Matkailutuotteet helposti myyntiin eri kanaviin

Islannissa koko matkailualan digitalisaatio on vauhdittunut Bókun-järjestelmän myötä ja nyt sama halutaan tehdä myös Suomessa. Bókun tarjoaa myös pienille matkailuyritykselle mahdollisuuden tuotteiden online-myyntiin verkossa helposti ja kohtuullisin kustannuksin. Erityisen hyvin Bókun palvelee aktiviteettien myymisessä; lisäksi sen avulla voidaan myydä majoituspalveluita sekä matkailun oheistuotteita. Matkailualan toimijat voivat myös toteuttaa Bókun:ssa yhteistyössä yhdistelmätuotteita, myydä niitä ristiin markkinapaikoilla ja jakaa tulot toimijakohtaisesti.


Nopeasti käyttöön kumppanin kanssa

Tietotalo on Bókun-käyttöönottojen kumppani Suomessa. Halutessanne toteutamme yrityksellenne Bókunin avulla "avaimet käteen"-verkkokauppatoteutuksen verkkosivustollenne - tai autamme palvelun käyttöönotossa sisällöntuotannon osa-alueella sekä tarjoamalla asiaan liittyvää koulutusta. Bókunin toiminnallisuuksia hyödyntämällä voimme myös yhdistää eri järjestelmien datan samaan myyntikanavaan integroimalla käytössä olevat muut järjestelmät yhteen. Toteutamme myös Bókun-alustan tietoa hyödyntäviä mobiilisovelluksia.

Palvelumme

Verkkokaupat

Bókun-pohjaiset matkailuyritysten ja -alueiden verkkopalvelut ja verkkokaupat.

Integraatiot

Bókuniin integroidut ratkaisut eri järjestelmiin, alustoihin ja jakeluväyliin.

Mobiilisovellukset

Bókun-pohjaiset räätälöidyt ja tuotteistetut mobiilisovellukset, kuten Hotel Mobile Concierge ja Destination Concierge.

Koulutukset ja sisällöntuotanto

Bókunin käyttöönottovalmennukset. Sisällöntuotannon ja digitaalisen markkinoinnin palvelut.

Tekniset ratkaisut: Integraatiot ja API-ratkaisut

Toteutamme vankalla toimialakokemuksella ja teknologiaosaamisella matkailuyrityksille räätälöidyt Bókun-verkkokaupat. Toteutamme tarvittavat integraatiot eli yhdistämme esimerkiksi eri varausjärjestelmien tarjonnan yhteen Bókunin "Inventory Service"-ratkaisun avulla.

Mobiilisovellukset

Toteutamme mobiiliratkaisuja, joiden avulla voidaan tehostaa paikan päällä tapahtuvaa myyntiä sekä tarjota mobiilikanavassa personoitua, oikea-aikaista palvelua. Tarvittaessa hyödynnämme ratkaisuissamme IOT-laitteita, kuten beaconeita, NCF-ratkaisuja sekä sijaintiin liittyviä kohdennettuja aktivointeja (ns. geofence-toiminnallisuus).
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Jari Auranen

Liiketoimintajohtaja, asiakasvastaava matkailu & mobiili

puh +358 40 540 6612

 

Tietotalon sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
Hyväksyn