Tietotalo on Suomen johtavia matkailualan tietojärjestelmien ja verkkopalveluiden toimittajia. Tarjoamamme palvelu perustuu vahvaan osaamiseemme toimialasta ja sen lainalaisuuksista sekä niihin liittyvistä järjestelmistä.

Asiakaskuntaamme kuuluvat mm. Lomarengas Oy, Restel Hotel Group, Holiday Club Resorts Oy, Kylpylähotelli ja Kuntoutus Peurunka, Hullu Poro Oy, Ylläksen Matkailu Oy, Savonlinnan Seudun Matkailu Oy, Karelia Expert Matkailupalvelu Oy, Savonlinnan Oopperajuhlat Oy, Långvik Kongress Wellness Hotel sekä Messilä Maailma Oy. Toimimme läheisessä yhteistyössä keskeisten hotellijärjestelmätoimittajien Micros-Fidelio Finland Oy:n sekä Hotellinx Finland Oy:n kanssa.

InfoGate – Myynti- ja verkkokauppajärjestelmä

InfoGate on kehitetty läheisessä yhteistyössä johtavien suomalaisten matkailuyritysten kanssa. Järjestelmän avulla yritys voi hallita ja myydä erilaisia tuotteita, resurssien sekä kapasiteetin hallinta on reaaliaikaista. Järjestelmässä on monipuoliset ja kattavat toiminnot ja se on helppo oppia, hallinnoida ja ylläpitää.

InfoGate myynti- ja verkkokauppajärjestelmä mahdollistaa sähköisen kaupankäynnin. Infogate palvelee koko operatiivisen matkailupalvelutuotannon varaamista, myyntiä ja paketointia, hinnoittelua ja laskutusta. Toiminta-ajatuksena on, että kaikki palvelut ovat asiakkaiden saatavilla helposti ”yhdeltä luukulta” niin kuluttajille kuin yritysasiakkaillekin.

InfoGate – ratkaisu pohjautuu Microsoft -yhteensopivan teknologiaan. Kaikkia informaatiojärjestelmän palveluita käytetään ja ylläpidetään täysin selainpohjaisesti. Järjestelmä ei vaadi paikallisasennuksia ja on käytettävissä internetyhteyden avulla mistä tahansa. Tietosisältöjen hallinta verkkopalveluissa (sisällön syöttäminen, päivittäminen ja poistaminen) vaatii aina käyttäjän autentikoinnin ja käyttäjiä voi olla samaan aikaan useita eri käyttäjäoikeuksilla.

Järjestelmään voidaan integroida ja linkittää muita olemassa olevia tietojärjestelmiä ja ottaa käyttöön sähköistä tunnistusta hyödyntäviä palveluita ja järjestelmiä kuten taloushallinnon järjestelmät, hotellijärjestelmät, matkatoimistojärjestelmät. Järjestelmä on suunniteltu perusrakenteeltaan asiakkaan tarpeiden ja jatkokehityksen mukaan skaalautuvaksi.

Lisätietoja ratkaisusta:

InfoGate - ratkaisun kuvaus.pdf