Rekry

Haussa Lead Developer

Haemme kokenutta Azure ja .NET-kehittäjää vahvistamaan tiimiämme ensisijaisesti Espoon toimipisteeseen.

Etsimme joukkoomme kokenutta kehittäjää / arkkitehtiä, jolla on kokemusta laajoista webpohjaisista järjestelmistä, niiden arkkitehtuureista ja suunnittelusta pilviympäristöissä jo useamman vuoden ajalta. Espoon Keilaniemessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä, sinua odottaa viihtyisä toimistomme ja huiput työkaverit.

Työssäsi Tietotalon Lead Developerina pääset kehittämään kiinnostavan ja alati kehittyvän terveydenhuollon toimialan uusia sovelluksia nykyaikaisin menetelmin. Hakemallamme henkilöllä on laajaa osaamista sekä näkemystä eri teknologioista ja alustoista, sekä vahva halu ohjata kehitystä oikeaan suuntaan talon sisäisen kehitystiimin voimin.

Haemme hands-on asenteella varustettua arkkitehtia, joka ei pelkää haasteita. Arvostamme kokemusta moderneista palveluarkkitehtuureista, pilvipohjaisista järjestelmistä sekä erilaisista tietokannoista ja integraatioista.

Työskentelet useiden sidosryhmien kanssa, joten roolissa korostuvat hyvät sosiaaliset taidot ja järjestelmällinen työote.

Millaista osaamista toivomme sinulta?

- Kokemusta ratkaisujen kuvaamisesta liiketoiminta- ja teknologiaongelmiin sekä niiden toteutettavuudesta vastaaminen
- Kokemusta vaativista asiakasprojekteista ja ketteristä menetelmistä
- Rautaista ohjelmointiosaamista ja valmiutta oppia uutta
- Oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön

Eduksesi katsotaan myös aikaisempi kokemus seuraavista teknologioista

- ASP.NET, .NET Core
- MS SQL
- DevOps
- CD/CI
- Azure, AWS
- JS, React, Sass, Angulas, Vue.js

Saat varmasti kiinnostavan, kehittyvän tehtäväkentän rennossa työyhteisössä sekä useiden mielenkiintoisten asiakkaiden parissa. Työt voit aloittaa vaikka heti.

Hakemukset ja lisäkysymykset voi lähettää toimitusjohtaja Mika Pitkämäelle mika.pitkamaki(@)tietotalo.fi

Meistä

Tietotalo on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys, jossa työskentelee 34 asiantuntijaa Espoossa ja Rovaniemellä. Missiomme on kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa verkossa ja palveluita, joissa painottuvat helppokäyttöisyys, monikanavaisuus sekä keinot kohdata loppuasiakas palvelupolun eri vaiheissa. Asiakkaamme edustavat terveydenhuollon, matkailun, kuntien ja koulutuksen sekä teollisuuden toimialoja.Älä aikaile, täytämme paikan kun oikea osaaja löytyy!

Mika Pitkämäki