Mobiiliratkaisut palvelukokemuksen ytimessä

Kuluttajien käyttötottumukset ovat muuttuneet peruuttamattomasti. Heidän näkökulmastaan on vain yksi verkko. Nettiä käytetään tilanteista riippuen juuri sillä hetkellä käsillä olevilla laitteilla. Mobiilikäytön määrän kasvu näkyy verkkoliikenteessäkin siinä, että toimialasta riippuen mobiililiikenteen määrät vaihtelevat 15-30% tietämissä, joissakin tapauksissa ylikin. Mikäli liikenne jää tämän trendin alle senkin syyt omassa tapauksessa on hyvä tiedostaa. Tämä on muuttanut liiketoiminnan näkökulmasta myös strategiaa.

Case Matkamessut

  • Tutustu toteutukseen

    Case Matkamessut
  • Julkaistu

    16.1.2015
  • Huomionarvoista

    Mobiilisovellus ja Beacon-teknologian hyödyntäminen

Messukokemuksen digitalisointi

Tietotalo ja Messukeskus uudistivat Matka 2015 -messukokemusta Likiä hyödyntävällä mobiilisovelluksella. Kekseliäällä mobiiliratkaisulla haettiin tehoa kasvokkain kohtaamisiin.

Miten palvelemme asiakkaitamme mobiilikanavissa?

 

Mobiili on keskiössä, kun halutaan rakentaa hyvää palvelua digitaalisessa ympäristössä. Meille mobiiliin liittyvät ratkaisut tarkoittavat mobiilioptimoitujen verkkosivustojen lisäksi myös mobiilisovelluksia, jotka integroituvat taustajärjestelmiin ja tarjoavat mobiilikäyttöjärjestelmiin sulautuvan käyttökokemuksen.

Toteuttamamme mobiilisovellukset ovat pääasiallisesti hybridi-sovelluksia, jotka kehitetään yhtäaikaisesti kaikkiin käyttöjärjestelmiin sopiviksi. Modernit kehitysalustat ja HTML5-tarjoavat tehokkaan tavan toteuttaa vaativiakin mobiilisovelluksia.

Aiheeseen liittyvää
Tietotalon sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
Hyväksyn