Matkamessut täyttävät Helsingin Messukeskuksen jälleen ensi viikolla. Tietotalo on menossa mukana yhdessä Airtouchin kanssa. Löydät meidät kotimaan hallista osastolta 6 K 16.

Matkailualalla menestyminen vaatii panostuksia digitaalisiin kanaviin ja välineisiin. Loppusyksystä Suomeen lanseerattu islantilainen Bókun-verkkokauppa on hyvä esimerkki siitä, miten matkailupalvelut saa kohtuullisin kustannuksin onlinemyyntiin niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Varaa aika henkilökohtaiselle tapaamiselle

Varaa tapaamisaika asiantuntijoidemme kanssa ja keskustele liiketoimintasi kehityshaasteista ja tulevaisuuden näkymistä. Oletko kiinnostunut Bókunista? Vai verkkopalvelun tai verkkokaupan kehittämisestä? Entä onko integraatiot taustajärjestelmiin kunnossa ja toiminnan tehokkuus oikealla tasolla? Myös mobiiliratkaisut ovat tekemisemme ytimessä.

Bókun -käyttöönotot ja valmennukset

Bókunin käyttöönoton sopimuskumppaneita Suomessa ovat Tietotalo ja Airtouch. Tietotalon roolina on toimia Bókunin teknisenä implementointikumppanina ja tuoda näin pitkä matkailualan liiketoiminta- ja teknologiaosaaminen Bókunin asiakaskohtaisten käyttöönottojen tueksi. Tietotalo keskittyy alueellisiin kokonaistoteutuksiin sekä Bókunin API-ratkaisujen toteuttamiseen. Airtouch puolestaan tarjoaa yrityksille käyttöönottoihin liittyvää tukea muun muassa digitaalisen tuotekehityksen, jakeluteiden ja markkina-alueiden osalta.

Haluatko kuulla lisää Bókunin mahdollisuuksista ja alustan käyttöönotosta? Varaa aika alla olevalla lomakkeella ja varmista kiireetön juttuhetki asiantuntijoidemme kanssa.

Panostamalla digiin, panostat kasvuun.

Tietotalolla on vuosien kokemus matkailutoimialasta ja palveluiden digitalisoimisesta. Tutustu asiakastoteutuksiimme.