Lahti2017 -mobiilisovellus auttaa käyttäjää ottamaan kaiken irti kisakokemuksestaan. Sovelluksessa esitellään päivittäisen kilpailuohjelman lisäksi mm. laaja ruoka- ja juomatarjonta sekä monipuolinen ohjeisohjelma. Kartat ja saapumisohjeet auttavat suunnittelemaan etukäteen oman kisareissunsa ja sovelluksen kautta saa yhteyden myös kisojen asiakaspalvelu-chatiin.

Tärkeät uutiset sekä katsojien, urheilijoiden ja median omissa viestintäkanavissaan välittämät kisatunnelmat välittyvät käyttäjille Kisafiilis-osiosta, jonne nostetaan MM-kisojen virallisella aihetunnisteella #lahti2017 tehtyjä sisältöjä.

- Olemme panostaneet juhlakisojen järjestelyissä asiakaspalveluun. Haluamme, että kisavieraat saavat tapahtumapäivästä mahdollisimman paljon irti ja niin urheilun seuraaminen kuin kisapäivän suunnittelu on mahdollisimman helppoa. Tekemiemme tutkimusten mukaan jopa seitsemän kymmenestä kisavieraasta haluaa käyttää mobiilisovellusta, kertoo Lahti2017:n markkinointijohtaja Esa-Pekka Nykänen.

Personoitua sisältöä kiinnostuksen mukaan

Sovelluksen sisällöt voi personoida sen mukaan, onko liikkeellä perheen kanssa, aikuisryhmässä vai urheilufanina. Sisältöihin vaikuttaa myös se, minä päivinä on tulossa kisoihin ja miten saapuu Lahteen. Sovelluksen lähettämät push-viestit huomioivat tehdyt valinnat ja tarjoavat sisältöä kiinnostuksiin perusteella.

LAHTI 2017 Personointi.jpg

Sovelluksen on toteuttanut Tietotalo Infocenter Oy.

- Lahti näyttää latua urheilutapahtumien asiakaskokemuksen kehittämisessä. Kisojen mobiilisovellus on rakennettu rikastuttamaan paikan päälle saapuvan kisakävijän kokemusta kisoista. Mobiilisovellus tuo samalla kisaorganisaatiolle suoran väylän puhutella ja informoida kävijöitä muun muassa personoiduin push-viestein ja sosiaalisen median sisällöillä
, toteaa Tietotalon mobiililiiketoiminnasta vastaava Jari Auranen

Sovellus on pääosin käytettävissä ilman verkkoyhteyttä. Tulostiedot ja sosiaalisen median sisällöistä koostuva Kisafiilis-osio vaativat toimivan verkkoyhteyden. Mobiilisovellus on ladattavissa nyt sovelluskaupoissa App Store ja Google Play Store sekä rajatumpi versio Windows Phone Storessa.

Lisätietoja:
Lahti2017, markkinointijohtaja Esa-Pekka Nykänen, 040 595 3135
Tietotalo Infocenter Oy, mobiililiiketoiminnan johtaja Jari Auranen, 040 540 6612