Matkailutuotteet helposti verkkoon

Islannissa koko matkailualan digitalisaatio ja menestys on vauhdittunut siellä kehitetyn Bókun-järjestelmän myötä ja samaa teemme nyt myös Suomessa. Bókun tarjoaa matkailuyritykselle mahdollisuuden tuotteiden myyntiin verkossa helposti ja kohtuullisin kustannuksin, joten sen voi ottaa käyttöön myös pienemmät matkailuyritykset. Bókun on kehitetty erityisesti matkailun aktiviteettituotteiden myymiseen, sen avulla pystyt strukturoidusti tuotteistamaan ja digitalisoimaan aktiviteettisi tai elämyksesi; lisäksi sen avulla voidaan myydä matkailun oheistuotteita. Matkailualan toimijat voivat myös toteuttaa Bókun:ssa yhteistyössä yhdistelmätuotteita, myydä niitä ristiin markkinapaikoilla ja jakaa tulot toimijakohtaisesti.


Nopeasti käyttöön kumppanin kanssa

Tietotalo on Bókun-käyttöönottojen kumppani Suomessa. Halutessanne toteutamme yrityksellenne Bókunin avulla "avaimet käteen"-verkkokauppatoteutuksen verkkosivustollenne - tai autamme palvelun käyttöönotossa sisällöntuotannon osa-alueella sekä tarjoamalla asiaan liittyvää koulutusta. Bókunin toiminnallisuuksia hyödyntämällä voimme myös yhdistää eri järjestelmien datan samaan myyntikanavaan integroimalla käytössä olevat muut järjestelmät yhteen. Toteutamme myös Bókun-alustan tietoa hyödyntäviä mobiilisovelluksia.

Palvelumme

Verkkokaupat

Bókun-pohjaiset matkailuyritysten ja -alueiden verkkopalvelut ja verkkokaupat.

Integraatiot

Bókuniin integroidut ratkaisut eri järjestelmiin, alustoihin ja jakeluväyliin.

Mobiilisovellukset

Bókun-pohjaiset räätälöidyt ja tuotteistetut mobiilisovellukset, kuten Hotel Mobile Concierge ja Destination Concierge.

Koulutukset ja sisällöntuotanto

Bókunin käyttöönottovalmennukset. Sisällöntuotannon ja digitaalisen markkinoinnin palvelut.

Tekniset ratkaisut: Integraatiot ja API-ratkaisut

Toteutamme vankalla toimialakokemuksella ja teknologiaosaamisella matkailuyrityksille räätälöidyt Bókun-verkkokaupat. Toteutamme tarvittavat integraatiot eli yhdistämme esimerkiksi eri varausjärjestelmien tarjonnan yhteen Bókunin "Inventory Service"-ratkaisun avulla.

Mobiilisovellukset

Toteutamme mobiiliratkaisuja, joiden avulla voidaan tehostaa paikan päällä tapahtuvaa myyntiä sekä tarjota mobiilikanavassa personoitua, oikea-aikaista palvelua. Tarvittaessa hyödynnämme ratkaisuissamme IOT-laitteita, kuten beaconeita, NCF-ratkaisuja sekä sijaintiin liittyviä kohdennettuja aktivointeja (ns. geofence-toiminnallisuus).
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Jari Auranen

Liiketoimintajohtaja, asiakasvastaava matkailu & mobiili

puh +358 40 540 6612

Jannica von Koskull

Sisältösuunnittelija

puh +358 44 338 8988

 

Tietotalon sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
Hyväksyn