Tietotalo jatkaa yhteistyötä Taitoluisteluliiton kanssa ja on toteuttanut MM-kilpailujen Helsinki2017-mobiilisovelluksen. Sovellus toimii digitaalisena käsiohjelmana, ja sen kautta voi arvioida ruusuin luistelijoiden suorituksia, hyödyntää etuja sekä jakaa kisafiiliksensä someseinälle tunnisteella #helsinki2017.

Tapahtumaan odotetaan jopa 65 000 lipunostanutta katsojaa. Kisat näkyvät 26 eri maahan, jolloin television kautta tavoitetaan liki 300 miljoonaa katsojaa. 

Tietotalo on toteuttanut MM-kilpailujen Helsinki2017-mobiilisovelluksen, joka kokoaa kisainformaation yhteen paikkaan. Luistelijoihin ja heidän somekanaviinsa pääsee tutustumaan luistelijagalleriassa, ja reaaliaikainen tulosseuranta palvelee kilpailujen aikaan katsojia niin kotona kuin paikan päällä.

- Taitoluistelukatsojat ovat lajille omistautuneita faneja. Sovellus tuo heille ehdottomasti lisäarvoa, jota he osaavat arvostaa. Jo ennen kilpailua olemme saaneet paljon positiivista palautetta applikaation olemassaolosta. Haluamme olla nykyaikainen tapahtuma ja tätä tavoitetta applikaatio tukee, kertoo kisojen viestintä- ja lehdistöpäällikkö Mila Kajas-Virtanen.

Sovellukseen on koottu kaikki ohjelmaa, lippuja, alueella liikkumista tai ravintolatarjontaa koskeva informaatio. Kisojen yhteistyökumppanit tarjoavat käyttäjille etuja kisapaikalla.

Uutta sovelluksessa on ruusujen jakaminen kilpailijoille. Jokainen sovelluksen käyttäjä voi arvioida luistelijoiden suorituksia antamalla heille yhdestä viiteen kappaletta ruusuja. Sosiaalisen median parhaat palat poimitaan sovellukseen aihetunnisteella #helsinki2017.

Mobiilisovelluksen hallintaan käytettävä Tietotalon Liki-alusta mahdollistaa tiivistahtisten kisapäivien aikaisen sisällöntuotannon. Ajankohtaisimmat tapahtumat tiedotetaan sovelluksen kautta push-viestein, ja kumppanieduissa hyödynnetään beacon-majakoita, jotka on sijoitettu yhteistyökumppaneiden pisteisiin Arenalla.

Maailman parhaat yksilö- ja pariluistelijat kilpailevat Taitoluistelun MM-kisoissa Helsingin Hartwall Arenalla 29.3.-2.4.2017. Lataa kisojen Helsinki2017-sovellus iOS:ään tai Androidiin.