Jarin blogikirjoitukset

Mobiili nostaa urheilutapahtumien kisafiiliksen uudelle tasolle

16.09.2017

Second screen ei ole enää vain kotisohvan penkkiurheilijan juttu, vaan nykyään se määrittelee uudelleen myös kisaturistin kokemukset paikan päällä. Tämän osoittivat Tietotalon käytännön kokemukset mobiilisovelluksista Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailuissa Lahdessa sekä Taitoluistelun MM-kilpailuissa Helsingissä.

Read more Lue lisää

Nämä asiat sinun on hyvä tietää mobiililiiketoiminnasta vuonna 2017

10.02.2017 / Jari Auranen

Mobiililiiketoiminnan kehittäminen nousee yhä useamman yrityksen agendalle vuoden 2017 aikana. Tämä oli keskeinen tulos, kun teimme viime vuoden lopulla kyselyn, johon saimme 120 vastausta lähes 90 organisaatiosta. Vastaajista 82 % katsoo, että yritys aikoo panostaa mobiililiiketoiminnan kehittämiseen kuluvan vuoden aikana.

Read more Lue lisää

Win the booking - Win the stay

12.02.2016 / Jari Auranen

Hotelliketjut kehittävät kiivaasti mobiilipalveluitaan ja pohtivat erottautumistekijöitä. Yksi suunta mobiilin osalta voisi olla iBeacon-teknologialla rikastetut hotellielämykset. Jari Auranen haastaa hotelliketjut hyödyntämään myös henkilöstön osaamisen voimavarana digitaalisessa palvelussa.

Read more Lue lisää
Tietotalon sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
Hyväksyn