Holiday Clubin uusi sivusto on visuaalisesti näyttävä ja helppokäyttöinen kokonaisuus aina loman fiilistelystä sen ostamiseen.

Uudistetun responsiivisen käyttöliittymän ja käyttökokemuksen lisäksi uudistuksessa tärkeää oli eritoten verkkokaupan ja sisällön yhdistäminen selkeäksi ja myyväksi kokonaisuudeksi. Tämä toteutettiin integroimalla EpiServer7 Tietotalon omaan matkailualalle kehitettyyn verkkokaupparatkaisuun InfoGateen. Verkkokauppa toimii saumattomasti yhdessä hotellijärjestelmä Hotellinxin kanssa mahdollistaen normaalin vapaa-ajan myynnin lisäksi sekä yritys-, kampanja- että matkatoimistomyynnin.

Holiday Club Resorts -verkkopalvelu

Ostopolun optimoinnilla lahjakorttien myynti räjähdysmäiseen kasvuun

Case lahjakorttikaupan uudistaminen

Holiday Club panostaa digitaalisten kanavien jatkuvaan kehittämiseen. Aktiivinen käyttäjäkokemuksen ja palvelupolkujen optimointi ovat olleet avaimia verkkokaupan kasvun vauhdittamiseen.

Case lahjakorttikaupan uudistaminen

EpiServerin valinta sivuston alustaksi merkitsee myös hyviä ja helppoja työkaluja päivittäiseen työhön, markkinoinnin ja viestinnän mittaamiseen, analysoimiseen ja jatkuvaan kehittämiseen. Episerverin laajennusosat takaavat mm. helpon A/B testauksen ja kampanjoiden seurannan. Verkkoviestintä, markkinointi ja myynnin seuraaminen on vaivatonta ja sisällöntuotanto hoituu helposti myös monikielisesti. InfoGate -verkkokaupan tuotteet muodostavat osan sivuston sisältöä ja ajankohtaisia tuotteita on helppo nostaa esille. Uusi sivusisältö rakentuu monipuolisista sisältölohkoista eli blokeista, joita voidaan tuoda esille useassa eri sivuston osiossa.

Katso Holiday Club -esittelyvideo

+15%

kävijämäärät

+55%

konversio

Ennätys!

verkkomyynnissä

  • "Yhteistyö Tietotalon kanssa sujui hyvin. He toteuttivat monipuoliset toiminnollisuudet EpiServeriin, jotka vastasivat tarpeitamme ja toiveitamme. Toimivien ratkaisujen ansioista verkkokauppa saatiin integroitua nettisivuihin tarjoten sujuvan käyttäjäkokemuksen."

    Janica Soppela / Holiday Club

  • "Tietotalo oli toteuttanut Holiday Clubin verkkokaupan jo aiemmin ja yhteistyötä oli luontevaa jatkaa myös nettisivujen kanssa. Samalla nettisivut ja verkkokauppa saatiin integroitua tiiviimmäksi kokonaisuudeksi. EpiServerin edistykselliset ominaisuudet vakuuttivat myös valintaan."

    Janica Soppela / Holiday Club

  • "EpiServerillä Holiday Clubin työ verkkokaupan osalta helpottuu huomattavasti. Se on erinomainen työkalu verkkoviestinnän ja markkinoinnin seuraamiseen. Mikä tärkeintä se on sitä nyt myös myynnin tekemiseen. Olen erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen, joka antaa mahdollisuuden systemaattiseen jatkuvaan mittaamiseen ja kehittämiseen."

    Jari Auranen / Johtaja, digitaaliset palvelut, Tietotalo

Onnistuneen projektin taustalla on tiivis yhteistyö

Tietotalo on ollut uudistusprojektissa mukana määrittämässä lohkosuunnittelua sekä konsultoimassa työtä alusta asti jotta yhteistyö asiakkaan, toimittajan sekä visuaalisesta ja konseptuaalisesta suunnittelusta vastanneen Nitro Group Oy:n kanssa sujuisi saumattomasti.

Me Tietotalossa uskomme että onnistuneeseen projektiin tarvitaan tiivis ja saumaton yhteistyö kaikkien projektissa vaikuttavien kesken. Asiakkaan toiveiden täyttäminen vaatii niiden aitoa ymmärrystä ja yhteistyötä joka ulottuu läpi koko projektin ja sen osa-alueiden. Tietotalon rooliin kuului teknisen toimituksen lisäksi integraation suunnittelu sekä käyttöönoton ja sisällöntuotannon tuki.

Uusi HolidayClubResorts.com julkaistiin joulukuussa 2013 ja kaupankäynti uudistuneessa verkkokaupassa on ollut vilkasta.


Tietotalo Infocenter Oy on digitaalisen liiketoiminnan ja palveluiden asiantuntija. Tarjoamamme palvelut perustuvat vankkaan asiantuntijuuteen, kokemukseen ja toimialaosaamiseemme. Asiakkainamme on kaikkien suomalaisten tuntemia yrityksiä ja organisaatioita. Toteuttamiamme ratkaisuja käyttää säännöllisesti yli 2 miljoonaa suomalaista.

Holiday Club Resorts Oy on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija. Holiday Club Resorts Oy:llä on 32 lomakohdetta ja yli 1 500 korkeatasoista loma-asuntoa. Suomessa loma-asuntoja on 24 eri paikkakunnalla. Seitsemässä on loma-asuntojen lisäksi myös kylpylähotelli. Kahdeksan kohdetta sijaitsee Suomen ulkopuolella Ruotsissa, Espanjan aurinkorannikolla ja Kanarialla.

Lisätietoja:
Tietotalo Infocenter Oy, johtaja, digitaaliset palvelut Jari Auranen, +358 40 540 6612
Holiday Club Resorts Oy, web manager Janica Soppela, +358 50 405 9142

Käy tutustumassa toteutukseen!

Mukana toteutuksessa:

Jari Auranen

Liiketoimintajohtaja, asiakasvastaava matkailu & mobiili

puh +358 40 540 6612

Jarno Malaprade

Palvelumuotoilija

puh +358 40 546 1110

Lassi Koikkalainen

Seniorikonsultti, data ja pilvipalvelut

puh +358 50 329 2851

Valtteri Väänänen

Kehittäjä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
 

Tietotalon sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
Hyväksyn