Vahvempaa osaamista, parempia tuloksia EPiServerillä

EPiServerin markkina-asema digitaalisten palveluiden toteutusalustana on vankka ja kehitysnäkymät vastaavat Tietotalon tulevaisuuden näkemyksiä. Palveluiden personointi, sisällön kohdentaminen ja markkinoinnin automaation ratkaisujen huomioiminen kehityksessä ovat tekijöitä, jotka ovat EPiServerin selkeitä vahvuusalueita ja joille mekin haluamme rakentaa palvelutarjontaamme tulevaisuudessa, Tietotalon toimitusjohtaja Mika Pitkämäki kertoo.

Tietotalolla on 20 vuoden kokemus verkkopalvelujen toteutuksesta. EPiServer-kumppanina olemme toimineet vuodesta 2004 lähtien. Näiden vuosien aikana meille on kertynyt kokemusta verkkopalvelujen ja -sivustojen toteutuksesta kaikkiin viimeisimpiin EPiServer CMS -tuoteversioihin.

Asiakkaillemme tämä tarkoittaa, että Tietotalo laajentaa osaamistaan EPiServer-teknologiaa hyödyntävien ratkaisujen parissa personointiratkaisuista verkkokauppaan sekä mobiilin vahvaan hyödyntämiseen sisältökanavana.

EPiServer Premium-kumppanuus on myönnetty yrityksille, joilla on tarvittava määrä sertifioituja kehittäjiä ja projekteja tehtynä. Tietotalon EPiServer-asiakkaita ovat muun muassa Suomen Terveystalo Oy, Holiday Club ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu.