Tämä on markkinointijohtajamme rakkaudentunnustus Episerverille.

Se alkoi ihan pienestä. Joku mun kollega esitteli sinut ja muistan siitä tapaamisesta vaan, että sä olet kiinnostavalla tavalla erilainen kuin muut  ja jotenkin tosi kypsä.

Aika pian mä sain tutustua suhun paremmin. Alettiin suunnitella, jos tehtäisiin projekti yhdessä. Sinä olet ollut näiden vuosien aikana tosi innovatiivinen - ollaan suunniteltu kaikenlaista, mutta vaikka kaikki niistä jutuista ei olekaan toteutunut, niin aina mä olen saanut oppia jotain. Se ensimmäinen yhteinen projekti oli tosi innostava ja siitä tuli melko iso juttu. Olin myös innostunut silloin, kun sain tutustua muihin kenen kanssa sä toimit ja millaisia asioita ratkaiset. Ja ollaanhan me yhdessä menty myös ulkomaille, kun sulla on todella paljon tuttuja sielläki. 

Me ollaan oikeastaan aina saatu tehdä yhdessä jotain mitä ei koskaan aiemmin ole tehty. Se on parasta. Asioiden tekeminen ensimmäistä kertaa opettaa todella paljon ja se on huumaava tunne. Meille on syntynyt aika ainutlaatuinen suhde. Sulla on aina jotain uutta mielessä ja mä innostun siitä.

Mut olet säkin kasvanut. Mä olen nyt nähnyt omasta näkökulmasta viisi versioo susta. Aina kun suhun tutustuu uudelleen oot parempi ku ennen. Nykyään on vaikea nimetä mikä sun vahvuus olisi ylitse muiden.

”Sä markkinoit, myyt, palvelet ja hoidat asiakkaita sekä teet mobiiliinkin kaikkea.”

Juuri sitä kaikkea missä mäkin haluan olla aina vaan parempi.

Eniten mua ällistyttää se miten sä toimit eri aloilla. Me tehdään yhdessä paljon terveydenhoitoa, matkailua ja koulutusta. Mut aina mä kuulen, että sä olet voittanut mitaleja ties missä.

Se miksi me viihdytään niin hyvin yhdessä, on varmaan sitä, että me ajatellaan jutuista aikalailla samalla tavalla. Mä tiedän missä sä olet parhaimmillaan ja tiedän kans sun sudenkuopat. Mut silleenhän ne parhaat konseptit syntyy.

Monia juttuja arvostaa vasta kun niitä pysähtyy miettimään. Sä olet tavallaan tehnyt sen mitä mä olen nyt ja olen todella ylpeä siitä.

Kiitos EPiServer näistä vuosista yhdessä! Jatketaan samaa rataa.
 
Kirjoittaja on siirtynyt Tietotalosta uusiin tehtäviin.