kehittämään uutta ja toteuttamaan vaativia mobiilisovelluksia Xamarin-alustalla. Työssäsi pääset kehittämään terveydenhuollon uusia sovelluksia nykyaikaisin menetelmin.

Olet sitten kokenut ammattilainen tai nälkäinen juniori, arvostamme aikaansaavaa asennetta ja ennakkoluulotonta tekemistä. Emme odota, että osaat jo kaiken, mutta meillä on plussaa, jos haluat laajentaa osaamisestasi ja seuraat mitä mobiilikehityksen kentässä tapahtuu.

Mitä toivomme sinulta?

• Koodaaminen on intohimosi
• Ymmärrystä sovellusarkkitehtuurista, mikropalveluista ja mobiiliarkkitehtuurista
• Ymmärrystä pilviarkkitehtuurista mm. Azure
• Olet sitä mieltä, että aina voi oppia uutta, ja jaat mielelläsi osaamistasi muillekin
• Sinulla on oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työhön

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme

• Kokemusta mobiilikehityksestä (Xamarin)
• Ymmärrystä ohjelmistokehityksen projektinhallinnasta ja sovelluskehitysprosesseista

Saat varmasti mielenkiintoisen, kehittyvän tehtäväkentän rennossa työyhteisössä sekä useiden mielenkiintoisten asiakkaiden parissa. Työt voit aloittaa vaikka heti.

Hakemukset palkkatoiveineen ja lisäkysymykset voi lähettää tiimivetäjä Panu Ollikaiselle panu.ollikainen@tietotalo.fi

Tietotalosta

Tietotalo on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys, jossa työskentelee 28 asiantuntijaa Espoossa ja Rovaniemellä. Päätyömme on kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa verkossa ja kehittää palveluita, joissa painottuvat helppokäyttöisyys, monikanavaisuus sekä keinot kohdata loppuasiakas palvelupolun eri vaiheissa. Asiakkaamme edustavat terveydenhuollon, matkailun, kuntien ja koulutuksen sekä teollisuuden toimialoja.

Meillä töissä viihdytään – esimerkiksi ohjelmistokehittäjien työsuhteiden kesto on yli 5 vuotta. Tarjoamme siis sinulle innostavan työyhteisön ja sopivasti haastetta jokaiseen päivään. Tietotalossa olet näköalapaikalla ohjelmistokehityksen maailmaan usealla eri toimialalla. Mikäli olet valmis haastamaan itsesi ja meidät, älä epäröi lähettää hakemustasi.

Älä aikaile, täytämme paikan kun oikea osaaja löytyy!