Kokonaisvaltainen uudistus

Hotellimaailmasta on varattavista 39 hotellia, eli siis tuhansia huoneita. Restelin valikoimaan lukeutuu muun muassa kotimaiset ketjut kuten Cumulus ja Rantasipi sekä kansainväliset Holiday Inn ja Crowne Plaza hotellit. Uudistamisen myötä verkkopalvelu haluttiin tuoda kokonaisvaltaisesti nykypäivään; parantamalla palvelun käyttökokemusta ja helpottamalla varausprosessia.

Hotellimaailma.jpg

Katso Hotellimaailman case-esittely

Toteutuksen tunnuslukuja

39

hotellia

3

integroitua järjestelmää

8,5%

myynnin kasvu

10,5%

liikevaihdon kasvu

Monipuolisempaa paketointia ja keskihinta ylös

Hotellimaailma.fitä käyttävät majoitusvarauksiin sekä liike- että vapaa-ajan matkustajat ja oman liittymän kautta myös matkatoimistot ja yritykset. Järeässä käytössä oleva palvelu uudistettiin hallintaa myöten. Hotellimaailman uudistuksen tavoitteena oli nostaa Hotellimaailman ostosten keskihintaa optimoimalla käytettävyyttä ja intuitiivisuutta sekä mahdollistamalla entistä monipuolisemmat tuotepaketoinnit. Lisäksi paukkuja laitettiin hakukoneystävällisyyden parantamiseen.

Räätälöity ratkaisu

Hotellimaailma.fi on rakennettu Restelille täysin räätälöitynä kokonaisuutena, jossa tarvittavat sisällön- ja hintojenhallinnan työkalut on muotoiltu heille sopivaksi. Järjestelmä keskustelee nyt kolmen erillisen taustajärjestelmän kanssa, joista haetaan ja esitetään hotelli-, huone-, kapasiteetti- ja hintatiedot. Suurin näistä on MICROS-Fidelion Opera -hotellivarausjärjestelmä. Uuteen Hotellimaailma.fi palveluun on myös liitetty erillinen rajapinta (API), jonka avulla tuotepaketteja ja hintatietoja voi välittää kumppaneille ja brändisivuille joustavasti.

Pitkäaikaista yhteistyötä

Toteutus on nykypäivän vaatimusten mukaan responsiivinen eli palvelu skaalautuu tablet- ja mobiilikokoon. Palvelun rinnalla jatkaa edelleen myös erillinen mobiilipalvelu m.hotellimaailma.fi. Tietotalo on toteuttanut uuden kokonaisvaltaisen palvelun konseptin, visuaalisuuden ja teknisen ratkaisun.

(Korjattu 14.1.2015: Holiday Inn ja Crowne Plaza hotellit kuuluvat yhä Restelin valikoimaan mutta niiden varaukset Hotellimaailma.fi palvelusta ohjataan hotellien kansainväliseen online-varausjärjstelmään.)


Tietotalo Infocenter Oy auttaa asiakkaitaan ymmärtämään muuttuvaa digitaalista toimintaympäristöä. Asiakkainamme on kaikkien suomalaisten tuntemia yrityksiä ja organisaatioita. Toteuttamiamme ratkaisuja käyttää säännöllisesti yli 2 miljoonaa suomalaista. Olemme mukana, kun asiakkaamme tekevät digitaalista markkinointia, toteuttavat verkkopalveluja tai uudistavat taustaratkaisuja.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys, joka harjoittaa liiketoimintaa 47 hotellilla ja lähes 260 ravintolalla. Yritys työllistää Suomessa yli 5000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza- ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus- ja Rantasipi-ketjujen ja Hotelli Seurahuone Helsingin myötä.

Projektissa mukana:

Jari Auranen

Liiketoimintajohtaja, asiakasvastaava matkailu & mobiili

puh +358 40 540 6612

Toni Sädevuo

Kehittäjä

Jarno Malaprade

Palvelumuotoilija

puh +358 40 546 1110

Johanna Nieminen

Kehittäjä

Tero Suihkonen

Käyttöliittymäsuunnittelija

Matti Torvinen

Kehittäjä

Käy tutustumassa toteutukseen!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
 

Tietotalon sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
Hyväksyn