Suomen johtava vuokramökkien välitysyhtiö Lomarengas laajensi yhteistyötään Interhomen kanssa. Tietotalon InfoBookingilla toteutettuun verkkopalveluun tuli kertaheitolla yli 20 000 uutta vuokrattavaa kohdetta 28 uudesta maasta. Ennestään Lomarenkaalla on liki 4000 vuokrattavaa lomamökkiä, huvilaa ja huoneistoa kotimaasta.

Verkkopalvelun kautta tehdyt varaukset, vuokrasopimukset ja vuokrat kulkevat turvallisesti tutun kotimaisen toimijan kautta. Yhteistyö Interhomen kanssa liittyy Lomarenkaan pitkän tähtäimen kansainvälistymisstrategiaan, jossa lomailijalle pyritään tarjoamaan maailmanlaajuinen mökki-, huvila- ja lomahuoneistovalikoima.

Sitoutuminen kehittämiseen

Lomarenkaan verkkopalvelulle leimallista on ollut pitkäjänteinen sitoutuminen jatkuvaan kehittämiseen. Sitoutuminen yhdistettynä jatkuvaan liiketoiminnan analysointiin on Lomarenkaalle oleellista kilpailukyvyn ylläpitämiseen äärimmäisen tiukassa kilpailussa ja muuttuvassa globaalissa markkinassa.

Vuodelle 2015 suunnittelemme yhdessä Lomarenkaan kanssa lukuisia kehityshankkeita, joista yksi merkittävimmistä on erityisesti älypuhelimille, phableteille ja tableteille suunniteltu uusittu käyttökokemus.

Lue tästä lisää pitkästä yhteistyöstämme Lomarenkaan kanssa.

  • "Nykyajan kuluttaja on yhä itsenäisempi, verkkopalvelujen käyttöön tottunut omatoimilomailija. Vuokramökkeily on jo vakiintunut lomanviettomuoto Suomessa ja uskomme, että niistä saatujen kokemusten perusteella asiakkailla on pian matala kynnys kokeilla vastaavaa myös uusissa maisemissa ulkomailla."

    Juha-Pekka Olkkola / Lomarengas

  • "Olemme toimineet Lomarenkaan järjestelmätoimittajana jo usean vuoden ajan. Vuosien mittaan olemme yhdessä saavuttaneet useita virstainpylväitä mm. jakelutie-, kumppani- ja hiihtokeskusratkaisuissa kotimaan markkinoilla. Tämä viimeisin kehitysaskel liittyy Lomarenkaan pitkän tähtäimen kansainvälistymisstrategiaan ja olemme ylpeitä siitä että olemme olleet osaltamme siinä mukana."

    Jari Auranen / Tietotalo

  • "Mökki, sauna ja järvi ovat edelleen kova kotimainen kolmikko kesälomaa mietittäessä, mutta villa, viinitila ja kirkonkylä esimerkiksi Italiassa tuovat siihen vaihtelua. Olemme todella tyytyväisiä, että voimme tarjota asiakkaillemme nyt molemmat yhtä helposti."

    Juha-Pekka Olkkola / Lomarengas

Käy tutustumassa toteutukseen!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jari Auranen

Liiketoimintajohtaja, asiakasvastaava matkailu & mobiili

puh +358 40 540 6612

Tarmo Palojärvi

Arkkitehti, tiiminvetäjä

Pekka Puro

Kehittäjä

Sami Koivupalo

Kehittäjä

Tietotalo Infocenter Oy on Suomen johtavia matkailualan tietojärjestelmien ja verkkopalveluiden toimittajia. Tarjoamamme palvelut perustuvat vankkaan asiantuntijuuteen, kokemukseen ja toimialaosaamiseemme.

Vuonna 1967 perustettu Lomarengas Oy on yli 3800 lomakohteella Suomen suurin mökkivuokraaja. Lomarengas-konserniin kuuluvat emoyhtiö Lomarengas Oy sekä Ylläksen Matkailu Oy ja Villi Pohjola Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2014 noin 22 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 35. www.lomarengas.fi www.villipohjola.fi www.yllaksenmatkailu.fi

Lisätietoja:
Tietotalo Infocenter Oy, toimialajohtaja Jari Auranen, +358 40 540 6612
Lomarengas, toimitusjohtaja Juha-Pekka Olkkola, +358 50 374 7747

 

Tietotalon sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
Hyväksyn